Mamici de ianuarie - februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
Amaya spune:
Buna ziua burticute.
Am venit si eu de la doctor si suntem bine amandoua, piticuta se dezvolta normal, are 840g si e mai mare cu 3 zile. Deja e in prezentare cranniana dar doctorul zice ca si-a luat pozitia doar sa ma supere cu suturi bine tintite la ficat. Colul este mai lung acum, are 3,5 cm (2,3 cm acum o luna) si in continuare trebuie sa am grija si sa ma temperez in tot ce fac. Cu greutatea nu s-a mai ingrijorat si a zis ca pana la urma si astea 3 kg sunt bine fiindca probabil am luat doar surplusul burticii (bebe+lichid+placenta) si atata timp cat fetita se dezvolta normal sa nu-mi mai fac griji.
La capitolul pediatru, va recomand si eu din tot sufletul pe dna. dr. Denis Stanescu de la Medicover/Budimex, este exceptionala.
Cu intalnirea, daca se face la Plaza, spun si eu prezent, insa si eu pot, ca si Alinuk, doar in timpul saptamanii. Astept sa hotarati voi detaliile.
Altfel mi s-a pus pata rau de tot sa ma vopsesc, sa fac o schimbare cat de cat radicala, de la bruneta spre cafea cu (mult) lapte. Eh, fiecare cu obsesiile lui
!
Va doresc o saptamana minunata!
Oana
26+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Shine spune:
bravo fetelor, sa puneti intalnirea la ora 2 ziua????
pai data trecuta am tacut, m-am facut mica si am zis in sinea mea:intalnire la ora 6 seara, in timpul saptamanii? pai la ora aia, de obicei ma uit lung cum pleaca lumea buna din firma, si ma gandesc: oare eu acasa mai am macar niste paine, k iar nu gasesc la non stop si trebuie sa mananc prin oras.
Nu mai lucreaza nimeni de p-aci, asa ca mine, program capitalist, de la 9 la...... peste ora sase, cu o presupusa ora de de pauza de masa pe tastatura.
Pe cuvantul meu, ma apuca plansul.
Si daca tot m-am bagat in seama, stiu ca s-a mai discutat pe tema asta, dar pls, help.Ma omoara arsurile la stomac.Nu stiu cu ce sa le mai sting, dar vreau si eu o noapte in care sa dorm 
loremunteanu spune:
Salutare burticoaselor!
Amaya, bravo pt bebelina grasunica. 

Eu sunt pleostita... tati al nostru a plecat intr-o deplasare, in Ungaria, pt doua saptamani... Deja ne e dor de el...
Macar n-am ramas singuri de tot; am sechestrat una bucata frate (adus de la 300km distanta de Bucuresti) ca sa stea cu noi...
Nu mai stiu ce sa zic...
Deocamdata va pupic! 

Loredana
26+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
adela2006 spune:
buna ziua la balenute
sper ca de data asta sa reusesc sa si trimit ce scriu ca data trecuta mi-a dat eroare sprer ca nu o ia razna forumul din nou
catalina si bebe meu e foarte lenes azi nu stiu ce are dar nici mie nu-mi place cand e asa tot vreau sa ma intind sa vad ca totusi misca
roandre ai fost superba in rochita de la nunta esti asa slaba doar burta e de tine iar alexia e o scumpa imi vine sa manc de fiecare data cand ma uit la ea cat e de frumoasa
amaya dar ai voie sa te vopsesti ? eu ma fac doar cu henna si am trecut de la rosu la negru tot din dorinta de schimbare ;
as fi venit si eu la intalnire de nu erau atatea sute de km si nu cred ca ma mai primesc in avion cu burtoiu meu
am vazut ca vorbeati de alunite mie mi-au aparut vreo suta pe gat si pe sani sunt mici si atarna ca asta ma enerveaza la ele iar cele care le aveam s-au marit ingrozitor ; daca merge careva la dermatolog sa-mi spuna ce i-a zis
pusi
30+
alexia maria
Messa spune:
anis, si eu patesc exact ce patesti si tu, cu dormitul. Tare obositor.
aelita, tu ai talent! cred ca imbatraneam sa fac cosuletzul ala!
Despre intalnire - 22 noiembrie ora 2 e ok din punctul meu de vedere.
Amaya spune:
Lore, multumim mult
.
Adela, de ce sa n-am voie? Atata timp cat nu esti alergica la produse nu e nici o contraindicatie in sarcina. Decat exagerari. Iar fata mea (si baiatul, bineinteles) trebuie sa aiba mamica frumoasa care se simte bine in pielea ei, nu!?!
Oana
26+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
adela2006 spune:
criss68 sa sti ca acelasi lucru m-am gandit si eu despre messa sigur are 1.80 ( ca eu am 1.65 )
; crede-ma ca nu am crezut in viata mea ca voi ajunge vreodata la 95 kg plecasem e drept cu surplus si 15 kg le-am luat pana in sapt 18 ( dupa ce m-am lasat de fumat ) era cam aiurea ca nu prea se vedea burtica si lumea credea ca sunt doar obeza dar de cand a crescut burta mai mare decat curu sunt oeza gravida si mai merge ![]()
dar cum spunea si messa am facut pariu cu mine si sotu ca intr-un an ajung la 55 kg si crede-ma ca ajung am o vointa extraordinara cand e vorba de slabit
eu fac si acum sport si din cauza asta cred ca nu am pus si mai mult le-am zis la toti ca eu dupa 2 luni voi merge la sala si tati sta cu bebe ; se uita lung la mine si zic ca sunt nebuna
pusi
30+
alexia maria
adela2006 spune:
amaya
zic si eu asa ca am citit ca nu e bine si ptr ca eu mu ma mai pot vopsi ca nu prinde nimic pe henna ![]()
eram invidioasa ![]()
daca te vopsesti sa ne arati si noua noua culoare 
eli1977 spune:
Buna, dragutelor,
ce bine e cand pot sa va citesc de la birou, va prind mai repede din urma, ca voi sunteti taare harnice.
E SUPER IDEEA SA NE VEDEM , eu una pot pe 22, adica intr-o miercuri, la 14, la Plaza.Eu nu prea pot martea si joia dar in rest...
ADINUK, si eu dorm fata, de rup patul, mai vine al meu si se mai uita la mine din cand cand, zici ca sunt bolnava, Doamne fereste.Duminica am dormit pana la 11 jum si aseara la 21,30 eram in pat, nu mai pot de somn, nici la pipi nu ma trezesc decat daca beau ceai mult inainte sau lapte.Ma gandeam ca ne plimbam bebeii in parc la Moghioros, dar tie ti-e departe, cred.Eu stau la Plaza ,mai bine zis intre Plaza si parc.
Chiar vroiam sa va intreb daca stiti, cat de rau poate sa ii faca lui bebe daca ma vopsesc, ca nu mai rezist cu radacinile astea inchise pe sub blond...
O zi buna,va pup
ELI1977
cARE AR FI LUNGIMEA IDEALA A COLULUI?NORMAL, ADICA.?
nadiutapm spune:
buna burticute,
am intrat sa va salutam ne pare bine sa va vedem vesele si optimiste va dorim asa sa fiti si in continuare,
va pupam si va dorim o zi buna.

nadiutapm
25+ 
http://new.photos.yahoo.com/petcov_nadia/album/576460762331226805