Mamici de ianuarie - februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
Catalina spune:
Buna fetele, haideti ca mi-am invins si io lenea sa intru si sa va scriu una, doua.
Haricleea, imi pare tare rau dar in afara de ceea ce am scris despre placenta previa, undei mi se pare ca zicea si despre acoperirea colului, nu am mai gasit.
Nici despre medicamente in sarcina, in afara de faptul ca tre sa vedem din ce categorie fac parte - dar fiind o carte editata in America, nu zic de Diazepam, mai bine vedeti pe forum aici, ca stiu ca e o lista cu medicamente si din ce categorie fac parte.
In orice caz, eu stiu ca in spitale, atunci cand vor sa iti opreasca contractiile in injectiile alea e si Diazepam. Chiar credeti ca le-ar face daca ar fi periculoase?
Daconst, pupici multi. Aici sunt, doar cu o mare lene pe mine.
La mine in casa e o caldura de imi vine sa mor, tot imi vine sa ies pe balcon, daca deschid geamul sotzul zice ca e frig. Si io nu mai pot. Cel putin noaptea in dormitor ... si ma gandesc ca nu va fi bine nici pt bebe. Tre sa gasesc o solutie. Ce probleme am si eu ...
Cu dormitul ... eu am zile si asa, si asa. Azi noapte m-am trezit la 3. Cred ca imi era foame ... dar m-am tinut tare si l-am pus pe bebe inapoi la culcare. Doar mancasem toata ziua
Cu kg sunt la 70 de kg. Am inceput pe la 53 si am 1.57m. In sapt 32 eu zic ca e ok. Ma simt bine, doar ca obosesc ffff repede, imi e tare greu sa urc scarile, aproape imposibil sa imi pun sosete, pantofi iar de la unghii mi-am luat la revedere ... nu stiu cum fac, cred ca ma duc la cosmetica.
Nu mai stiu cu cine vorbeam pe messenger de durerea aia de sub sani, in dreptul coastelor, sub sanul drept. Mama imi spune ca si ea a avut si destul de nasol. Pe mine ma seaca. Nu ma loveste bebe cat ma doare acolo.
Salutam pe dna Aventura, ca iti duceam lipsa. Asteptam la apel si alte madame, Oana, Ioana ...
Liuda mama dar tu nu ai liber niciodata?? Ca mereu parca esti la serviciu. De prenatal nu mai intreb ... .
Criss, cand zici tu asa dragutz ca "unele vor naste chiar de luna viitoare", ar trebui sa ma simt cu musca pe caciula?? Pupici si tie.
Alunitele la mine doar s-au inmultit. Nu ma dor ... Cred ca ar trebui sa vedeti un dermatolog. Asa, just in case.
In rest ... toate bune, mi-am schimbat parerea aia a mea mare ca nasc prematur. Acuma zic si io cum ziceau unele pe aici despre persoana mea, ca mi-o induce prin sapt 41. Hai la pariu?
Va pup pe toate si care mai sunteti la serviciu, saptamana usoara. Care nu, bine ati venit in club.
Cata 31+
ralu74 spune:
Daconst- la mine sangerarea a fost ca un inceput de ciclu fara nici cea mai mica durere insa, o pata de forma unei nuci, sangele era un pic vascos si de un rosu aprins, iar dupa cateva ore cand am mers la baie am eliminat un mic cheag de sange.
Mai fetelor nu e de joaca, mai ales in ultimul trimestru, lasati ridicatul de greutati, o poate face altul pentru voi si fara prea mult efort. Eu am simtit-o pe pielea mea.
Aveti mare grija de voi si de burtici
Ralu
30+ 
criss68 spune:
Cata, sunt fete care au DPN-ul pe 30/31 decembrie, e f probabil sa nasca dinainte. Altele isi programeaza cezariana inainte de sarbatori din motive obiective.
Dar aseara la ce contractii aveam, imi era frica sa nu nasc EU in noiembrie! Drept pt care azi aproape nu m-am ridicat din pat. Si nu cred ca mai uit sa iau nospa, cu toate ca ori iau, ori nu, in partea a doua a zilei, mai ales daca merg pe jos, tot mi se intareste burta.
Anis, eu cand am contractii am senzatia ca-mi cade burta, senzatie pe care o am de cand aveam o burta f mica, abia intrasem in luna a 5-a. La Ingrid nu ai simtit nimic asemanator?
criss
28+ cu 
tzuchi spune:
Pup si eu balenutele!
Alunite am si eu mai multe, insa nu ma dor; am avut unele mici care mi-au crescut pe areola in primul trimestru, dar s-au uscat si au cazut singure, insa mie imi cresc fire de par linga areola, ma enerveaza si le pensez insa nu stiu daca e bine.
De dormit eu dorm ca o ursoaica, sper sa ma mai tina asa, nici burta inca nu mi se pare foarte mare si ma misc bine (asta ca sunt la coada listei si mai e timp sa cresca); imi doresc sa nu ma ia somnul asa de repede sa stau si eu sa scriu noaptea, insa pe la ora 22 mi se face un somn
si dorm de n-ai treaba cu mine pina dimineata! Sper ca de Craciun sa ma apuc si eu de cumparaturi, prind si reducerile si nu mai trebuie sa ma duc la scoala. Acu ma apuca si pe mine grija ca ce ma fac daca nasc prematur si nu am cumparat nimic, dar stau frumos la coada si sper sa nasc in februarie. Alte dati am griji ca ce ma fac daca fata vine dupa 40 de sapt, ca tati pleaca la 1 martie si ramin singura si ma apuca plinsul.
Si bebita mea sare de n-ai treaba mai ales seara, insa cand da tare jos simt durerea ca se lasa in vagin si doare rau. Seara ma intind in pat si o pacalesc sa se mute mai sus, insa ziua nu am unde sa ma intind. Eu sper sa reziste colul meu, saptamina viitoare merg la ginecolog, sa-mi faca Pap testul si poate se uita si cum e colul.
24+ 
Messa spune:
E ok sa faci Pap cu sarcina asa avansata? Eu stiam ca e bine sa nu se prea umble pe la col...
adela2006 spune:
messa in sfarsit careva de "categoria" mea si eu am 95 de kg dar m-am ingrasat 20 si am 1.65 , misto nu ?
30+
alexia maria
Messa spune:
Bun asha, adela2006! Acuma chiar ca mi-am luat o grija cu slaninutzele... oricum dam noi jos surplusul, n-avea grija - cand ne-or calari maimutzicile si o trebui sa le dam tzatza din 3 in 3 ore... sa vezi tu slabit!
gabriela_s spune:
'seara fetelor!
ce faceti?
mi-e tare mila de voi cand va aud cu dureri de spate,arsuri la stomac,insomnii...
pana acum am fost ferita de aceste neplaceri,sau nu le-am bagat eu de seama poate(am mai avut arsuri din cand in cand si cam am probleme cu picioarele umflate),o fi "euforia de sarcina" de vina.
aaaah,si am vazut pozele lui adinush,si pe cea cu testul pozitiv si asa m-a luat melancolia...noi eram eram atat de curiosi,nerabdatori,speriati (nu ne asteptam) cand am luat primul test pe 20 aprilie ,un clear blue ca cica ala e mai bun,cucu
), si a iesit negativ...pe 26 aprilie inainte sa plecam in concediu de 1 mai,am mai cumparat un test barza ,din acela ieftin,mi-am zis..."sa ma conving ca nu sunt gravida,nu e cazul sa ne ambalam..."l-am facut,a iesit o liniuta rosie,rosie...mi-am sunat mandrul sa il anunt ca nu sunt gravida,ha ha ha si hi hi hi ,si dupa ce inchid iau testul sa il arunc si vad a doua linie
,e drept mai putin vizibila decat prima...de data asta nu mai am puterea sa il sun si ii dau mesaj...
in sufletul meu era si bucurie si teama,erau o gramada de chestii...
a urmat o minivacanta f interesanta,nici unul nu eram in apele noastre,ba ne amuzam si ne bucuram de situatie,ba deveneam seriosi si tacuti...
cand ne-am intors am mai facut un test clear blue si nu stiu ce naiba am facut eu cu el dar nu a iesit nici o linie ![]()
![]()
,si am repetat cu unul ieftin,care a iesit pozitiv in mod instant!!!!!eram f serioasa cand i l-am aratat omului meu,dar atunci am vazut prima oara un zambet (sau poate asta imi doream eu f mult) cand il studia de parca era cine stie ce...marog,pe urma au urmat din ce in ce mai multe zambete si o tinem tot asa ,parinti tineri si veseli![]()
![]()
si iubareti,da...
la ce vroiam sa ajung:draguta de maica-mea a zis sa ma ajute la curatenie si a aruncat toate testele
"ce tii toate alea,ce mai faci cu ele?"

of.....
ih si m-a apucat melancolia bre,deja!!!!!!!!in loc sa ma hotarasc naibii cu cine si unde nasc...![]()
![]()
![]()
si din seria pofte:am asa o pofta de pop corn si nu reusesc sa mituiesc pe nimeni din casa asta sa se duca sa imi cumpere....
poate imi misc eu alene fundul catre un supermarket.dar nu mi iau la mine decat bani pt o punga de pop corn ca altfel e jale nene!!!!!!!
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
31+
alinuk spune:
Eli,
Eu stau in apropiere de Parcul Moghioros...pe Virtutii - 2 statii cu 41
.
PS: sa nu ma deochi...eu raportez somn de balenutza!!! fara probleme si cu max o trezire de pipi (asta daca beau mai mult de o cana de ceai seara, daca nu, nu ma trezesc deloc - de fapt asa eram si inainte dorm de rup patul...
)
Am inceput insa sa-mi pierd din mobilitate (la trebi cu sosete, incaltari si alte chestii
care necesita aplecari)
traiasca Mi(shtozul din dotare
).
Bucurosi le-om duce toate...
va pupik si seara faina! ma duc la un flilmuletz
Alinuk 27
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
cleopiciu spune:
BUNA BURTICI!!!
ALINTXA ,eu am citit pe net ca diazepamul da malformati la bebei in primul trimestru de sarcina....,eu am luat in spital in fiecare seara cite o pastila 10mg ,avem 24 de saptamani ,am intrebat mai multi dr. si a spus ca pot sa iau ....,dar in spital erau mai multe burtici cu sarcini de 11-14 saptamani care luau ,eu nu mai inteleg nimic ...,chiar era o graviduta de 14 saptamani la care ii faceau injectabil si mie mi-a facut doar de doua ori...
Eu stau toata ziua in pat de ma dor toate ,astept sa facem 32 de saptamani si o sa ies si eu un pic la plimbare...,CA NU MAI POT!!!!
Deabea astept sa maergem si noi la cumparaturi pt. bebelina noastra !!!
v-am pupat burtici!!!
30+