despre abonamente si cartele telefonie

despre abonamente si cartele telefonie | Autor: grati.ela

Link direct la acest mesaj

Probabil ca nu-s singura care plateste aprox. 1,2mil/luna la Romtelecom si in jur de 1,8mil lunar pt tel. mobile. Eu am abonament la Vodafone de 7 ani si desi platesc 5$ si 0,1E/min in retea, in afara retelei ma omoara cu 0,35E/min. Bonus am doar 30min/luna. As vrea sa renunt la acest abonament si sa iau pentru mine si mama abonament care sa aiba minute incluse (macar dintr-o parte), dar ma tot foiesc pe pagini si la orange, zapp, cosmote si nu stiu ce sa aleg. Am nevoie de macar 300min/luna in abonament. Cat despre romtelecom merita sa renunt si sa-mi pun rds (avand in vedere ca voi plati degeaba cablul - nu folosesc de la rds)?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

noi am renuntat de mult la romtelecom, acum cu 3 telefoane mobile+rds nu platim un milion. Si vorbesc mult mai ales in retea vodafone, iar de pe rds vorbesc si in strainatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

ohohooooooooo romtelecom?!
am renuntat de 1 an si ceva la romtelecom pentru ca plateam lunar peste 800.000 pt cateva telefoane pe care le dadeam
mobilul e de baza pentru care nu depasim 1 mil lunar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasemada spune:

Ai mei au renuntat la Romtelecom inca din primele zile cand au aflat de RDS. S-au trezit cu facturi astronomice la Romtelecom, si cu niste numere ''apelate'' in orase sau tari cu care nu au absolut nimica de-a face.
La RDS am inteles ca ai nu stiu cate minute incluse in retea si in reteaua Romtelecom, si poti sa iti pui (cel putin pentru strainatate) 2 numere favorite la care suni ff ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

si de la zap se merita, dca iti faci un grup de "orieteni" cu care sa vorbesti 500 min gratuit. celelalte minute (cu alte retele vreau sa zic) nu sunt nici cat ar fi conex - conex. noi am renuntat la conex in favoarea zapp.

Mergi la inceput