Mamici de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna, fetelor!

Pot sa spun ca de data asta sunt sigura ca l-am simtit pe bebe. Stateam la calculator si citeam niste articole cand deodata am simtit asa ca un bulbuc. De data asta era la suprafata asa ca nu mai erau intestinele. Si dupa vreo 2 minute am simtit si replicile. Asta chiar a fost vestea buna de pe ziua de azi, pe care mi-a 'prezis-o' o fortune-cookie.
Va dorim o saptamana usoara cu cat mai putine probleme in sarcina si la servici!

19+5

Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Buna burtici,
Tzuna sunt si eu alaturi de tine si o sa ma rog pt tine si bebe. Cred ca e greu sa stai linistita dar incearca ca stresul nu te ajuta la nimic.
Gabdyd nu stiu daca se mai naste sub apa la Victoria, din cate stiu dr de acolo e bun dar daca apar complicatii nu prea au dotari si Victoria e destul de departe de Brasov (cam 100 km).
Si eu am il simt pe bebe, la inceput era ca un zumzet in burta iar vineri chiar am simtit niste ghionturi.
Multa sanatate tuturor si o saptamana placuta.

Cria 16+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna fetelor!
Eu astept rezultatul la amniocenteza, sunt plina de ingrijoare si de nerabdare. Trebuie sa sun dupa amiaza ca atunci vin de la laborator.

Tzuna- mie inainte mi s-au explicat riscurile amniocentezei, dar dupa procedura nu mi s-a parut ca a fost asa ingrozitor (bineinteles, am respectat sfatul medicului de a sta in pat, de a nu face efort cateva zile). Inainte de procedura se pune o perfuzie menita sa relaxeze uterul (sa nu apara cumva contractii in timpul si dupa amnio). Cum am mai scris, mie mi-a iesit prost TT si am ales sa fac asta pentru a sta linistita.

Cami - eu am facut TT la Centrul Unirea, dar a iesit prost, am facut apoi amniocenteza. M-a costat o poala de bani (trimite-mi pm sau mesaj pe mess). Echo morfologica am facut tot la CMU, la dr. Iosup. Pentru costuri.... la fel pm sau ym (sa nu fac reclama)

Pana maine cand intru sa dau raportul (Doamne, sa fie bine) toate cele bune si pupici

Aurasa DPN 21.03.2007 si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Camitu eu am facut bitestul la 12 sapt... si a iesit bine, asa ca nu e nevoie fac si triplutest... Pot sa-ti rapund doar de eco. morfologica. Fac la Euroclinic (http://www.spitaluleuroclinic.ro) si pt. trimestrul al doilea de sarcina costa 280 ron.
In mod normal, unde fac eco. morfologica, poti face si triplutestul. Poti suna inainte sa intrebi.

BiancaM, Cria bravo... de acum o sa tot simtiti tumbele... sa vedeti activitate ... or sa faca box cu burtile noastre...

Gore78 eu o patesc cu pielea de pe maini, de pe partea deasupra degetelor... e f. sensibila si ma irit imediat. De-asta ma spal numai cu sapun de bb... dar tot mai trebuie sa spal vase si tot ma irit... Cred ca organismul e mai slabit si suntem mai sensibile... Acum nu stiu ce sa-ti zic... daca si la tine o fi acelasi lucru...

Tzuna sigur ca bb trebuie sa fie bine. F. bine ca te gandesti cat mai pozitiv.

Aliona bine ai revenit... Ne tineai in suspans... mama lui de net... Felicitari pt. fetita.

Eu n-am nici o noutate... astept cu interes ecografia de maine... of... inca un pic... parca mi-am pierdut rabdarea de tot...
Chiar am visat (la cat stau si ma gandesc... nici nu ma mira) ca mi-a zis dr. ca este o fetita... si ca al doilea tot nu se vede... spre disperarea lu' tac'su... Acu sa vedem daca am visat bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

elyanne, un tip ptr spalatul vaselor: eu folosesc manusi de menaj ptr ca si eu am probleme cu miinile, sunt f. aspre si sensibile. Pe mine ma ajuta manusile sa le protejez. Am furat ideea cu sapunul ptr copii

Am intrat scurt, ma intorc acum la treaba! O saptamina insorita tuturor si cu vesti bune!

Pupici pe burtici

22+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Buna fetelor!
Tzuna, fruntea sus si fii optimista, sa vezi ca Dumnezeu o sa te ajute, o sa ne asculte rugaciunile si o sa faci un bebe sanatos si frumos.
Roxanici, si eu simt la fel dimineata, dar parca exact inainte de a face pipi am o contractie usoara care trece imediat....

Fetelor am si eu o problema....eu inainte de sarcina eram fumatoare (nu inraita), cum am aflat ca o sa fac un bebe m-am lasat fara sa stau pe ganduri si fara sa intampin greutati.....toate bune si frumoase pana acum cand nu mai poooot.....parca a intrat ala cu cornite in mine ....mi-e pofta sa fumez, nu mai suport sa vina nimeni la noi in vizita sau sa mergem undeva in oras pt ca inevitabil i-mi aprind si eu o tigara (majoritatea prietenilor si rudelor sunt fumatori)....nici sa ma inchid in camera si sa stau cu capul sub perna nu pot....dar nu stiu de ce mi-se intampla chestia asta....chiar eram mandra de mine ca am reusit sa stau aproape 6 luni fara sa fumez
Daca ati patit si voi ceva de genul asta si ati depasit momentul va rog ajutati-ma, pt ca sunt sigura ca nu e bine ce fac....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna dimineata,

Eliana,sunt curioasa daca la tine se aplica teoria conform careia daca visezi ca ai fata,inseamna ca ai baietzel...bine...tu s-ar putea sa ai de ambele sexe.Eu,Laura si Roxanici am visat ca aveam fetitze si de fapt toate avem baietzei...asa ca ai grija.Iti tin pumnii maine.

Cat despre maini aspre,ma inscriu si eu in club.La mine cu orice m-as da,nu se vindeca.

Aurasa,iti tin pumnii pentru maine.

Andreea,nu stiu ce sa iti zic de fumat.Eu am fumat cativa ani buni si m-am lasat dintr-o data ca altfel...nu aveam nici o sansa...mai ziceam inca una si gata...hai inca una si gata...si nu terminam niciodata.Incearca sa iti gasesti alte preocupari cand iti vine sa fumezi.Ia o guma si mesteca,ia bomboane mentolate sau mananca un fruct ceva...O sa vezi ca dupa un timp nici n-o sa mai suporti fumul de tigara.Te pup si sper sa reusesti sa treci peste pasul asta.

Pupici,
Mada24+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici!

Bine v-am gasit...ca mult mi-ati mai lipsit[grup, io am avut o saptamina plina de munca, am reusit sa si racesc un pic....ca sa nu va mai spun ca nu mai intru in pantalonii in care intram acu` o saptamina...
Am avut si mari emotii ca am asteptat rezultatele la triplutest, conform hartiei am risc scazut si cei de la laborator au zis ca e de bine, dar de abia maine ma duc la dr. meu si cu cele de singe (alea uzuale, care dr. de familie zice ca sunt bune), acum vom vedea...cert e ca am mai primit o lista de facut..alea din gama cu toxoplazmoza & co....

N-am apucat sa va citesc ca am cam mult de recuperat si m-am grabit sa va scriu...dar am vazut ca intreba cineva de triplutest - eu l-am facut la IOMC adica Institutul pentru Ocrotierea Mamei si Copilului (pe Bd. Lacul Tei)si nu a costat pentru ca mi-a dat dr. trimitere (am inteles ca cei de la Polizu sunt intr-un fel de parteneriat), dar trebuie intrebat.

Apropo de fumat ...si io mai simt nevoia uneori, mai ales cind suntem in gasca, sau la o cafea

Am si io o intrebare la voi, cam toata saptamina am avut palpitatii si vad ca nu s-au oprit si obosesc foarte usor, voua vi s-a intimplat???? ca io m-am cam speriat

Va pupicesc
Roxygeo 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_P spune:

quote:
Originally posted by Camitu

Buna fetelor,

As vrea sa va intreb si eu unde ati facut sau unde faceti triplu test si eco morfologica si cat a costat.

Cami 16+

Cami, am facut triplu test (120 RON) la sp. Sf. Constantin si Elena (fostul sp. Titan).

17 +3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by mada_rozz

Buna dimineata,

Eliana,sunt curioasa daca la tine se aplica teoria conform careia daca visezi ca ai fata,inseamna ca ai baietzel...bine...tu s-ar putea sa ai de ambele sexe.Eu,Laura si Roxanici am visat ca aveam fetitze si de fapt toate avem baietzei...asa ca ai grija.Iti tin pumnii maine.

si eu sunt curioasa... Pt. ca pana sa merg la eco., data trecuta, visam ca am doi baieti... si dr. a vazut o fetita... Acum daca am visat ca e o fetita... si o fii si un baiat pe acolo... ar fi ceva...
Sa stii ca la sarcina trecuta numa baieti am visat ... si avem fata...
Nu mai pot de curiozitate...
Maine dau raportu dupa ce vin de la dr. Probabil de la 1.

Roxygeo si eu mai am uneori palpitatii... mai ales daca faceam efort. Dar am intrebat dr. si spunea ca nu e ceva neobisnuit... Nu mai stiu care e cauza... evident, pt. ca sunt o zapacita... Parca pt. ca in sarcina se mareste volumul de sange din organism... da' nu sunt sigura...

Mergi la inceput