LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 12
silvia_d spune:
quote:
Originally posted by dayssy
Oameni = Mâncare + Somn + Joacă + Muncă
Porci = Mâncare + Somn
Înlocuim factorii si obtinem:
Oameni = Porci + Joacă + Muncă
Acum, scădem joaca din ambii factori:
Oameni - Joacă = Porci + Muncă
Concluzie: Oamenii care nu înteleg cum să se joace sunt doar porci care stiu să muncească!
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
silvia_d spune:
lavi,plzzz:sa-ti zic ce facui!am pus astrograma lu'shtef pe C,si-a sters buba C-ul, a instalat din nou windowsu',ce mai,concluzia e c-a shters bunatate de astro...plzzz,stiu ca tu faci cumva si mi-o gasesti...da'nu mai stiu pe unde e...adik,asha o data aprox...ma ajuti?
Morgano spune:
Silvia, ma bucur ca e mai bine Stefanelul, ia vezi dc apa nu bea... poate pofteste la o berica
Gata gluma izbutita: Ai incercat cu ceai? MAi are putin pana la 1 an, nu gasesti o miere de tei, salcam sa-i strecori putin? Ar face fte bine la gat.
Dayssy, imi scot personalitatea la iveala si te anunt ca esti printre cele pe care le citesc, e bine asa?
pt faza cu porcii muncitori
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
silvia_d spune:
Ripley, f frumos te-ai gandit sa pui la semnatura linku'cu site-ul lui andreiash!
Da mai ripley,ma bucur si pentru aceste picaturi de apa;si mai ma bucur c-a-nceput sa manance;uite,de ex.bibele de seara l-a papat aproape tot;si ce coktail era-n el,Dumnezeuleee:una bucata oscillo,una lingurita Stodal,5 pic Vit.C.si 3 ml Peritol;acu'nu ma-ntrbati daca se inactiveaza homeopatu'cu alopatu'ca nu-sh sa va raspund!
ma duc la nani:,eu tb sa fiu cam de la 8 juma-n pat!pe bune,camd pe la ora aia ma culc eu,parol!
ce-mi place sa pun emoticoane;kiar nu au legatura,da-mi plac...
Corapinooooooooooooooooooooooo,mi-e dor de tine;stai sa ma fac bine,si vin si-ti aduc datoria!
Morgano spune:
Silvio, daca stii data aproximativa, singura solutie e sa cauti prin odisee sau scutece la data la care a postat-o Anda.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
lavi02 spune:
N-am citit din urma.
Vreau sa va povestesc PATANIE
Nati a inghitit o baterie!
Din aia de jucarii, AG13, ca un banut, cu diametrul de 11 mm.
Ieri seara eu si tati dreak stie ce faceam pe la calculator, ca Nati (cu noi in camera fiind!) a prins o folie de baterii si cand ma uit la ea, avea o bucatica de carton in gura si o baterie lipsa din folie. Scoasa prin dezlipirea plasticului de pe carton, nu mai ea stie cum a reusit.
N-am fost siguri daca a inghitit-o sau nu, ne-am uitat pe sub mobile, prin camera, n-am vazut-o si am dat din umeri. Am ramas cu semnul de intrebare ? si ne-am vazut ca prostii linistiti de programul serii. Mi-era mie un pic frica sa nu i se fi blocat pe tubul digestiv dar am vazut ca mananca, nu varsa, se comporta normal, am lasat-o in pace.
Azi a facut de 3 ori kk, al treilea acum pe la 20, moale, verde si cu o baterie in el . Nitelus corodata. Moment in care am inceput sa ma ingrijorez, sa ne intrebam ce contine bateria, sa cautam pe net...
Si am citit asa:
Daca se inghite o baterie exista riscul sa se blocheze pe esofag. In 2-6 ore, din cauza curentului care ia nastere acolo, se poate arde esofagul si gauri!
De obicei daca se intampla chestia asta copilul varsa, refuza mancarea, dar poate fi si asimptomatic
Daca trece de esofag, e foarte probabil sa se elimine prin scaun in 1,2,3,5 zile.
Ce trebuie sa faca parintii:
-sa se duca cu copilul la spital sa i se faca radiografie sa se vada unde e bateria
-daca e in esofag sa incerce sa i-o scoata prin endoscopie.
Noi ca prostii am stat acasa linistiti, habar neavand pe langa ce pericol am trecut! Chestie care ma revolta!
Nu ne-am pus problema la compozitia chimica a bateriei, am zis ca asa cum elimina bucatele de mar destul de marisoare, o elimina si bateria, mai mica fiind.
Acu, ce sa zic, ultimul kk a fost moale si verde inchis, cum e kk daca omul are hemoragie digestiva? E negru-negru sau verde inchis?
Totusi, nu sunt f ingrijorata ca pe unde am citit pe net nu zicea nimic de riscuri daca se elimina.
Morgano spune:
Vai Lavi, ce patanie de rasu-plansu.
Io zic asa ca profanu - dupa logica mea - ca dc a kkt bateria asa rapid, n-a apucat sa se scape pe undeva continutul acesteia. Deci nu cred ca e pericol.
Fiind rotunda, a alunecat frumusel pe toate tuburile, a iesit pe cea mai simpla cale, nu avea cum rani pe dinauntru.
Cat despre kk verde inchis, ia aminteste-ti ce-a mancat de aseara pana azi, si nu te panica, hemoragia digestiva se manifesta mult mai virulent decat un kk de alta culoare la un bb mic. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
silvia_d spune:
exact lavi,n te-ngrijora,a fost rotunda,si-a eliminat-o repede si bine...alea rotunde ce contin??hm....sa mai ma gandesc...pai,daca s-au corodat asha rpd,inseamna c-ar contine ceva de la grupele alea din mjloc(la mendeleev):ni,cd,cu...etc...mai ma uit si eu pe net,sa vedem!
lavi02 spune:
Silvia eu ti-o caut prin odisee, stiu ca la un moment dat identificasem un interval de timp in care erau astrogramele andei.
Chiar imi face placere, dar chiar acum n-am timp.
Sanatate Stefanelului! Si noi am patit-o cu Silvia ca nu manca mai nimic de la gat! Vezi totusi nu care cumva sa aiba puroi pe amigdale, sau amigdalita nasoala, caz in care i-ar tr antibiotic. Din proprie experienta, atunci cand ai asa ceva nu-ti mai trebuie nimic pe gura!+
roxi aoleu, exact din aceleasi motive si mie mi-e frica sa nu-mi cada Nati in cap pe gresie. Of, of! Ca sin hamurile scaunului ii iau vreo 10 sec sa se scoata singura!
dayssy ai fost simpatica cu ringul de box!
silvia_d spune:
fetele,am vazut c-ati deskis clubul mamicilor pe 2005,in www.supereva.ro...dar eu NU pot fi membru cu aceleasi date...de ce!??adik,cu aceeasi parola si username...