FIV in Ungaria 4

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

MAGNE B6 sa nu iau??????? ma si calmeaza si-mi si creste parul

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

pussi eu zic ca sa-ti fierbi 2 oua dimineata (sau sa le prajesti) cu bacon, sa-ti fierbi o buca' de carne de pui (sau s-o faci gratar) cu ceva legume fierte (fara cartofi) la pranz...si daca nu te saturi mai papi si o salata, sa-ti faci o salata mai bogata seara...oi fi si tu in stare! crezi ca ai nevoie de bucatar pt asta? mai bagi in timpul zilei un iaurt, lapte, branza de vaci grasa (nu degresata) si uite asa trece ziua.

Edit: ba da, ia si magne B6 3/zi... am zis sa nu zici dupa aia, ca te indop...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lachi, saru'mana si eu pt meniu !

Pussi, mie mi-a zis dr Zadori sa stau 3 zile in pat dupa ET. Si o saptamana, pe cat posibil sa nu fac efort deloc. Eu am stat mai mult in pat, dar m-am mai miscat si prin casa, iar mesele le-am luat in pat doar in primele 2 zile.

Fetelor, acidul folic exista si in Elevit in cantitate suficienta pt doza zilnica! nu e nici-o problema sa luati in paralel, dar si daca luati doar Elevit, e suficient!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda76 spune:

Asta spuneam si eu in unul din mesajele anterioare, ca ELEVIT contine acid folic suficient si toate grupele de B-uri: B1, B2, B6, B12. De ce mai trebuie Magne B6?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Asta n-o stiu. Si eu ma intrebam la ce imi foloseste, si am inteles ca e un fel de anti-stres.

Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda76 spune:

E clar ! Trebuie sa iau si eu, la cat sunt de stresata...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

fetelor nu gasesc lista cu ce am si nu voie sa fac dupa ET.....era scrisa de o fata care nu cred ca intra prea des, imi cer scuze dar nu mai stiu numele, ea o primise de la sora sa si era conceputa de un medic austriac cred - asat e povestea listei... era super complexa ......... o s-o mai caut!!!

Si am o rugaminte la voi : cine mai stie imi poate spune schema de tratament pe care a urmat-o, nr. foliculi, nr. ovococite, nr. embrioni si nr. de embrioni transferati.... si daca se poate si varsta.cred ca ma sau ... daca va enerveaza ideea ignorati-ma. Nu vreau sa fac statistici, dar vreau sa stiu ce si cum????

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Mirabela si Crinuta va multumess mult, mult, mult pt. info. Nu stiu ce sa zic de biopsie. Barbatelul a facut mai multe spermograme in ultimii 4 ani. In afara de una facuta la cluj cu diagnosticul normosemie cu criptosemie, achinezie totala- ultimul termen l-am inteles dar de primele doua habar n-am ! Spermograma a fost f detaliata in comparatie cu celelalte facute: 20% forme normale si 80% anormale. Ultima spermograma a fost facuta la Medsana in Bucuresti-azoospermie. Dr Ancar zicea ceva de punctie si biopsie testiculara...Sunt f curioasa ce va zice dr Zarodi.
Lachimi-am notat dieta Thanks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Ioana sotul meu avea oligospermie la ultima spermograma pe care o stiu. La FIV nu stiu exact cum a fost, pentru ca am uitat sa intrebam si nu ne-a spus.
Pussi si eu sunt interesata de ce ceri tu, dar cred ca stii deja asta.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Am citit dieta de FIV...hmmmm...este chiar un meniu grozav...cu dulciurile nu stiu cum sa fac...dar in rest pot sa ma conformez...mai ales ca eu trebuie sa si slabesc 2-3 kg...
Lachi referitor la ananas...trebuie numai fruct proaspat sau se poate si din conserva ?
Am inceput sa fac lista cu bagajul pentru Szeged si cred ca va trebui si remorca la masina...dar vine el barbate-miu si incepe sa o "ajusteze"
Pussi eu daca am intrat mai rar pe forum nu stiu de nici o lista...dar daca dai de ea...adu-o la vedere..
Crinuta

Pis

Mergi la inceput