Mamici de martie-aprilie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 21
Rebiana27 spune:
Andra te felicit inca o data pentru voinicel (
), acum ca totul e cat se poate de sigur. Sa fie sanatos si sa va bucurati cu totii de el (tu, tati si fratiorii mai mari).
Eu presimt din ce in ce mai intens ca voi avea o fetita... oare asa sa fie?
Pupicei pe burticutze! 
Rebiana
19+
paula75 spune:
Salutare fetelor!
Va citesc toate mesajele chiar daca nu am mai scris.
Am si eu o intrebare VOI MAI DORMITI CUM TREBUIE NOAPTEA? Ca eu una nu mai pot...ma trezesc mereu, bebe e si el prezent cu cate un sut...se mareste si ma suteaza din ce in ce mai tare
Felicitari tuturor pt. fetitze sau baietei.....noi nu stim inca pt. ca bebe e rusinos...![]()
Mai puteti sa va incaltzati singure...ca deja sunt probleme....
Va pupicesc
Paula 24+
Mihaelaaa spune:
DYDYA.bine ai venit si sarcina usoara si in continoare!
Elyanne,Felicitari pentru bebeii-baieteii 
!Se pare ca se mareste grupul de mamici cu baieti.....haideti fetelor si cu fetite!![]()
Eu nu prea inteleg...ai spus ca au o singura placenta dar saculete diferite....ce inseamna asta? Vor fi identici sau nu?
Andra,felicitari si de la mine pt baietel
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Mihaela
20+
Aurasa spune:
Camitu eu o sa nasc al doilea bb tot cu Dr. Corina Grigoriu (un medic de exceptie dupa parerea mea si cu har pt. asa ceva)
Aurasa 
DPN 21.03.2007 si
Catalin (3.06.2005)
arissa spune:
loina, sa-ti traiasca nepotelul! Si sa fie sanatos.
elyanne, voi fetele o sa fiti in minoritate, se pare! felicitari pentru baietei, si eu ma intrebam daca o sa fie identici.
Eu nu am avut niste zile prea bune, psihic vorbind, ca fizic nu sunt probleme. Am observat ca bebe se foieste mai tare atunci cand sunt agitata, ma simte probabil, asa ca mi-am propus sa incerc sa ma stresez mai putin. Stiti fetelor, desi il simt in burtica, parca tot nu constientizez ca peste 4 luni o sa tin in brate un pui de om.
Vineri o sa fac eco 3D, sper sa fie totul ok cu bebe.
Paula75, dormitul e o mare problema si la mine. Iar incaltatul...of...greu, ca sa nu mai zic de pus ciorapi lungi. Tot mai greu suport presiunile pe burtica. Dar vom trece noi si peste asta.
paxela spune:
pupici si de la noi
vad ca voi largiti listuta baieteilor
, sa va traiasca sa fie sanatosi
eu am fost azi la dr, am analize de facut,dupa secretii, i se pare ceva anormal si mia dat un tratament cu ovule , la control vaginal a zis ca e ok cu exceptia faptului ca colul e putin permeabil, iar la echo....... surpriza.......baietelul de data trecuta nu mai are putza........ia cautat-o mult si bine
dar nu mai era
..... avea cordonul strans in brate... exact printre picioare, dar cel mai probabil in spatele lui nimic
..........era doctorita tare mirata ca stia clar ca data trecuta atarna ceva
deci la fel ca si la prima sarcina , odata baiat odata fata,
acum a fost strigarea de fetita
Alexa
21+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
tzuna spune:
Buna fetelor! Vin si eu la raport. Azi dupa serviciu am fost la dr. Mi-a spus ca eu sunt foarte bine pana acum, trebuie sa iau fier ca mi-a iesit hemoglobina 10.2. In rest toate bune. Despre bebe a zis ca e ok pentru varsta lui din ce a citit pe hartia de la ecografie. Mi-a spus ca in legatura cu LVW-ul marit nu prea avem ce face. Eu nu prezint riscuri prea mari de malformatii datorita varstei, starii de sanatate etc. , plus ca bitestul a iesit f bine cand l-am facut. Deci datorita tuturor acestor motive nu prea am ce face decat sa astept o noua ecografie facuta la acelasi medic. Mi-a spus insa ca trebuie sa astept cam 3 saptamani ca sa fie relevanta. Deci acum asteptam, ne rugam si totul va fi bine sper. V-am spus ca teoretic e fetita , da? Deci treceti-ne va rog pe listuta cui carucior roz ca sa mai inmultim patura fetitelor.
Va felicit pe toate ce ati aflat ce comori purtati in burtici. Si va mutumesc inca o data pentru incurajari. Aveti grija de voi si de bebei.
23 s 
tzuna spune:
Acum am vazut ca mi-ati pus deja caruciorul roz. Va multumesc.
Si pentru cine naste cu dna dr Corina Grigoriu de la spitalul Municipal - am auzit ca este un medic si un om deosebit. Sincer imi pare putin rau ca nu am ales-o pe dumneaei dar cand am aflat eu de ea era cam tarziu. Ceea ce m-a incantat cel mai mult a fost ca am auzit ca nu face avorturi ci se dedica doar mamicilor si altor probleme medicale dar nu si intreruperilor de sarcina. Bravo ei. Sa-i dea Dumnezeu sanatate ca mai rar asa medic.
gore78 spune:
Revin si eu cu vesti, azi am fost la control dupa raceala pe care am tras`o eram cam strsata si totul e ok cu bb.
Elyanne, sa`ti traiasca baietii si fata
si sa dea Dumnezeu sa fie bine la toata lumea pana la capat si sa auzim numai de bine :) .
Vroiam sa te mai intreb la cat te`a dus ecografia, m`ar interesa si pe mine, imi place claritatea imaginii, si cu cat timp inainte ai facut`o. Mersi frumos.
Fetelor spuneti`mi si mie va rog cum va puneti carucioarele in dreptul numelui din lista ...
V`am pupat si sa aveti o saptamana frumoasa (si usoara :))
clara