LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 24
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by danida77
....
Si ceva haios:vorbesc cu sefu' ii spun ca nu mi-am gasit inca bona si daca aude el ceva pe undeva sa-mi spuna si mie. La care el: pai io nu mi-am gasit femeie de servici(care sa-i faca menaj adica) de juma' de an, d'apai bona.
Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/deleadaniela/detail?.dir=/be58re2&.dnm=2500re2.jpg&.src=ph
Danida
Asa e ... e greu sa gasesti o bona de incredere, astfel incat tu sa stai linistita la servici si sa nu innebunesti gandindu-te la puiutz (ce-o fi facand)!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
anda77 spune:
danida, de ce nu te adresezi unei agentii? platesti comision 50 din primul salariu, plus ceva la vizionare, e adevarat, dar vezi mai multe posibile bone, au teste psihologice facute, analize (unele mai harnice) etc. astea de te duci tu sa te rogi de ele au pretentii cat casa, celelalte au recomandari, suni si intrebi fostul angajator ce i-a placut , ce nu i-a placut, vezi dk ti se potriveste femeia etc.
aia cu pampersii a fost tare! si nu vroia sa se si stearga cu hartie igienica singur?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ioana_77 spune:
Laaaaaa Muulti Aaaaaaani de Sf Mihail si Gavril! Pt pui, mamici si tatici si toti cei dragi voua care poarta numele aferente.si in cinstea lor
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
joy04 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIL!!!!!
fetelor repede am intrat ca nu ma lasa piticotu kla calculator....
suntem si noi un pic mai bine. multumes de incurajari si ganduri bune.
am citit tot, da nu am timp sa zic una alta ....
BULUCEL eu cand i-am dat antibioticul de la frigi, trageam in seringa cat imi trebuia cam cu 1 ora inainte, restul puneam in frigi la loc.
pooop am fugit
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
melku spune:
Laaa multi aniii, Mihai si Mihaele si Gabrielee!
Iaca reusesc si io sa intru rapid ca fi-mea iar a adormit in carucior nemancata! Se trezeste la 9 dimineata si pe la 11,30 e chioara de somn, asa ca imi adoarme afara...
Am scapat cu bine de taiat de mot si rupt de turta.
Acu fi-mea are freza moderna: fara breton si cu parul arici la spate. O aranjez cu putin gel si o trimit la discoteca!
De ziua ei, joi, am petrecut frumos, in liniste.
De ruptul turtii, sambata la Buzau, lucrurile au cam scapat de sub control: s-a adunat lume multa (famelie numeroasa, de!), full house si Daria era deja superzapacita.
Rezultat: nu vroia decat la mine in brate.
Abia a putut nasa-sa s-o rezolve (taiat mot, rupt turta, imbracat) si abia de a ales de pe tava cu chiu cu vai, in aceasta ordine: bani/euro, chei de masina si carte.
Io nu m-am distrat, Daria nu s-a distrat, dar, una peste alta, restul lumii a petrecut pana tarziu la restaurant.
Nu prea a primit jucarii in dar (numai 3, dintre care una neadecvata varstei ei). In schimb, a primit multe hainute.
Asta a fost. Am pus poze in album la semnatura.
revin si cu niste raspunsuri.
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Mai avem putin si facem anisorul!!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
melku spune:
aoleo, sa modific semnatura!
Mai avem putin si facem anisorul!!
Varsta Daria
felicia74 spune:
Melku bine ca ai scapat! Lasa ca e mai bine ca a primit haine, ca ezista sansa ca unele jucarii sa nu o intereseze. Eu am patit-o deja.
Fugim afara ca prea e frumos!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
melku spune:
gata, modificat.
in primul rand, Camelia:
imi cer mii de scuze ca nu ne-am putut vedea. Duminica nu am iesit decat putin afara cu Daria in brate pt ca a treb sa strang din casa resturile bataliei. Am plecat pe seara spre buc. si trebuia sa-i las casa curata lui socra-miu. Plus ca mai aveam si resturi de musafiri pe care nu i-am putut lasa singuri.
Noi mai venim la Bz, sper ca peste o luna si atunci neaparat de vedem.
In alta ordine de idei, nu te ingrijora de Dariuca ta. Iti spun eu ca n-are nimic. Multi pupici!
Am implinit 1 an!
Varsta Daria
Noki_Lara spune:
Melkuleeeeeeeeeeeeeeee, unde sunt pozele de la un anisor? Ca io nu le vaz decat pe alea vechi...
Camelia- ce bine ca ne-ai dat vesti bune despre mezina. Stai linistita ca pana la urma va fi bine! Nu te necaji in avans, ca nu e cazul!
Hi hi hi...io-s cu agendele lui fii-mea in fatza si completez ditai Albumul Bebelusului. Madau ca e suuuper si ca mi-ai dat de lucru. Asta in loc sa invatz.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
roxisialexia spune:
O zi frumoasa tuturor!
LA MULTI ANI, PENTRU TOTI CEI CARE SE SERBEAZA AZI !
Multa sanatate si fericire!
Fetelor aseara am fost cu ea la grigore alexandrescu, dupa discutia avuta pe mess m-ati pus pe ganduri, luni a plins mult ieri la fel nu o puteam potoli cu nimic si am decis sa merg sa vad ce are.
doctorul de pe garda mi-a spus ca nu trebuie sa ma ingrijorez ca nu are nici unul din simptomele aferente unei traume cranio cerebrale(sper ca am retinut corect denumirea), ca au trecut doua zile si ca nu imi recomanda decat sa o vada si cineva de la pediatrie ca sa vada care este cauza agitatiei( el s-a pronuntat ca ar fi posibil sa ii iasa vreo masea).
Am mers la camera de garda la pediatrie si erau cam 15 copilasi bolnavi, o atmosfera de nerespirat...numai hapciuri, tuse si plinsete, am facut cale intoarsa ca sa nu scot copilul bolnav de acolo.
Azi fata mea s-a trezit bine dispusa nu mai plinge, oriucm o sa merg cu ea la pediatra ei saptamana asta.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac