LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 28
maria_alexia spune:
La multi ani Gabrielelor, Mihaelelor, Gabrielilor si Mihailor!
Noi am avut o noapte tare agitata, desi am incercat s-o linistim prin toate mijloacele. Pur si simplu nu stiu care a fost vina, bine hranit era, cand a inceput sa planga a doua oara i-am dat si 3 ml de Nurofen in caz c-or fi dintii de vina, la urmatoare trezire am incercat si cu bibe - poate i-o fi foame - dar nu-i era caci a luat doar vreo 50 ml, simbolic... Azi am fost la Help Net dupa Baby-Calm-ul ala; ghinion caci nu-l aveau, poate primesc vineri, daca ma mai tin nervii pana atunci.
Altfel, ca tot e vorba de lapte de vaca: m-am hotarat si eu sa incep sa i-l introduc la preparat mancarurile. In speta la spanac, cum a fost cazul azi, pun ceva mai putin de 50 ml. Ocazie cu care am observat ca exista lapte la cutie si numai pasteurizat, fara a fi UHT! (Milli are stilul asta, si am mai gasit altele locale).
N-am mai cascat ochii atata la ambalaje si compozitii de alimente in viata mea !
Maria & Cristian (22 dec 2005)
anda77 spune:
Examen la facultate de politehnica:
- Intrebare de nota zece: cum ma numesc?
Toti tac.
- Intrebare de nota opt: la ce obiect aveti examen?
Toti tac.
- Intrebare de nota cinci: ce culoare are manualul?
Din ultimele randuri se aude o voce:
- Vrea sa ne pice, nenorocitul!
Sotia catre sot: - E buna ciorba?
Sotul: - Ai chef de cearta
Ursul, lupul si magarul se intalnesc la carcima din padure:
- O sticla de votca! ceru ursul.
- O sticla?! se mirara ceilalti doi.
- Da, mai baieti! Am o treaba cu o ursoaica si vreau sa fiu tare!
- O sticla de votca! ceru si lupul.
- O sticla?! se mirara ceilalti doi.
- Da, mai baieti! Am o treaba cu o lupoaica si vreau si eu sa fiu tare!
- O cinzeaca de votca! ceru si magarul.
- Numai o cincizeaca?! se mirara ceilalti doi.
- Mai baieti, eu am cu ce sa-mi fac treaba, beau doar ca sa-mi sclipeasca ochii
Un tip suna la un post de radio.
> - Buna ziua!
> - Buna ziua! Va ascultam.
> - Am gasit un portofel care contine 15.000 dolari si un buletin de
> identitate pe numele Popovici Mihai.
> As vrea sa-i ofer o dedicatie muzicala
Ion vine acasa si gaseste sub pat un barbat sumar imbracat.
- "Marie, ce face asta sub pat la noi?"
- "Nu stiu Ioane, da' in pat face minuni
O tipa maritata, intr-o seara cand sotul era plecat facea sex cu 3 indivizi in acelasi timp. Pe masa numai cocaina, asta din cand in cand se mai oprea si mai tragea pe nas, orgasme multiple, delir ...
La un moment dat, usa se deschide la perete si intra barba-su. Cu ultimele puteri si in culmea placerii ea se apleaca, mai trage o data pe nas dupa care se uita la barba-su si zice:
- Si acum iar incepem: banuieli, ... suspiciuni...
De cati misogini e nevoie ca sa insurubezi un bec la bucatarie?
De nici unul, ca proasta aia poate sa gateasca si pe intuneric.
In avion, dupa ce s-au oprit motoarele la 10.000 de metri altitudine:
- Stimati pasageri, va rugam sa ramaneti pe locurile dumneavaostra, pentru a usura identificarea... Multumim
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Melku, sa-ti traiasca Daria cea frumoasa si cuminte!
Super torturi ! Imi vine sa le mananc din ochi: piticii erau dulci sau din plastic ???
anda77 spune:
mihaeluta, am intrebAt pt inca o prietena de-a mea cu lipsa de doamna curatenie si am gasit ceva, dar nu ieftin. zi-mi pe mail cat vrei sa-i dai.
la prietena mea se duce peste o saptamana, deci atunci stiu sigur dk e buna.
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Ando, vrei sa ma omori?????/ Nu ma mai opresc din ras...
Ca de obicei cand imi fac ceva planuri Titi mi le strica: amu trebuia sa merg la mama, apoi in Carrefour, asa ca evident doarme in front....daca NU aveam unde sa merg, ci ieseam doar in parc si mai eram si singura acasa, SIGUR dormea doar 40 de minute!!!!!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
melku spune:
maria_alexia, sunt din plastic, din pacate sau din fericire pt ca io am hotarat sa i le pastrez in cutiuta ei speciala, alaturi de lucrurile de la botez, de motul ei pus cu ceara intre 2 banuti si de ce s-o mai aduna pe parcurs.
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
anda77 spune:
hi,hi noki, ala cu banuieli,suspiciuni e foarte tare.
pai macar este consecventa titilica in a sctrica programul. consecventa e o calitate:))
mami de poet(09.12.2005)
Noki_Lara spune:
Melcule si alte mamici pasionate- ehehe...asa si io. Strang de toate de la ploduletz - de puteam stangeam intr-o epribeta si prima basinutza-...da' parca vad ca la cat e de habauka fii-mea o sa-mi tranteasca cand va fi mare un: "da' cine te-a pus?????"
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
bianca_mo spune:
NOKI, MADAU, voi care album il aveti? cel de la ed Litera, de la Disney sau altul? eu il am cel rosu, de la litera si eram curioasa cum sunt altele...
MELKU, frumoasa domnisoara de ziua ei....
CAMELIA, bine ca e bine printesa, ma gandeam ca asa e...
ANDA, SUPER BANCURILE!
avem poze noi la semnatura, ALBUM 11 LUNI... desi inca nu le-am implinit
sa aveti o seara frumoasa!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
danida77 spune:
Melkulefrumoase poze. Sa-ti traiasca Dariucasi sa creasca mare si frumoasa. Si eu tot asa sunt cu jucariile. Sunt ahtiata dupa ele, dar nu-i mai cumpar ca nu le apreciaza. Ma rog o sa-i cumpar Playgym-ul ala.:)
Mimmy Dummyaceleasi urari. Sa-ti traiasca si pitica si samburelul din burtica. Mi-ai dat o idee sa-iu pun baliuta in cada si s-o umplu cu jucarii.
Bulucisi eu i-am dat cand am avut nevoie antibioticul cu seringa. Si nu stiu daca are relevanta sau nu, dar Nicholas face diaree nu numai de la antibiotic ci si de la Nurofen sau alte siropuri. pupici lui Simonel si aveti grija de voi.
mamaaa Catutza ce de masele.:) Aveti grija de ele. si la mai multe. Chiar stiti ce a mai facut Nico azi? Si-a muscat limba.hmmm...A mai patit cineva? Mi-e sa nu se repete.
Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/deleadaniela/detail?.dir=/be58re2&.dnm=2500re2.jpg&.src=ph