Mamici de martie-aprilie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
Mihaelaaa spune:
Elyanne,imi pare rau dar dupa "toate"am vrut sa pun semnul de graviduta si am apasat din greseala "trimite".Dar acum am editat!
Mihaela19+
Gandacel spune:
'Neata.
Noi am facut cumparaturi cam cu o saptamana-doua inainte de implinirea a sapte luni, ca nu se stie niciodata cat de grabit e bebe... Si atunci cat suntem noi la maternitate, cine sa alerge sa gaseasca ce e mai potrivit?! Si cati avem posibilitatea sa dam atat de multi bani deodata?! Eu una avand doar pe barbat si sora mea ca ajutor, va spun din experienta de la prima nastere ca a fost cam asa: sora-mea mergea la serviciu (ca n-avea rost sa-si ia liber...) si facea mancarica pentru mine, pe care mi-o aduce barbatul cand il lasa sa intre. In rest, el a alergat de i-au sarit capacele dupa certificat bebe si alte acte pentru nici nu mai stiu ce! Indemnizatie de nastere parca, cea care se da o data la nastere, drumuri la doua primarii, ca nasc la sectorul 5 si stau in 1... prostii din astea. Plus ca eu am fugit din spital dupa o zi jumate dupa nastere! Eram nedormita complet de 3 nopti si nu ma refaceam acolo... Mai bine imi era acasa, si mie si bebeului si imi sunam doctora daca aparea ceva cat de cat dubios. Deci... ce sa faca cei de acasa in timpul asta scurt?! Nimic. Asa ca am fost eu si am ales impreuna cu tati tot-tot pentru bebe. Carucior, cadita, patut, trei randuri de hainute (nu mai mult, ca pe alea chiar ca le putea lua dupa ce veneam acasa, strictul necesar sa-l am pentru trei zile!), asternuturi de pat, salteluta, aparatoare, scutece pentru nou-nascuti, paturica de scos bebe infofolit din spital, caciulite, nici nu mai stiu, cam tot ce-i trebuie... jucarii n-am luat, in schimb ne astepta tati cand ne-am intors din spital cu camera aranjata pentru bebe, de m-a aucat plansul de emotie cand am intrat! Ideea este ca ce am cumparat mare (carut, patut etc, nu le-am scos din ambalaje si le-am depozitat pana am nascut. Patul l-am aranjat chiar in seara dinainte sa nasc (parca am ghicit in stele!
Scuze, continui cu alta ocazie, cand imi permite piticul urlator...
Gandacel 16+ si Bogdanel (14.11.2005)
Claudi@ spune:
Neatza gravidutze frumusele.
Mihaelaaa bine ca ai fost la medic si te-ai mai linistit si tu. La programarea viitoare sigur afli ce este bebe din burtica.
Noua ne-a spus ieri, dar nu e sigur 100% si a zis sa nu ne apucam inca de cumparataruri.Din ce sa vazut la eco o sa avem.... ta na nam... BAIETEL. Era asa miscaret cand a pus eco pe burtica si dupa sa linistit deodata si sa ascuns in stanga jos, nu vroia nici cum sa arate ce poarta intre picioruse.
Aseara sotul se uita pe pozele de la eco si facea, uite aici asta , cred ca e putzica.Deja viseaza la mandretea lui de baiat si acum l-am pus sa gaseasca nume ca tot ce am gasit eu nu au fost bune pt copilutul lui.
Bebele cantareste 261 gr si are 14 cm.
Pe mine ma cam lasa coloana, am niste dureri ingrozitoare, azi dimineata am crezut ca alerg la urgenta. O sa sun cred mai tarziu la doc sau la moasa sa vad ce zice si sotul.
Poate reusesc si eu azi sa pun niste poze in album
pup gravidutzele
19+
ralualexandrei spune:
Pai se poate mai fetelor,deschid calculatorul si voi pe pagina 2?
Haideti la o .Aseara am avut program distractiv,in timp ce eu incercam sa dorm bb nu si nu ,el avea treaba,discoteca ceva si tati mormaia langa mine si nu ma lasa deloc sa stau si eu intr-o pozitie confortabila.
Astazi am de facut curatenie si apoi ore de .
Despre haine inca nu am cumparat insa dupa eco morfologica adica peste o saptamana ma apuc si eu de tocat bani.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 20+ album no1 album no2 albumul no3
monica_b spune:
Buna, fetelor. Si iertare ca nu am mai scris. (Dar sa stii, Roxanici ca de citit citesc tot din urma! ) Noi am inceput impachetatul. Pina simbata trebuie sa ne luam talpasita din apartament si sa umblam cu traista-n bat pe la prieteni, ca inca nu e gata casa noastra. Si cum eu sint doar un pic mai zglobie ca o canapea... va imaginati cum o sa fie.
De fapt asta e mesajul meu de ramas bun, din pacate. Azi-miine va fi impachetat si calculatorul si cine stie cind voi mai avea acces la net. Promit ca indata ce ne vom stabili in cuibul nostru si vom avea parte si de minunea tehnicii moderne va dau de veste. Pina atunci insa (pot fi si 2-3 luni) o las pe Katink pe post de "purtatoare de cuvint". Daca apar cumva noutati sau vreun deznodamint (desi eu sper sa nu apara pina in ianuarie macar) o sa va anunte ea.
Va pe toate si va asigur ca o sa-mi lipsiti. Va doresc sarcini usoare in continuare si fara emotii negative, si bebelusi sanatosi si saltareti. Nastere usoara sper sa reusesc sa va urez la timpul cuvenit!
Cu drag
Monica x2 22+
roxanici spune:
Monica, sedere cat mai scurta prin vecini. Sper sa reusiti cat mai repede sa va aciuati la casuta voastra si sa va pregatiti ptr pinguini in liniste. Cat despre noi, te-om astepta, da' neaparat sa vii sa ne spui in persoana toate urarile de nastere si.... etc..
Si tie sanatate si succes cu pinguinii, sa stea in burtica acolo cat de mult posibil si sa va umple casa numa de bucurii.
Sper sa ne auzim totusi pana atunci.
Saraca Miu.... o carati si pe ea prin prieteni... salutari ptr ea de la Chipie.
Numai bine, Monica
Elyanne, multumim ptr listuta.
Tzuna, bafta cu actele si mutatul. Am vazut ca ai pus poze noi in album dar nu sunt publice inca. Burtica e in crestere.
Rianna si Mihaelaaa, insanatosire grabnica.
Zicea cineva de vaccin antigripal. Eu una nu am facut vaccinul asta si nici nu am de gand sa il fac(gripa nu am facut pana acum si de obicei racesc zdravan vara). Dar fiecare tb sa isi cantareasca riscurile si beneficiile luarii unei astfel de decizii.
roxana 20+
rianna_stef spune:
Salutare gravidute!Prezenta la raport:ieri am fost la ginecolog sa-mi iau rezultatul la urocultura.Dupa cum ma asteptam am infectie urinara cu e coli.Din cate am citit pe net nu efoarte grav daca se trateaza.Acum fac tratament cu augumentin zece zile dupa care mai facem o urocultura si sa speram ca va fi bine.Pana atunci nimic nou.
Va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi.
15+
tzuna spune:
Buna burtici. Ce mai faceti? Am vazut ca sunteti destul de bine. Si eu la fel. Cu ingrasatul se cam precipita lucrurile asa ca am hotarat sa o las mai moale cu dulciurile desi imi e tare greu iar sotul nu prea ma ajuta.
Draga MONICA B sper sa va mutati cat mai repede in casuta voastra. Si noi semnam actele pentru apartament vineri sau cel tarziu luni. |Asa ca teoretic peste maxim 2 saptamani vom fi mutati. Vai nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta. Asa ca si tu sa ai grija de tine, sa nu cari lucruri grele si sa revii cat mai repede pe forum.
22
Rebiana27 spune:
Salutare, fetelor!
Din ce am citit, sunteti bine. Ma bucur; si noi suntem la fel. Singura chestie e ca ma strange pielea de pe burtica (in partile laterale) si e o senzatie cam aiurea. Asta inseamna ca si burtica mea a inceput sa ia amploare. Daca pana acum o saptamana nu ai fi zis ca sunt gravidutza, ei bine, acum se poate baga mana in foc de catre nestiutori. Ma dau in fiecare zi cu ulei de corp (pentru bebei) Dalin, pentru ca am auzit ca ar fi bun si cu toate astea tot ma strange pielea. Ati patit si voi asa?
Felicitari pentru baietel, Andra.
Va pup!
Rebiana 18+
monica_b spune:
Multam de urari Roxanici. Miu o sa-i trimita salutari lui Chipie de la malul marii. Ea va fi trimisa la mama, la Constanta. Nu de alta, dar prietenii unde ne mutam au un labrador maaaare si cam zarghit si banui eu ca nu ar fi incintata de asa companie.
Tzuna mult succes si tie la mutat. E nebunie, ce sa zic... Eu nu am voie nici sa ma ridic prea des din pat necum sa car ceva. Asa ca sufar ca nu pot da o mina de ajutor, ba chiar mai si incurc. Si tu sa ai mare grija de tine, sa nu faci efort, mai ales ca ai avut si emotii cu colul. si numai bine!
Poate, daca mai am miine calculatorul, sa reusesc sa mai pun si eu poze cu burta de 5 luni si poate si cu pinguinii (daca primim de la morfologie).
Monica x2 22+