FIV in Ungaria 4

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pussi eu nu am facut injectiile la aceeasi ora in fiecare zi. Le facem dimineata (asa mi-a spus dr. Z). Insa in zilele cand mergeam la eco le faceam doar dupa ce imi facea eco si imi scria urmatoarele doze, apoi pana mergeam la farmacie si pana ma intorceam la clinica, apoi asteptam pana se putea sa intru sa-mi fac injectiile....si la eco am intrat si pe la ora 13, asa ca nu aveam cum sa le fac la aceeasi ora. Iti doresc succes!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

salut fetelor!
pussi ce figura esti: nu poti sa te intepi singura si sa te uiti cum intra acul in burta???? dar ce crezi ca eu ma uit???? Noooo... iau seringa in pozitie de atac in mana dreapta, cu stanga tin materialul didactic, pun acul aproape de piele la 45 de grade, dupa care.... inchid ochii si bag acul! pe bune, nu pot sa ma uit. Si m-am invatat: doare putin la inceput dar intr-o secunda intra si cand nu mai doare inseamna ca a intrat. Dar la menogon trebuie sa ma uit ca altfel nu am cum sa mi le fac. Insa acolo bag acul repede si am scapat. Bafta multa!
Liana si restul fetelor care sunteti in tratament, MULTA BAFTA!!!

Andicu si Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor!

Ioana si Pis, multa succes la Szeged! inteleg ca plecati zilele astea!
Pussi, sunt sigura ca ajungi la Odisee, stai fara grija!mult succes cu injectiile!
Liana, tin pumnii strans!
La mot a fost bine pana la un moment dat, cand m-a luat un somn de ma prelingeam de pe scaun! si apoi m-am balonat si a inceput sa ma doara mijlocul de-mi venea sa ma intind pe jos! noroc ca n-a mai durat mult! aa, si toata lumea radea de mine ca mi-e somn!
Auburn, ce face burtik ? abia astept sa ne spui daca-i fetita sau baietel!
ZoRi,Crinuta,si restul fetelor, !

Andreea 6+

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

gataaaaaa veniraaaaaa..azi z1..maine incep AC
pussi primit si trimis,,scuze ca ti'am raspuns asa eram suparata rau...cineva drag mie s'a stins..
crinuta am primit multumesc!!
lachii si tie multa bafta!!!
ioana drum bun si multa bafta!!!
internet pupacesteo pe Leliuta si din partea mea..
ileanaaaaaaaaaaaaaa chiar nu vrei sa ne mai bagi in zeama?
Pis ce ai facut?ai reusit cu cazarea?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Liana legatura ramane... eu azi am baut ultima pastila de AC... de maine incepi tu..Imi pare rau pentru pierderea suferita, dar (nu te supara pe mine) poate se face loc pentru un nou sufletel, care o sa-ti mult mai drag... cel mai drag

Tia iti trimit un PM

Andicu ma bucur ca sunteti bien si somnurosi, si ca ati taiat si motul..

Lachi ei uite nu vreau sa le fac eu... si mi-e si frica... am si gasit care sa le faca..problema e ca rezolvata... daca am sa si stau la injectii

Crinuta unul mare pt. tine

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Liana bafta de acum incolo! (Mi-am amintit azi ceva....ce-ti mai face catelul, a mai crescut?) Imi pare rau ca ai trecut prin necazuri, din nou.
Pussi imi pare rau ca nu sunt mai aproape, ca nu te-as lasa pana nu le-ai face singura injectiile. Ar fi mai comod pentru tine. Oricum, nu conteaza cine ti le face, important e razultatul.
Andicu ma bucur ca esti bine (de fapt, ca sunteti bine). M-am apucat de invatat "ca lumea" engleza. Anul acesta eram linistita, ca daca nu ma descurcam cumva erai si tu pe aproape (si te-as fi stresat pe tine), dar la anul nu mai avem ajutor....
Pis tu ce mai faci?
Lachi tu cam cat mai ai pana la punctie? Iti tin pumnii.
Ioana bafta maine.
Va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by lachione

salut fetelor!
pussi ce figura esti: nu poti sa te intepi singura si sa te uiti cum intra acul in burta???? dar ce crezi ca eu ma uit???? Noooo... iau seringa in pozitie de atac in mana dreapta, cu stanga tin materialul didactic, pun acul aproape de piele la 45 de grade, dupa care.... inchid ochii si bag acul! pe bune, nu pot sa ma uit. Si m-am invatat: doare putin la inceput dar intr-o secunda intra si cand nu mai doare inseamna ca a intrat. Dar la menogon trebuie sa ma uit ca altfel nu am cum sa mi le fac. Insa acolo bag acul repede si am scapat. Bafta multa!

Fetelor, v-am tot auzit vorbind de injectiile subcutanate ca asezati acul la 45 grade si nu pot pricepe... oare nu inclinati prea mult acul incat sa intre mai mult decat trebuie sub piele? ... deci: eu am chemat o asistenta ca sa-mi faca prima injectie, si mi-a explicat ca injectiile subcutanate se fac sub piele, acul trebuie intrudus paralel cu burtica, dupa ce in prealabil apuci intre degete o 'bucata' de carnita, introduci acul sub piele, mare atentie sa nu scape acul in muschi! apoi dai drumul si introduci serul, in orice caz trebuie sa fii cu ochii acolo pentru ca pielea este fina si acul poate perfora pielea daca te misti aiurea si serul se prelinge afara.
Mare atentie cum faceti injectiile daca le faceti singure, pentru ca daca faceti intramuscular diphereline sau gonal nu vor mai avea efectele scontate.

Pupici si multa bafta tuturor!

Liana, tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

la toate fetele...am fost ocupata pana peste cap si la birou si acasa...la birou am terminat...acasa mai am de dat in grija pisica si catelul la vecini si am cam aranjat treburile...
Bagajul este aproape facut...si astept...acum astept si numai vine ...
Liana te rog iubita trimitem si mie polonezii astia odata...bafta cu AC...
Ioana da...am rezolvat cu cazarea mi-a raspuns la e-mail si ma asteapta pe 23noiembrie ...Multa bafta la Szeged
Crinuta am primit si e foarte frumos...ai grija de tine...
Pussi eu mi-am spus ca unele injectii din anumite zile am sa le fac singura...sper sa reusesc...

la toate fetele...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Andicu ma bucur ca esti bine, ai grija de
Liana azi ma intalnesc cu Leliuta , o sa le pupacesc pe amandoua.
Ceau, bafta la toate viitoarele

Tia si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by Avalon

[quote]Originally posted by lachione

salut fetelor!

... cu burtica, dupa ce in prealabil apuci intre degete o 'bucata' de carnita, introduci acul sub piele, mare atentie sa nu scape acul in muschi!
Editat de - Avalon on 19/11/2006 21:01:39

Mey Avalon, cine are carnita sa-si faca griji, dar eu la colacul meu de slana, nici daca faceam cu acul normal si perpendiculart pe burtic tot nu ajungeam la "carnita"
De muschi nici nu mai vorbesc. Ce-s aia?

Fetelor, injectiile cu progesteron se fac cu ce tip de ac? Normal, scurt, lung, gros, subtire?

Sheritra

Mergi la inceput