LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 25
melku spune:
Noki, pai dupa cum binevoieste domnul yahoo sa mi le puna, sunt in coada albumului.
Si eu am scos tone de poze pe hartie. nu stiu cand oi reusi sa le asez.
Felicia, supararea e a mea ca tare-mi plac jucariile de bblus. Ca fi-mea n-are nici o treaba, exact cum spui. Da' las ca vin sarbatorile si recuperez io. Dintre alea trei primite, e o papusa superba, Scufita rosie, de la Miniblu. Scrie pe eticheta ei ca e facuta din mat. netoxice, tralala, buna de la varsta de 1 an. superba.
da' iote-asa mi-o ia fi-mea si mi-o smotoceste de mi-o mila de saraca papusa. am zis ca i-o pun la loc in cutie si i-o dau mai tarziu. mama nebuna!
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
melku spune:
bai nene, yahoo-ul asta a luat-o razna.
am verificat si e ceva in neregula.
tre sa schimb linku de la semnatura.
Am implinit 1 an!
Varsta Daria
gabitaco spune:
Desi azi ma simt mai batrana cu un an, multumesc celor care si-au adus aminte ca exist.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Noki_Lara spune:
Melcule, ori sunt io tembelo-chioara, ori NU sunt poze, ori nu stiu unde sa ma uit. Ca io vaz numa' poze de cand era mai pitica gagica-ta, ultima fiind de prin 9 oct 2006. Vreau poze cu mot, turta alea-alea.
Am gasit Priorix cu 419.000 lei, la SensiBLu. Mai, e incredibil ce variatii de preturi, chiar pe site-ul lor, deci in cadrul aceluiasi lant de farmacii. De ce oare pe Calea Victoriei si blv 1 Dec e 419.000 si in alte locuri 500 si ceva, ba chiar 600 si ceva acelasi produs, sa ma bati daca pricep...
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
melku spune:
test de semnatura.
Noki, deja mi-au iesit peri albi pe la tample din cauza de nenea yahoo.
sper sa mearga.
Am implinit 1 an!
Varsta Daria
dordia2000 spune:
Hello! si de la noi!!!
Melkule super pozele, sa va traiasca printzesa si sa va bucurati de ea!
Noki sunt la sfarsit pozele.
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
camelia_daniela spune:
Joy, daca-ai sti cat ma bucur sa aud ca suntei mai bine ! Sunt alaturi de tine si iti doresc toate cele bune!
Melku, iti multumesc de raspuns si de incurajari ! Abia astept sa ne vedem! Eu am intrat pe albumul tau de poze, insa nu le vad pe cele noi (de la Buzau)!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
Noki_Lara spune:
Melcule, ai o superbitate de printesa. Sa-ti traiasca! E tare finutza si frumusika!
Gata reprinza de internetuit, ca s-a trezit piuitoarea-sefa!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
Gata, Melku, le-am vazut ! Mai, ai o fata superbissima ! Imi place Dariuca ta! E o frumusete de fata !
Mi-a placut siu rochita cu care ai imbracat-o !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
mimi_dumy spune:
Hello,
Multumim pentru urari si uram si noi
LA MULTI ANI! tuturor celor ce isi serbeaza azi ziua de nume.
Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata linistita si fericita.
Buluci, cand am fost si noi pe tratament eu i-am dat augumentinul cu putin ceai caldut (~20-30 ml) pus in biberon.
Sanatate la piticii bolnaviori.
Noi i-am serbat ziua Dariucai duminica cu cativa prieteni, iar sambata pe 11 ii rupem turta in familie.
avem si cateva poze aici :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaeladobre1977/my_photos
Mimi 7+ & Daria (4 nov 2005)