Mamici de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna dimineata,burtici

Tzuna,ma rog si eu pentru tine si bebelusul tau,dar sunt fffff sigura ca totul o sa fie ok.

Eu parca obosesc din ce in ce mai repede,si mersul la Carrefour mi se pare deja prea obositor.Cred ca au inceput si mie sa mi se umfle putin picioarele.La maini n-am observat nici o schimbare.In rest,ma doare noada de innebunesc,nu pot sta mai mult de 30 de minute pe un scaun.

Pupici,
Mada23+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Buna gravidutelor ,
Am ramas in urma cu cititul,n-am intrat pe forum de aproape 2 saptamani,dar sper sa recuperez in curand.
Noi am crescut,mai ales la mami se vede si asteptam sa se faca primavara.Mai e foarte mult pana atunci,aproape nu am rabdare,dar nu am ce face.Pentru voi cum trece timpul?
Carmencita,multumesc de informatii,am sa scot lista medicilor din zona.
Sori,ti-am raspuns tot pe private.
Eu va pup,va doresc sa cresteti mari si sa aveti -asi sanatosi.

Lilidana & co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna,

Eu sunt Cami si nu am mai scris de multisor din cauza timpului dar am citit tot.Trecem prin diferite stari si e foarte bine ca exista acest forum ca sa ne sfatuim.
Eu voi naste la Sp Universitar cu Dr Corina Grigoriu.Mai naste cineva cu dansa?
Eu fac toate consulatiile la CMU unde toata lumea se poart afoarte frumos.
Vroiam sa va intreb daca aveti mancarimi ale picioarelor.Si daca da cum ati scapat de ele.

Acum am 16 s si ma simt foarte bine.Inca nu stiu ce este bebita dar sper la eco morfologica sa ma lamuresc.

Cami 16s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna fetelor.
se simte ca este wk.dar nu inteleg unde va ascundeti voi in wk?
TZUNA nu te mai stresa o sa vezi ca totul o sa fie ok pana la urma fi optimista capul sus.
Noi suntem bine crestem dar mai ales eu ,dar nu ma fac prea multa grija acuma de greutate vreau sa am numai bb sanatos ca dupa ce o sa nasc o sa i dau jos toate ce am pus .
va sa aveti grija de voi si de bb si un wk cat mai frumos.
matilda19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Rebiana din cate spui tu e foarte probabil ca retii apa in corp. Si mie mi se umfla doar mana stanga cat dorm si la fel remarc ca nu imi pot scoate verigheta, insa la jumate de ora dupa ce ma ridic din pat imi trece. Doctorul mi-a spus ca atata timp cat de trece de la sine nu trebuie sa imi fac griji. Mi-a recomandat un ceai de urzica, insa citisem ieri pe net ca nu se cunosc efectele pe care le-ar avea la fat... Poate insa nu am inteles eu bine, asa ca deseara am sa ma mai uit sa vad ce mai gasesc ...
Insa citisem mai demult ca in astfel de cazuri ajuta daca bei foarte multa apa si mananci mai putin sarat!

Pupi si WK frumos tuturor .lor !!!
Astazi am facut poze la burticuta asa ca spre seara poate reusesc sa le si pun pe net!
Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Tzuna, numai ganduri bune si de la mine; in nici un caz sa nu iti pierzi speranta, ai sa vezi ca totul va fi bine si bebe va fi sanatos tun si cel mai frumos din lume.

Andra, felicitari ptr examenul luat.

Bine ai venit printre noi Gabdyd!

Madmat, eu una nu dispar in wk,sunt aici, dar daca toata lumea se odihneste...astept pana luni.

Eu is bine sanatoasa si din ce in ce mai rotunda, am o dilema pe care incerc sa o elucidez...dimineata ma trezesc cu durere/senzatie de disconfort in burtica. Reusesc sa ma simt mai bine dupa ce fac pipi (scade tensiunea in abdomen)...ma gandesc daca nu cumva e de la pozitia in care dorm...

Salutari tuturor burticilor si weekend linistit.

roxana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Roxanici sa stii ca si eu ma trezesc cu o durere de burta dimineata care trece dupa ce merg la beie.
Pe langa asta mie imi amortersc foarte mult mainile din cauza pozitiei in care dorm pentru ca le tin sub cap. Nu mai am somnul linistit -pentru ca nu pot sa dorm pe burta cum dormeam inainte- si ma trezesc de cate ori ma intorc pe alta parte.
Poate ne lamureste cineva, o explicatie logica

In schim totul bine crestem amandoi si eu si bebelul, astept cu nerabdare ziua de miercuri sa ne vedem la Eco.

Pupici pe burtici , un weekend placut. Va las pentr ca deseara avem musafiri si am treaba. Nu prea am chef dar asta este
Paaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Tzuna, doctorita mea spune ca in timpul sarcinii mamica are o putere extraordinara de sugestie si de comunicare cu bb. Mi-a spus chiar sa imi imaginez cum va arata bb si stii ceva, la prima sarcina chiar a mers. Fetita mea arata exact cum mi-am dorit eu sa arate. Totusi cred ca trebuia sa ma gandesc si la urechi. Are una ca ale mele si una ca ale sotului meu.
Cred ca trebuie sa ai multa incredere si speranta ca totul va fi bine. Repeta-ti tot timpul ca bb va fi sanatos, perfect, vorbeste cu bb si arata-i toata dragostea ta. Ai sa vezi, totul va fi bine.

In ceea ce priveste miscarile bb-ilor, la mine e total invers. La prima sarcina, probabil si pentru ca implantata foarte jos, am simtit miscarile foarte repede, pe la doua luni, iar la trei si jumatate deja simteam cum zburda de colo-colo. Bb2 ori e mai linistit/a din fire, ori pentru ca e implantat mai sus in uter, ori pentru ca am eu mai multa grasime pe burtica decat inainte, dar e cam linistit. L-am simtit mai tarziu si mai rar.

Cine imi poate recomanda un eco 4d in Bucuresti? As vrea sa vin la o eco amanuntita.

va pupicim,
diana si julie

cde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gore78 spune:

Buna fetelor,

Am revenit pentru ca ma simt mai bine, a cam trecut raceala dupa ce si`a facut de cap cu febra si alte alea, dar acum suntem bine, marti am control si abia astept sa vad ce face .

Rebiana 27, Sori 1980, Crai bv va multumesc pentru raspunsuri, pana la urma am baut ceai facut din lamaii si indulcit cu miere, pana mi`a venit acru plus multe citrice. Pentru febra, dr mi`a dat voie sa iau o fiola de algocamin pentru ca trecuse de 38 plus eferalgan, a mai ramas nasul pt. ca nu prea sunt asa bune picaturile pe baza de sare marina, dar trece.

Fetelor nu prea v`am auzit sa faceti trilplul test... de ce nu?? eu luni sper sa am rezultatul.

A! si dak vreti sa`mi puneti si mie , Spitalul Elias, Dr.Filipescu

Pupici tuturor

clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

burtici

eu una sunt terminata am avut o sambata "minunata" , la 11 am avut programare sa imi extrag maseaua de minte...am stat o ora pe scaun si nu a pututsa o scoata drept urmare am ajuns la alt dr la Fac de stomatologie, care a reusit uimitor e repede intrebandu-se cum celalalt nu a putut, dar cer e ca am stat in dentisti de la 11 la 3, cand am ajuns acasa eram rupta de sete, de foame, mi sa facut rau noroc ca mam dus la mama care a sta cu fimiu si cat am fost in crize bb a dormit, si ea a stat cu mine ca sotul era la munca
acum ma mai doare dar nu foarte tare , partea mai proasta fiind ca durerea mare nu era doar de la ea ci si de la maseaua de langa care este cariata si care nu sa vazut ca era lipita de asta, asa ca va trebui sa rezolv si caria inainte sa scap total de durere, desi nu cred ca voi mai calca la dentist in viitorul apropiat, mie care niciodata nu mia fot frica de dr

Alexa20+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput