Mamici de ianuarie - februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 20
eli1977 spune:
Buna dimineata la doamne, desi e deja tarziu...
Am intrat un pic sa vad ce mai puneti la cale si sa-i urez lui SHINELA MULTI ANI, sa fie sanatoasa si fericita , sa aiba o nastere usoara si un bebe sanatos si papacios!
Am avut o noapte somnoroasa iar, dar spre dimineata m-a trezit o durere naspa rau in dreapta, sub coasta asa,nici nu puteam respira ca ma intepa rau.F greu m-am intors si nu m-a mai durut.Bebe misca tot timpul, eu nu stiu cand mai doarme copilul asta, daca asa o fi si dupa ce vine, am cam imbulinat-o
.Am facut analize de sange azi, maine duc si sumarul de urina , luni sa vad rezultatele.
o zi minunata va doresc
ELI1977
28S
Salina spune:
Buna, burtici!
Haricleea - chiar daca nu intreaba nimeni de tine nu inseamna ca nu ne gandim la tine. Uite, ca sa vorbesc in numele meu, sa stii ca m-am gandit zilele astea la tine, la problemuta pe care-o ai cu placenta, la faptul ca esti nevoita sa nasti mai devreme...Mai ales ca si eu as vrea sa nasc in aceeasi perioada ca tine, inainte de Craciun adica, numai ca nimeni nu ma sustine in nebunia mea. De ce vreau asa devreme daca n-am nici o indicatie medicala??? Pai pt. ca mi-e tare frica sa stau pana aproape de termen, sa ma apuce contractii si sa fac, Doamne fereste, vreo ruptura uterina. Dar, sa vedem ce va fi...Tu cam cand ai indicatie sa nasti? Intre sapt 36-38? Sa stii ca eu sunt tare nerabdatoare sa trec la scutece, desi pe de alta parte as vrea sa ma mai bucur de dansul bebelusei din burtica
. Numai ca printre atatea nenorociri pe care le-am citit zilele astea, zau ca abia astept sa-mi tin puiuta in brate, am senzatia ca asa ar fi mai in siguranta decat in burtica.
Fetele care va sarbatoriti maine sau ii sarbatoriti pe soti, eu am rezolvat problema asta invitand duminica 2 persoane care-mi sunt dragi si cu care ma simt bine si-n fata carora nu tre' sa stau drepti
. Am pregatit ceva lejer, aperitiv, salate si prajituri (facute de mine
, daca va pun poze muriti de pofta!)si asta fuse. Acum trebuie s-o rezolv cumva si cu petrecerea de la serviciu a sotului, tare as fi vrut sa sar peste dar cred ca va trebui sa pun de-o salata, ceva, in rest cred ca ne limitam la chestii cumparate.
Nadiuta - eu am dureri de bazin cum spui tu, dar nu numai dimineata, uneori si seara cand ma pun in pat. In special pe partea dreapta, sunt momente in care abia pot pune piciorul in pamant si merg tinandu-ma de pereti. Dar eu am cate putin din fiecare
, uneori insomnii, uneori arsuri, uneori dureri de bazin...Dar nefiind insistente mai uit de ele si nu le dau atentie intotdeauna!
Mediterana - eu am fost acum 3 ani si ceva la astfel de cursuri, a fost o experienta frumoasa dar nu pot sa zic ca te duci mult mai pregatita pt nastere. Poate in Italia se fac k-lumea, eu am fost la Municipal. Parerea mea e ca te poti pregati pt marele moment si lecturand pe net si exersand acasa respiratiile
.
Iar am postat ca la nebuni, scuze fetele, nu stiu ce sunt asa vorba lunga![]()
Va
pe toate,
ALINA
32+
Helenutza23 spune:
eli1977 si eu am durerea de care spui sub coasta dreapta. nu stiu ce e, probabil ca se apasa pe ceva din zona. acum vreo 2 sapt ma durea cand stateam mai mult pe partea dreapta, acum vad ca ma doare uneori si cand stau in fund... asta e!
fetelor, v-am vazut pozele, aventura, anis. f dragutze!
Shine LA MULTI ANI cu tot ce iti doresti, mai ales un bb sanatos si cuminte!
25+
Liuda spune:
nadiutamp - eu am durerea pe care o descrii parca m-ar cracana cineva noaptea si dimineata ma doare la incheieturi inghinal!!! Nu stiu de la ce dar e naspa senzatia nici dupa sport cu forta nu ma durea asa a doua zi- chiar e durere de parca am intins muschii...
bai am la firma vreo 7 gabriele vreo 4 mihaele, vreo ... multi mihai - tot scriu lista de o ora - sa vezi ca daca uit de vreo unul - sau mai ales de una ce scandal iese (ca tare guralive am femeile mai ales, la firma si cam toate nemaritate si fete batrane ca iti sar in cap ) Asa ca tot numar cu sfintenie sa nu uit vreo codosca ca dupa asta nu ma spal nici cu apa Dunarii - sa le dau ceva la plic!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 29 sapt si 2 zile
Daconst spune:
Nadiuta,am si eu dureri de bazin dar undeva pe la fund...adica e bb cu capul in jus si parca sta sa iasa.Serios,asa simt acolo tensiunea.Si asta simt seara si dimineata.In rest nu am pb
Mediterana,eu merg la curs de gravidute dar nu sunt in Ro.Pot spune ca e o experienta grozava.Ne invata tare multe chestii si in plus nu mi-e frica de nastere...sper sa raman asa pina la capat.![]()
Hainute bb ,caruciorul
Dana 31+ 
nadiutapm spune:
burtici, va multumesc mult pt raspunsuri deci nu e ceva anormal ca al meu cum zic ca ma doare ceva "suna-l pe doctor" panicos rau in ce ma priveste uneori nici nu-i mai zic nimic, strang din dinti si merg mai departe, ce ziceti daca de gura lui nu ma mai duc nici la servici, oricum nu pot nega ca acasa nu e bine, dar la servici mai socializam si eu, acum... noroc ca va am pe voi aici.
hai ca va pupic pe buric

nadiutapm
25+ 
http://new.photos.yahoo.com/petcov_nadia/album/576460762331226805
Amaya spune:
Buna ziua burtici!
Haricleea, multumesc...la intrebarea referitoare la calculatorul acela ti-am raspuns eu chiar pe pagina urmatoare (18) la capitolul trecut. Iti postez si aici raspunsul:
"Haricleea, scuze ca raspund atat de tarziu...nu stiu de cand sunt aceste valori, cand ai facut eco, insa dupa acel calculator greutatea estimativa este de 1.179,33 grame."
Oana, noi am ales numele complet al nasei (fiindca este atat de plin de dragoste pentru Dumnezeu in semnificatii) insa "h" este doar dorinta mea de a face putin mai special numele. Oricum asa are fata un nume de-al meu (Cristina) si baiatul un nume de-al tatalui (Alexandru). Daca si bebica din burtica ar fi fost tot baiat l-ar fi chemat David Cristian Theodor (stiu, noi avem un fix cu 3 prenume...la Andrei prenumele complet este Radu Andrei Alexandru).
Mamicile, cine se pricepe sa editeze listuta nu imi adauga si mie cel de-al treilea nume la fetita, Sofia, va rog? Multumesc 
Oana
26+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Haricleea spune:
Amaya multumesc tare mult de raspuns,am gasit si eu...1,179,33g aveam la 29 de saptamani in cap!!!crezi ca e bine?eu ma tem,as vrea sa fie un picut mai mare ca voi naste mai devreme..de Craciun...pup si multumesc tare mult inca odata!!!!
SALINAmultumim tare mult...se gandeste cineva si la noi!!!eu pe 30 merg la Bucuresti la doctor si atunci o sa stabilim data pt cezariana,in functie de cum este si el de garda.Vreau sa iti spun ca am si eu aceeasi nesiguranta si tare mi-e teama...sunt atenta in continuu la miscarile lui bb!!!Si chiar ca nu stiu ce sa mai cred decat pot spune ca dumnezeu are o poveste pregatita pt fiecare...spun asta pentru ca experientele fetelor ne-au aratat ca nimic nu putem controla!!!Ai putea totusi sa ceri sa nasti prin cezariana ca eu cred ca fiecare medic si-a facut un plan pt sarbatori.ai putea sa-i explici medicului tau ca nu vrei sa nasti cu altcineva in caz ca te apuca durerile si el nu e in localitate!!!!dar asta depinde de bb cum e el dezvoltat...mie mi-e groaza de sangerari..sper sa ajung macar la 35 saptamani fara sangerari!!!
Fetelor sa va spun ca m-au apucat sambata seara niste dureri jooos de tot asa chiar i partea unde pune dr ca e lipita placenta...am luat nospa si au cedat un picut...
Shine La multi ani!!!nastere usoara si un bebe sanatos,frumos,norocos!!!!
oana_bucur spune:
Adela ce sa zic!?!
Ca in mod evident eu balotez cate un castronoi de cereale cu lapte seara inainte de nani?! (si eu mai strecor printre cerealele fitness cateva bucatele de cini minis in amintirea vremurilor bune..eh)
Tre sa jonglez cumva si cu partea asta...macar sa o mai raresc caci dimineata nu simt nevoia de ele...eu mananc cel mai consistent dimineata...omlete cu de toate sau daca nu cremvusti, oua fierte cu cascaval castravete...in fine..chiar cel mai bine mananc dimineata...nu pot servi cerealele atunci....
O sa incerc sa fac un compromis cu mine...in functie de cum ne razbate cantarul...
Amaya inteleg fascinatia ptr cifra magica 3...o am siu eu in multe lucruri...la prenume totusi nu am sa-l folosesc...il las cu unul singur. Sa-ti mai zic ca daca ar fi fost fetitza, Sofia ar fi fost una din cele 3 variante la care m-am oprit!? (cu accentul pe a doua silaba) ![]()
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
28+ 

cu sforaitul si sotul meu zice la fel. Dar oricum nu cred ca-l intrec