Mamici de martie-aprilie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
adelyna spune:
MonicaB si tzuna,mare grija la carat sau ridicat.Si pentru casa noua.
Eu am fost azi la eco morfologic si totul este in parametrii normali .In rest poftesc la dulciuri si mai scap la ele uneori..
19+ si Natalia 4 ani
Lili_g spune:
Sori, poti sa mai astepti un pic cu cumparatul ca sa o faci si pe mama ta happy si cumpara doar lucrurile necesare pentru iesitul din spital (si cateva in plus pentru imediat ce te intoci de la sptal - hainute + carsit.
In felul asta toata lumea e fericita si tu esti linistita ca ai ce-ti trebuie pentru inceput. Sigur ca astea sunt superstitii. Pe mine nu m-aulasat sa cumper nimic cand am nascut-o pe fiica-mea si cand m-am trezit acasa nu aveam de niciunele, eu nu ma puteam misca, sotul era complet "pierdut in spatiu" iar maica-mea si soacra dadeau din colt in colt sa spele cele trei scutece pe care le aveam. Necazul era ca in ianuarie nu le puteam usca nicicum in 2-3 ore (asta era in Rom). Drept urmare la al doilea copil (in Canada) mi-am cumparat tot ce mi-a fost necesar si a fost asa de bine.
La noi toate sunt bune - pe langa oboseala, intepaturi pe ici si colo, dureri se cap, respiratie grea s.a.- bebele e bine. Am fost ieri la doctor si mi s-a parut ca am luat prea mult in greutate - 4.5kg in 5 sapt? Voua nu vi se pare ca-i cam mult? Ce-i drept salbisem vreo 4kg si acum am doar 5 in plus dar totusi aproape 1Kg/pe sapt mi se pare cam mult.
Va doresc sanatate voua si la bebelusi. Doamne Ajuta sa trecem cu bine cele 40 de sapt.
paxela spune:
la burtici
ce liniste pe aici
mutare usoara celor care sau incumetat sa faca asta
Alexa20+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Sori1980 spune:
Salut fetele,
Lili, cred ca nu am sa o ascult pe mama... de fapt ea nu imi face probleme, doar ca se stramba cand aude ca imi creez baby registry, si ca ma uit dupa lucrusoare (inca n-am luat nimic, dar cercetez)... Dar colegele mele deja ma intreaba la ce magazin m-am inscris, si prietenele canadience. Imi vor face si baby shower la servici, pt ca asa e traditia. Nu cred ca vom cumpara mare lucru pana la 7 luni, dar mi-ar place sa ii pot scoate mamei superstitiile din cap, ca doar o sa fie bunica tanara de 40 si ceva de ani , credeam ca o sa fie mai moderna. Dar na, asta e...
Mie mi-a fost rau astazi, de fapt si ieri, parca mi-au revenit greturile acum ca intru in luna a 5-a... dar sunt altfel, cred ca din cauza ca uterul creste si totul e impins si reorganizat prin burta imi impinge in stomac, si imi da o stare f. puternica de greata si ameteala din cand in cand. Nu e o stare continua, dar 3 zile la rand tot m-am simtit asa. Nu gasesc alta explicatie...
Va pup,
Sori 16sapt.4zile
Vani spune:
LA MULTI ANI!!!tuturor ce-si sarbatoresc onomastica.
Sapt.viitoare mergem la control so poate avem ceva noutati.
Aveti grija de voi si de puiuti.
Vani 24w.
Aurasa spune:
La Multi Ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor !!!!
Aurasa DPN 21.03.2007 si Catalin (3.06.2005)
cria_bv spune:
LA MULTI ANI!!!! pentru toate burticile cu nume de Mihaela sau Gabriela
Vin si eu la raport, am fost la doctor si totul e normal, bebe e mai dezvoltat cu o saptamana si se pare ca tot baietel se vede dar mai astept pana la 20 saptamani cand cred ca ne va zice sigur ce e.
Toate cele bune.
Cria15+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png
Gandacel spune:
La multi ani celor care poarta numele Sfintilor Arhangheli Gavril si Mihail! Si celor dragi de acasa pe care ii sarbatoriti azi!
Gandacel 16+ si Bogdanel (14.11.2005)
paxela spune:
La Multi Ani tuturor care serbeaza astazi ziua numelui, sanate si tot ce va doriti
Alexa20+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006