Mamici de ianuarie - februarie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

alinuk, 20 noiembrie pica LUNI... hai intr-o sambata, hai pe 25 noiembrie. SI DA, LA ANCUTZA, MAMA CE PAPANASI!!! eu votez pentru o intalnire pe zi, poate facem un raid de burtoase si pe la magazinele de plozi, sa-i innebunim pe aia pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

tocmai spuneam ca 25 pica sambata si noi plecam din Bucuresti sau avem trebi administrative...

in timpul saptamanii e mai putin aglomerat si de preferat pe la ora 14-15 - propuneti si voi ceva intre 20 si 24 nov pls!!!

pup

Alinuk

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Eu pot si in timpul saptamanii. Daca fetele voteaza in timpul saptamanii, e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

neata la burtici - va scriu mai tarziu ca acum am treaba multa multa pana pe la 1 asa apoi mai barfim
bafta

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 29 sapt fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Salina e si dr pediatru Luminita.La euroclinic orice consultatie neonatologica sau pediatrica e 740 000. Consultatia acasa la majoritatea medicilor pediatri care vin e 1 mil.Din cate stiu eu Luminita e full de full.Tot de la Euroclinic mai e o dr f buna, se cheama Demetrian, e super.Am vazut-o eu sapt trecuta (Luminita e in concediu) si mi-a placut f tare.

AniS 29+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Salina neonatologul e bun pt o perioada mai lunga.
Un alt dr f bun e dr Zoica Moldovan, am nr ei.Am cunoscut-o cand fost cu Ingrid in spital.Tot 1 mil ia.

AniS 29+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Eu am dormit tare aiurea.Am ajuns sa dorm cu 3 perne la picioare si la cap cu niciuna.Degeaba ma invart pe toate partile si mi se intareste burta, si bebelusha misca la greu.

AniS 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata balenutze

Roandre tare frumusica ai fost in rochie de nunta.

Aelita acum am vazut patutul-e superb. iar cosuletul...no coment. da te pricepi fata nu gluma!!!

Gabriela_s daca as fiavut teste pozitive de sarcina, m-ar fi apucat si pe mine nostalgia, dar cum am facut vreo 5, in perioade diferite si nu s-a pozitivat nici unul... cred ca o sa fac unul pana sa nasc, asta asa...ca sa-l pun in carticica lui bb.

Dana ai grija fata cu greutatile, vrei sa-i iei locul Ludei, ca ea a zis ca vrea sa nasca prima.

la intalnire ma bag si eu, dar pe 20 am programare la dr, asa ca daca se poate in alta zi...ar fi ok

Marina 29+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele. Am aparut si noi dupa o noapte tare naspa. Pana la unu am stat cu ochii pe pereti, ne-am sucit, ne-am ridicat, am nasul infundat, imi e cald, vreau la toaleta ... imi venea la un moment dat sa ma iau la bataie. Noroc cu bebe din burtica.
Intre unu jumate si 6 jumate am dormit cu intermitente si la 7 m-am dat jos din pat cu o durere de cap ... asa, ca luni dimineata. Bine ca mi-a mai trecut nitel acuma, mi-am pus niste vata cu spirt in urechi.
Am fost sa platesc niste facturi (m-am tzinut sa nu le iau la bataie pe alea de incasau ca parca imi faceau toate o favoare imensa ca imi luau banii), am trecut pe la mega sa iau ceva leguminoase sa ma invrednicesc si io de ceva de mancare si acu fac pauza de net, intinsa, sa se hodineasca si bebe. Azi e lenesh, nu imi place de el.

Despre intalnire, daca sunt ok, eu vin oriunde si la orice ora. Asa ca ... pe 25 noiembrie e chiar ziua mea onomastica, e Sf. Ecaterina asa ca mi-ar face placere sa ciocnesc un pahar de apa plata cu voi. Puneti-ma si pe mine pe lista, oricand ca io sunt acasa. Numai pe 18 dimineata nu ca avem programare la Iosup. Banuiesc ca nu se vine cu sotzii, da? Sau cum, ca nu am mai fost ... .

Hai va pup si va urez la toate o zi buna.

Cata 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

pai atunci prin excludere:
25 e sambata si aglomerat si poate avemi trebi de famelie
20 programare la doc
21 marti - 3 ceasuri rele

ce ziceti de miercuri 22 noiembrie?? ora 2 ziua (suna si bine 22.11)

pupik

Alinuk

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput