Mamici de martie-aprilie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 22
gore78 spune:
Acum am vazut ce am scris, Elyanne :) cand am scris "ai facut`o" ma refeream la programare
sorry loool.
clara
Sori1980 spune:
Mama, ce de baietei...
oare al meu ce-o fi, si eu am visat fetita... oare o sa fie baiat, conform regulilor forumului? sambata mergem la eco. 3D, poate ne arata, speram sa nu fie rusinos.
Elyanne, sa fie intr-un ceas bun, gata voi fetele sunteti in minoritate, baietii v-au intrecut!
Am citit repede tot ce ati postat in ultimele zile, felicitari tuturor mamicilor care au au aflat ce vor avea... Paxela, eu parca vad ca o sa ai fetita ![]()
Cineva spunea de intepaturi in burta... chiar in seara asta am avut, ca niste contractii dureroase de sub buric si pana jos, cred ca am avut vreo 10 in total, mi-a fost asa frica... am stat linistita si mi-au trecut.
In rest, vestea buna e ca bebe a miscat mult zilele astea. Sambata, la 17sapt. fix, am stranutat tare si bebe a reactionat imediat...o bolboroseala mare in burta, iar ieri am fost la un spectacol si muzica tare l-a stimulat iar pe bebe, de s-a miscat in continuu vreo juma' de ora, parca dansa in timpul spectacolului
. Suntem asa de mandri si de veseli!
Si la noi burtica creste, a inceput sa fie din ce in ce mai vizibila. Pana la 17 sapt. de sarcina am luat 4 kg. ceea ce cred ca nu e mult, am inteles ca sunt in grafic. Eu nu am pofte, ci din contra, parca am o obsesie acum sa mananc sanatos pt. bebe, cred ca n-am fost niciodata asa constiincioasa. Or fi hormonii astia, ca inainte eram o pofticioasa...
Cam astea sunt noutatile noastre. Pupici la mamici si sa auzim de bine!
Sori 17 sapt+5
Gandacel spune:
Buna dimineata, fetelor!
N-am mai intrat pe net, ca noi am avut sarbatoare pentru puiutul mic, care a facut un an si o sa mai facem o tura cu nasii si familionul duminica... alte pregatiri, alta oboseala. dar nu-i bai, ca a fost asa de fain seara, de ziua lui, ca am uitat de toata oboseala de peste zi!
Si burtica mea creste, nu chiar vazand cu ochii, insa hainele se micsoreaza de la o saptamana la alta!
Nu m-am cantarit inca, o s-o fac tot pe 20, conform bunului meu obicei. In primele 6 luni trebuie sa luam cam 6 kg, dupa aceea se accelereaza ritmul si ideal ar fi sa mai luam inca vreo 6. Dar fiecare este unica si are evolutia proprie. Important e sa fim sanatoase si bebeii din burtica la fel. Eu tot astept telefonul magic de la Diagnosis, sa ma cheme pentru eco morfologica, insa vad ca ma tin pe ghimpi...
Partea mai proasta e ca au inceput cosmarurile gravidiei si am avut 2 urate rau intr-o singura noapte. Abia astept sa treaca. Nu va povestesc, ca nu face bine nimanui. Hormonii.
Care dintre fetele care mai au pitici mici stau inca acasa in CIC? Poate sunteti pe faza sa-mi raspundeti, ca tare as vrea sa va intreb cate ceva.
Cat despre miscarile din burtica, eu am avut cam o saptamana jumate, insa de doua saptamani e acalmie totala. Nu ma ingrijorez, pentru ca in schimb au inceput sa ma doara sfarcurile si m-a apucat un nou val de greturi, care pot fi si de la oboseala. Plus ca burta creste, deci samburelul creste! La Bogdan miscarile au inceput devreme de tot, in sapt. 14, cand m-am dus la eco morfologica la 18 saptamani era circ, nu alta! Si asa am dus-o toata sarcina. Nebunie totala! Poate asta de acum este mai linistit. VOm vedea. CUm o fi, e al nostru si va fi iubit!
Pupicei multi burticilor saltarete si celor linistite.
Gandacel
17+ si Bogdanel (14.11.2005)
Andreea20 spune:
Buna fetelor 

ce bine ca s-a reparat forum-ul, ca tare greu a fost ieri fara el ![]()
.
Noi suntem bine, bebe e tare vioi misca mai tot timpul....mai ales seara inainte de culcare sunt adevarate meciuri de box in burtica
.
In rest....liniste si pace.....adevarat ca in trimestrul II sunt lunile de miere ale gravidei
![]()
Andreea
23 + 6z 
elyanne spune:
si va multumesc mult de tot!
Citisem tot si vroiam sa va raspund marti seara... dar eram prea adormita... iar miercuri pauza forum...
Acum din ce imi amintesc...
Mihaelaaa felicitari pt. baietel. Se pare ca suntem o gasca mare de golani...
Despre gemenii mei... daca sunt identici sau nu... din ce am inteles din tot ce am citit despre... daca sunt o placenta si doi saci, atunci sunt gemeni identici. Dar se poate sa fie doua placente lipite si sa nu se observe la eco. Iar atunci nu sunt identici.
Ramane de vazut la nastere.
Eu cred ca vor fi identici, pt. ca, din ce am citit, cei diferiti s-ar mostenii, iar cei identici sunt o intamplare... Si noi aici ne-am incadra... ca nu avem genei in familie.
Si acu' am si io o grija... daca vor fi identici eu cum ii deosebesc... Ca daca erau doo fete le puneam cercei diferiti... da' asa?
Tzuna
si ai incredere ca totul va fi bine. Ce e mai greu... ca trebuie sa astepti cele 3 saptamani. Dar vor trece repede si te vei linisti dupa aia 
Ma gandesc... n-ar fi bine sa mai faci o eco la dr. Pop sau Herghelegiu? Eu stiu ca sunt printre cei mai buni... si cred ca te-ar linisti mai repede... Poate la cealata eco. dr. a masurat gresit... E doar o idee...
Eu de ex. am reusit sa fac programare la dr. Herghelegiu la Euroclinic (unde e zilnic) cu 2 sapt. inainte. Poate gasesti si mai repede... Ca inca nu stiu f. multi ca la e si la Euroclinic... si e zilnic... Spre deosebire de Sanador, unde era doar martea si mi-am facut programare cu 3 luni inainte.
Gore78
Despre eco... Am facut la dr. Herghelegiu, la spitalul Euroclinic (www.spitaluleuroclinic.ro). Am facut programarea cu aprox. 2 sapt. inainte. Aici e zilnic si ai sanse sa iti faci programarea destul de repede... Telefonul si adresa le gasesti in siteul lor.
Pt. sarcina unica, in trim. 2, era 280 ron. Mie mi-a facut si doppler care a mai fost 65 ron pt. fiecare bb. Eu am platit ceva mai mult ca am doo galme... Si la final mi-a dat si cd cu ecografia inregistrata. Asa nu mai costa nimic in plus.
Mi-au trimis mesaj cu o zi inainte sa imi reaminteasca de programarea la eco
.
Cred ca a durat vreo 45 de minute ecografia, si a masurat absolut tot... s-a uitat la toate organele... Dr. nu e foarte vorbaret... insa la final iti explica daca totul e in regula... Mie mi-a pus sa am mare grija cu efortul... din cauza colului scurtat.
Eu am patit-o cu alt dr. la alta eco, sa fie atat de morocanos... si la final mi-a pus hartiile in brate... si la revedere... Pana n-am ajuns la dr. n-am aflat daca e de bine sau nu ce a masurat pe acolo...
Gandacel eu am fost pana acum aproape o luna in CIC... A implinit mandra doi ani si teoretic m-am intors la serviciu... dar eu lucrez acasa incontinuare.
Ce vrei sa intrebi... ca poate te lamuresc...
Eliana (21 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
RaisaFudulu spune:
Salutare
Pentru noi ziua de ieri a fost cea mai frumoasa zi de pana acum
Am fost la Eco si am aflat ca este fetita exact ce ne doream noi.
Ieri nu a mers forumul si am fost trista ca nu am putut sa impartasec cu voi bucuria. Sa-mi treceti un carucior roz va rog
Sanatate multa tuturor si sa aveti grija de voi
Diana
19+
sunt la serv si nu pot scrie prea mult
ne revedem diseara
geaninaelena spune:
Buna dimineata 
ne mai tineti minte?nu prea cred pt ca scriem f rar.
Mihai a facut la doua zile dupa vaccinul ROR otita si de 3 saptamani ne chinuim sa ne facem bine.Eu am fost ieri la Iosup la eco morfologica de trimestrul II: fetita a ramas tot fetita si are 19 cm si 530g; vestea nu prea buna este ca am colul de 3 cm, sa vedem cum va trebui sa fac sa mai creasca un pic. O alta problema ar fi vezica urinara in repletie incompleta asa scrie pe rezultatul examenului ecografic; dansul nu mi-a spus nimic, banuiesc ca daca era ceva grav imi spunea; ce poate sa insemne??? eu ajung saptamana viitoare la dr ginecolog si sper sa ma lamuresc, dar mai imbatranesc un pic pana atunci...voi ce parere aveti??
In speranta ca va aduceti aminte de noi si ne raspundeti va urez o zi minunata si promit sa va mai scriu despre noi cand am noutati..

si ![]()
![]()
Gia
22+
si Mihai (14.07.2005)
Poze http://photos.yahoo.com/ph//liviu_bell
laura_oana spune:
salutari tuturor
in primul rand nu bateti la mine ca nu scris la voi de foarte mult timp!!!!!merit multa 
am in burtika un baietel tare nestamparat ( nu a vrut sa fie fetita cu codite), am gasit si numele Eduard Darius.Azi implinim 23 saptamani, si mami nu prea poate sa doarma noaptea , mai exact ma trezesc din 2 in 2 ore fix.
desi sunt rupta de oboseala.
felicitari tuturor mamicilor pt bb din burtika. nu am reusit sa citesc foarte mult din urma.
Zilele trecute eram foarte fericita ca pusesem si eu 1 amarat de kg pe mine si azi am constata cu stupoare in momentul cand m-am cantarit ca nu il mai am.
, ma simt ca si cand as fii la cura de slabire in nici un caz gravida. EU ma simt foarte bine, nu sunt anemica, nu sunt ametita, mananc intruna si degeaba!
sper ca nu v-am plictisit si mai sper sa va aduceti aminte de mine!
.
+23 mamica de baietel.
karra80 spune:
geaninaelena...stai linistita ca am cautat pe net si am gasit la un alt forum un raspuns dat de o alta mamica care a primit acelasi rezultat de la doctorul ei si care s-a lamurit ca era:Ruxi_Mici
Copii
Alexandra: 1 luna, 6 zile
27.03.2006 1:18
Magda, stai linistita ... inseamna ca bebitza e bine.
La fel m-am panicat si eu la prima ecografie... Stateam cu urechile palnie la ce zicea doctorul si ma bucuram sa tot aud ..."normal, normal, normal", cand deodata aud cuvantul "incompleta"... Cred ca mi-a stat inima in loc atunci. Cum doctorul nu zicea nimic, mi-am luat inima in dinti si am intrebat daca e vreo problema. S-a uitat nelamurit la mine si m-a intrebat de ce cred asta. L-am intrebat ce era cu "incompleta" si mi-a spus toata propozitia..."Vezica urinara in repletie incompleta"... ceea ce insemna ca bebe tocmai facuse pishu, iar vezica nu era plina
M-am facut rosie ca racul de gafa mea, dar macar bebe e bine si pisarcios, asa cum e normal pt varsta sarcinii.
Asa ca nu e de rau.....nu mai imbatranesti.....deci fara stres caa nu face bine la bebe.....
Noi sa dam un raport a mea bebelina are activitate nu gluma...in timpul zilei o simt tot mai tare mai ales cand stau la calculator sau cand ma intint in pat dar seara burta mea e o adevarata sala de sport...deja si tati e bucuros ca o simte si-l loveste chiar tare...si ce e cel mai fain e cum se misca si burtika cand se joaca pitica.... burtica e tot mai mare trebuie sa-mi cumpar crema pt vergeturi ca deja am cam 3 liniute pe fiecare sold nu se prea observa dar mi-e cam teama sa nu inceapa si burtica...mai bine sa prevenim cat putem......
Va pup si aveti grija de voi
Karra
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
geaninaelena spune:
karra80
pt raspunsul prompt... chestia asta citiem si eu pe net dar tot nu m-a linistit...de ce nu a scris Iosup vezica urinara in repletie goala??? "incompleta" mi se pare altceva decat goala...nu stiu ce sa cred...
Felicitari tuturor
care au aflat ce poarta in burtica!!!

Sa ma treceti si pe mine cu DPN 20 martie si data nasterii 7 aprilie 1979. Multumesc!!!
Gia
22+
si Mihai (14.07.2005)
Poze http://photos.yahoo.com/ph//liviu_bell