Mamici de ianuarie - februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 15
oana_bucur spune:
Inca o jumatate de zi ca sa va prind din urma...
Sambata am fost iar la consultatie si am aflat ca nu mai avem voie sa ne ingrasam deloc...am luat 9-10 kg pana acum si doctorelul ne-a zis ca in starea mea nu ne mai putem permite sa ne ingrasam caci nu ne face deloc bine...putza, in schimb s-a facut un grasan de cand am iesit din spital...de abia intram in saptamana 28 si aveam 1300kg. Dolofan bine...doctorelul a conchis sa nu iau in seama vorbele de gen "nu ma ingras eu => bebele nu-si ia ce trebuie" si sa stopez ingrasarea. Eh...adica scos glucide si grasimi...si ce-mi mai plang papilele gustative ptr prajitura mea preferata si mai nou aproape tot ce este dulce...
Ce n-am scos insa sunt cerealele, care spre uimirea mea am citit pe cutie ca au cate 70 si ceva de grame de glucide la 100 gr de fulgi...si vorbesc de cele gen fitness (ce-i drept- sunt o ignoranta la capitolul continuturi in mancare)...culmea ca mananc mai nou cantitati mari de fulgi...termin si 3-4 pachete pe saptamana. Daca le scot si pe astea parca ma simt cam cheala...
In rest...sambata am cumparat burtiera postnatala (oarecum uimita de pretul ei...mi-a parut cam scumpa totusi) iar astazi ne-am dus cu proba de urina si ni s-a prelevat si proba din colul uterin ca sa vedem daca am scapat de infectii...sa speram ca da.
Nu am apucat sa umblam dupa patut si carucior asa cum am vrut dar poate remediem problema weekendul viitor.
Alinatxa inca n-am fugit nicaieri si ma bucur ca mai trec o saptamana la semnatura de gravida. 
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
28+ 
gabriela_s spune:
seara fetelor!!!
mai nu stiu cum si cand va fi intalnirea,ideea esta ca vreau sa vin si eu ,sa va sperii cu apetitul meu fara de margini
din pacate mai mult ca sigur nu o sa stau prea mult pt ca seara mai am cursuri pe la facultate,de pe la 4 jum incolo ...asta este,vreau sa fiu o mamica licentiata
sper!ca ta-su a luat nene deja diplome pt tot familionul ,acum l-a apucat si MBA-ul,asa ca noi doi mai apucam sa ne vedem duminica si trece al naibii de repede ziua aia
dar lasa ca vine zgatia mica si ne face ea program
aventura,din fata nici nu se vede burtica!
dar in lateral in schimb...si cica sa nu te iei dupa babismele cu forma burtii,dar la mami de baietei este intr-adevar mai tuguiata burticuta.
cel putin la tine este
pentru fetele care mai stau pe messenger si aveti chef de sporovait (ca eu una am acum ca stau pe acasa,dar nu prea mai am cu cine ...) ID-ul meu este gabri2885
pup 
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
31+
oana_bucur spune:
Pentru cele care aveti probleme cu somnul cand este luna plina incercati sa dormiti in acele nopti invers...cu capul in partea in care stateati cu picioarele.
Acum ne destrabalam un pic...ne-am dat la o jumatate de pahar de vin rosu.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
28+ 
Catalina spune:
Oana, bine ai revenit. Sa stii ca si io ieri m-am dedat la o juma de pahar de vin, mai ales ca era de la pomana de la bunicu si nu puteam sa nu il beau. Dar a meeers ...
Auzi, tu tot in pat stai? Cum stai cu colul? Mai, cum adica sa nu te mai ingrasi? Pai cum sa faci asta? Dar care e problema? Cate kile ai?
Dupa cum vezi eu una sunt contrariata ... scuze ... dar mi se pare asa un efort ...
Cata 31+
loremunteanu spune:
Seara buna, burticute!
Aventura, vazut poze. Frumoasa burticuta! Si eu o vreau pictata dar inca n-am reusit sa ne mobilizam...
Shine, La multi ani!
Loredana
26+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
ALINATXA spune:
SHINE la multi ani si ceea ce imi doresc pentru mine sa ti se indeplineasca si tie!!!!Voiam sa iti zic maine dar hai ca nu o fii foc daca ne grabim un pic!!
onicica mwahhhh
25+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
mihacarm2002 spune:
oana,felicitari pt bebele grasunel! Asadar dr. ti-a spus ca tu nu mai trebuie sa te ingrasi?
Dar pana nasti tot mai trebuie sa iei cel putin 2-3kg (macar cat ia copilul+lichidul, nu?). Si eu imi faceam azi dimineata o socoleala: cam cu cu cate kg raman dupa ce nasc si tot cautam sa scad kg (bebe, lichid, sange, placenta etc). Imi propusesem ca sa ma documentez cat cantaresc astea, dar am uitat!
Ai grija ca si vinul rosu ingrasa!!!![]()
aventura, si tu esti la categoria pana!
Maine am de gand sa mananc f. usor ca sa pot sa fac poza de 27 sapt (macar sa nu ma mai balonez!!!
ca am o burta de 7 km)
Nu as vrea sa citesc ce tragedie s-o fi intamplat la mamicile de nov.dec dar oare rezist???
Mihaela 26+ 
oana_bucur spune:
Catalina...tot la pat...si asa raman pana la "livrare"...speram astfel sa rezistam pana prin sapt 37 sau macar 35, dupa cum spune doctorelul. Ultima oara colul avea 2,60...a mai scazut un pic.
Si de acum incolo tre sa avem grija caci pericolul a devenit fie ruperea membranelor fie contractii atat de puternice care sa rupa si atele cu care este cusut colul...asadar... in continuare la pat. Oricum nu-mi faceam iluzii ca as putea reveni la un program normal...ma descurc asa si multumim ptr fiecare saptamana care trece cu bine.
Cat despre ingrasat...nu-mi iau mancarea de la gura...nici vorba de infometat...doar scos glucide si grasimi si mancat moderat.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
28+ 
nadiutapm spune:
aventura , frumoasa burticuta, ai grija de ea 
Liuda, mai pune mana si mananca ce inseamna asta, nu ai timp de mancare,
Oana, felicitari pt bebe grasan,
va pupic o seara minunata
nadiutapm
25+ 
http://new.photos.yahoo.com/petcov_nadia/album/576460762331226805
Daconst spune:
Oana,super bb ai...sa fie sanatos.Ce e pina la urma?Ca eu parca stiam ca e fetita sau?
Liudo,mai usor cu stresul ca odata pici si nu stii de ce.Mai relaxeata-te si tu ca o sa te miri cind va fi copilul neastamparat.
Aventura,bine zic fetele cu categoria pana...esti subtirica tare.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 31+