FIV in Ungaria 4

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Seritro, pai la noi intra acele ca-n branza daca n-avem si noi abdomenul plat lucrat la sala ca fetele cele' din clipurile MTV.
Poti sa faci progesteronul cu seringi de 2 ml sau de 5 ml, nu stiu ce cantitate este intr-o fiola, dar vezi ca astea-s uleioase si trebuie introdus serul incetisor si masat apoi usurel locul, ca altfel ramane dureros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Crinuta oricum te anunt din timp cand vine .. ora cu aproximare...daca nu se descurca...

Tia ti-am trimis mail

Pis drum bun!!! sa te intorci graviduta !!! si sa-ti vina rusii

Lachi, Avalon, Sheri nu va faceti probleme pentru muschii mei, patratelele de pe abdomen la mine nu exista... chiar si in forma optima arat ca o somaleza satula... adica slaba ...dar cu burtica. Acum m-am uniformizat dupa ce m-am lasat de fumatsi am pus vreo 4 kg.. pe mine sunt rotunda

De dimineata am fost la ORL... ma durea partea dreapta: gatul si s-a uitat doar la mine in gat fara sa ma palpeze( probabil m-am obisnuit de la ginecolog si cu tuseu si cu eco) si avea o mutrisoara ca si cum nu a vazut nimic.. mi-a dat nurofen si tantum verde. Am ramas tare dezamagita ... daca ma pipaia pe gat simtea si el ca ma o gogoloasa pe partea dreapta... sper sa-mi treaca ca astept si eu ca PIS rusii.. si vineri incep suprefactul!!!

Daca maine cand ma trezesc ma doare din nou merg la alt ORL-ist..

Va pup pe toate

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Sheri progesteronul (injectonu) se face profund intramuscular si foarte incet si nu de la frigider trebuie mai caldut nu se face rece. Concluzia, ac de intramuscular cat mai lung este ideal. Nu-mi plac acele astea de intramuscular de 2 cm care ti le da acum la farmacie pe post de ac de intramuscular ca nu stiu eu cat intra in muschi. Cu cat il faci mai profund cu atat riscul sa faci noduli (sau mai rau, flegmon) este mai mic.

Crinuta nu stiu cand fac punctia, cred ca pe la inceputul saptamanii viitoare. Am fost azi la eco: endo 9 si 5 foliculi intre 10-12. Ziua 7 de stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Laki, sa nu-mi iasa acul pe partea cealalta !
Bafta la toata lumea si drum bun celor care pleaca. Sa va intoarceti cu burta mare!
Pussi, si io am ramas cu burtic de acu doua luni, si nu vor sa mai plece colaceii, dar daca se intampla ce-mi doresc nici ca-mi pasa!
Avalon, bafta la injectoare!
La cat mai multe oua!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Bafta tie Sheritro si tuturor! Ca io am luat o pauza de injectare... sau poate daca tot m-am experimentat o dau pe altfel de injectii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pussi linistita, daca nu va descurcati,. Am sa tin pe langa mine telefonul vineri.
Lachi va fi bine ai sa vezi. Iti tin pumnii!
Pis lasa ca vin ei....si va fi pentru ultima data pentru 9-10 luni.
pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Crinuta si eu vreau Cm asta pentru viitoarele 9 -10 luni.. crezi ca se poate???cand vi tu la FIV... o sa am un burtan

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

pussi, ia uite un pupic mare de la noi ...fug ca urla pitica... asa o tine de o saptamana, ca nu stiu ce sa ma mai fac...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mika_2702/album?.dir=/4894re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, sper ca nu va suparati ca v-am deschis capitol nou, chiar daca nu mai apartin de el! imi doresc sa va poarte noroc si sa ma urmati!
Poftiti aici :Cap. 5

Andreea 6+
Baby[/url]" target="_blank">My baby

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput