LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Noki, io pastrez si testul de sarcina care mi-a confirmat ca Daria e pe drum.
iote ca la basinuta nu m-am gandit. poate prima kkuta facuta la olita, ce zici?:))

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

seara buna de la noi,

suntem bine mancam si lapte si mancarica,multumim de urari

am pus aici poze noi,pt cine vrea sa le vada uka la 11 luni

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Minune, mare minune - mananca Ilinca iaurt, branza - am luat branza Fagaras de la Milli si a balotat la greu. Nu-mi venea sa cred cand am vazut ca deschidea gura. De fapt, m-a vazut ieri pe mine mancand si a vrut si ea. Insa azi i-am dat direct.
Alta minune: a inceput sa se joace cu soferul vorbitor de la Vtech din ce in ce mai mult. Tind sa cred ca de fapt au pus ei varsta gresit nefiind o jucarie de la 6 luni, ci abia de la 1 an. Dar ce nu face omu' ca sa vanda?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am revenit si eu de la gradi + balet. Silvia merge la balet, nu eu, as vrea eu...

Ce face activitatea fizica din om: dupa balet a mancat moftu-Silvia 2 banane, 1 baton Nesle si 2 mandarine.

Melkule nu prea pot sa o mai sun ca am tot sunat-o cand cu diareea.

Noki buna ideea cu zambetul candid

Aveti dreptate, mai bine o duc maine la .
Am uitat sa va precizez ca are si buza de jos putin sparta.

Nokiuta o sa mai intru maine de dimineata sa vad daca vii sau nu in Cismigiu.

Gata ca ma cheama Silvia. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Melk - Impartasanie inseamna vin amestecat cu anafura, toate sfintite (asa cred eu; nu pot sa bag mana in foc). Preotul foloseste aceeasi lingurita pt toti cei care se impartasesc. De aia mi-e frica sa o duc. Cum zicea si Felicia, vin multi oameni bolnavi.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Poze 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by melku

iote ca la basinuta nu m-am gandit. poate prima kkuta facuta la olita, ce zici?:))

noi avem... 2 bucati test de sarcina, buricu, primele unghiute taiate, primul kk avem poza, primul par taiat o sa fie la motz, asa ca se pastreaza... amprentele manutelor si picioruselor... busuiocu de la botez... si alte prostiutze. ah, uitam de medalia de la competitie , la loc de cinste intre amintiri!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ce ma enervati!!!!!
de ce?
si eu sunt de-asta nostalgica si constat ca , cutiuta lui nichita este mult mai saraca decat a voastra N-am pastrat buricul, desi l-am aruncat cu maaaare strangere de inima, chiar m-am gandit atunci dk sa-l pastrez, dar am concluzionat ca este biodegradabil. Nu e biodegradabil? eu am zis ca nu mai ramane nimic din el pana la 18 ani ai lui nichita. bine si parul e biodegradabil, dar mai greu decat tesuturile. noi avem in cutiuta o bucatica infima de par taiat la botez, panglica de la lumanarea de botez, bratarile lui si a mea de la spital, o marturie de-aia de piept de la botez si prima ata rosie care i-am legat-o la manauta antideochi. atat
am si testul de sarcina, sic.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Si eu am pastrat buricutzul cu clema de la sp, bratzarile de la Sp, Ecusoanele de la sp, si de pe la botez am una alta inclusiv lumanarea, acuma de la motz o sa pastrez. Hainutzele le pastrez pt bb2. Nu am aruncat nik, doar ca am mai dat cateva la o mamica suuuperamarata!!
Offf ce m-a cuprins nostalgia!!!

Lavi sigur nu v-ati luat la trante cu Nati prin casa??? Sry dar in cismigiu nu am cum sa ajung ca eu nu am masina iar la ora aia ...adica pe la 12.00-12-30 intram in casa si papam si apoi nani. Sry poate alta data!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Fetelor nu am mai fost de multa vreme pe aici,nu stiu daca va mai amintit de mine dar as vrea sa revenim si noi,bebe meu Zoe Nicole nascuta pe 5 dec.Se poate sa ne primiti inapoi?Multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guteeeeeeeeeeeeeeeeeeeen morgen!

Ce mai fac mamicile dragutzele? Io amu bag postarea asta si ma apuc de microeconomie, ca ieri nu am facut nimik.Noi suntem vesele si bine.

Lavi- pleaca Adila amu la treaba si sper ca ajunge in timp util pentru merg la intalneli. Banuiesc ca tu ai ceva treaba prin zona Cismigiului de vrei taman acolo, nu? Postam mai incolo sa stabilim exact daca si cand venim.

Melk-

quote:
pai zic ca mai avem de asteptat inka, da' nu-i idee rea. Plus originala. Numa' ca noi la olitza nu prestam deloc-deloc.

Io nu am pastrat unghiutzele...Nici macar nu mi-am notat cand le-am "tuns" prima data. Si trebuia sa completez in albumul bebelusui data.

Io am Albumul Bebelusui de la Editura Litera si cel mare, gros de tot galben c albastru dar care nu stiu ce editura e si e la Titi in camera si ea face nani, deci nu ma pot uita.

Gata, la treburi cu mine.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput