FIV in Ungaria 4

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mi-Ki eu am lista cu preturi scanata. Daca nu reuseste Pussi sa ti-o trimita, o pot trimite eu pe e-mail. Doar ca nu se vede foarte bine. Totusi cred ca cel mai bine, ar fi sa suni si sa vorbesti cu dr. ca sa-l intrebi daca se face acel diagnostic genetic de care vorbesti tu. Mai sunt intradevar in acea lista niste "lucruri" (proceduri) pe care nu le-am inteles (chiar cu ajutorul cuiva care stie maghiara, dar e cu totul in afara de problemele legate de FIV, deci nu le are cu termenii medicali).

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Crinuta te rog sa trimiti tu lista ... pe mail

PUSSI

Mergi la inceput

Pussi daac as stii cum sa fac, as pune-o si aici pe forum.... Poate ar stii cineva sa traduca si ce nu am reusit noi pana acum.

poze

Mergi la inceput

Crinuta pune-o la pozele tale... ar trebui sa mearga!!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Pussi si Mi-Ki am pus-o la pozele mele, la albumul "Revelion 2005-2006" (ca nu stiu cum se face alt album, poate imi spune cineva....). Ultimele proceduri, dupa blastocist si hatching nu am reusit sa le traduc deloc.

poze

Mergi la inceput

Crinuta mulmumim... e foarte bine

lachi cu placere.. sa-mi ziceti cand ajung la voi..

PUSSI

Mergi la inceput

Gata, am rezolvat. Am facut album separat: "Preturi". Pussi sau cine reuseste sa traduca ultimele 3 proceduri, va rog sa imi spuneti si mie ce inseamna.

poze

Mergi la inceput

acum am aflat ca de la o prietena care merge la dr. Krisan ca dupa 3 zile de la ET poate sa-i spuna daca s-a prin sau nu...sa fi gresit traducatoare??? Ea azi a fost pentru a 2 oara, nu i-a dat nici AC si ii face numai intre 7 si 9 zile de stimulare...merge din ziua 2 de CM +max. 9 zile + 3 pana la Et + 3 pana la test??? stie cineva ceva de asta???

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

ok pussi ... te anunta fata cand ajung.
acusica fug acasa ca-s rupta pt ca azi noapte pana pe la ora 1 am stat la Politie cu masina sa fac constatari si alte tampenii. dimineata muream de somn cand a sunat ceasul sa-mi fac injectia ...iar a trebuit sa ma intep de 2 ori pt ca am scos acul cand inca nu bagasem tot serul..pai daca dormeam? of, of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Pussi se vede ca esti in concediu ai umplut toate paginile de la subiect , abia apuc sa citesc .
Scriu mai rar pentru ca nu am noutati. Ma simt la fel: bine fizic si mai putin bine psihic. Mai e si stresul zilnic de la serviciu care pune capac la tot. Cand incepi injectiile daca nu te descurci poti sa ma suni linistita.
Andicu te rog nu te stresa ca nu e bine pt bebe.
Pussi cred ca prietena ta nu a inteles bine, nu cred ca se poate afla rezultatul la 3 zile de la ET.Desi ar fi nemaipomenit sa fie asa, ne-ar scuti de cele 14 zile de stres de dupa ET.
Ce-o fi cu Ileana? N-a mai aparut de mult pe aici.
Mirabella unde ti-ai facut cariotipul si cat te-a costat?
Va pe toate
ZoRi

Mergi la inceput