FIV in Ungaria 4

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Crinuta , nu inteleg ce legatura are blastocistul cu varsta sau tipul sterilitatii. Eu stiu ca e un embrion mai matur cu mai multe celule care se transfera la 5 zile. In strainatate nu sunt puse conditiile acestea. M-ar fi interesat pt ca vreau sa fac teste genetice pe ei si cum am 36 si ceva de ani se pare ca nu ma incadrez.
Fetelor, eu v-am mai intrebat dc au banca de sperma la Szeged si nu mi-a raspuns nimeni. Liana mi-a promis ca intreaba ea cand ajunge acolo dar pana ajunge ea mai e ceva vreme. Chiar nu a fost nimeni nevoit sa apeleze la banca lor?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Miki eu l-am intrebat pe dr. pentru mine daca se poate face transfer de blastocist (chiar la prima consultatie). Asta e ce mi-a spus el. Eu am in curand 35 de ani si infertilitate inexplicabila, deci nu ma incadram chiar deloc. La restul intrebarilor nu stiu sa-ti raspund din pacate, poate stiu alte fete. Pussi s-ar putea sa faca ET cu blastocist, poate stie ea mai multe.

poze

Mergi la inceput

Crinuta multumesc!

Miki

Mergi la inceput

Miki cu placere. Sa stii ca si pe mine ma intereseaza daca se fac analize genetice la ei.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Miki ei fac transfer cu blastocist, dar nu am intrebat de testele genetice .. ca nu stiam de ele, dar tu de ce intrebi de teste... avantaje si dezavantaje??? Ne spui... Si il fac la pacientele spuse de Crinuta, paciente la care singura cauza a sterlitatii e de natura tubara si care au sanse ff mari de reusita, de nidare a embrionilor si se face cu un singur embrion. In cazul meu concret: Chivu mi-a zis ca el decide ce-mi va face, totul depinzand de calitatea embrionilor, se poate sa-mi faca si ET la 4 zile cu 2 embrioni sau blastocist la 5 zile cu unul. Daca calitatea lor e slaba sau nu are din ce sa aleaga si sunt putin imi face ET la 3 zile. In legatura cu banca de sperma.. eu am vazut pe lista de preturi ceva cu donator... lista e in maghiara si nu stiu exact la ce se refera sau e aceeasi chestie si la IA si FIV???? O sa studiez problema .. si o sa-ti spun.

PUSSI

Mergi la inceput

Pussi acum imi amintesc.... am vazut si eu pe lista de preturi ca se face IUI cu donator, costa cu putin mai mult decat cea fara (este pus pretul la "homolog inseminacio" si la "heterolog inseminacio"). Cred ca "heterolog inseminacio" asta inseamna, nu (cu donator)? Eu am facut acum la Szeged "homolog inseminacio" sigur (ca asa scria).

poze

Mergi la inceput

Pussi Sotul are azoospermie si dc analiza microdeletiilor cromozonului Y nu iese bine se zice ca toti copii de sex masculin mostenesc asta si deci ac nu pot avea urmasi. Deci eu doresc sa aflu sexul embrionului pt transferarea numai a celor de sex femeiesc. Toate ac le voi putea face numai dc la o biopsie testiculara se vor gasi gigei si voi putea sa fac FIV+ICSI. Dc nu se gasesc tb sa apelez la o banca de sperma deoarece sotul v-a face biopsia in momentul in care eu voi face punctia. Odata recoltate ovocitele tb fecundate cu ceva. Sper totusi sa nu ajung aici.
Tu ai lista aceea la tine? As dori sa mi-o trimiti si mie prin fax. Please!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Crinuta nu stiu sa-ti spun dar cand prind pe cineva care stie ungureste o sa intreb

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Miki-miki ti-ai facut cariotipul? eu am avut cariotipul facut cand am mers prima oare la Szeged.Nu am inteles de ce iti pui problemele astea? Scuza-ma , dar nu am inteles.

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by miki-miki

Pussi Sotul are azoospermie si dc analiza microdeletiilor cromozonului Y nu iese bine se zice ca toti copii de sex masculin mostenesc asta si deci ac nu pot avea urmasi. Deci eu doresc sa aflu sexul embrionului pt transferarea numai a celor de sex femeiesc. Toate ac le voi putea face numai dc la o biopsie testiculara se vor gasi gigei si voi putea sa fac FIV+ICSI. Dc nu se gasesc tb sa apelez la o banca de sperma deoarece sotul v-a face biopsia in momentul in care eu voi face punctia. Odata recoltate ovocitele tb fecundate cu ceva. Sper totusi sa nu ajung aici.
Tu ai lista aceea la tine? As dori sa mi-o trimiti si mie prin fax. Please!

Miki

Miki, nu am auzit ca la Szeged sa se faca analiza genetica pe embrioni, de fapt aceasta analiza este foarte costisitoare (ca sa poti afla la stadiul de blastocist sexul copilului sau daca are defecte genetice) si asa ceva este destul de rar si in strainatate la momentul actual... peste cativa ani poate... Julia Roberts am auzit ca a ales sexul copiilor la FIV, a vrut gemeni baiatel si fetita.

Mergi la inceput