FIV in Ungaria 4

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Pussi barbatelul meu n-are soldatei corespunzatori . La Medsana, Dr Ancar ne-a zis ca singura solutie de a avea bb nostru e fiv - icsi; Am vazut ca la Szeged fac si asa ceva.
Pis noi am sunat pe fix, de cand cu programarea nereusita la Zadori pe internet nu ami risc ! Am noroc ca socru-meu stie maghiara, asa ca a sunat el. Mi-a zis ca au fost f amabili cei de la pensiune ! Nu stiu daca ai telefoanele, eu oricum le scriu : tel. fix : 003662424934 si mob. 0036209737473 . Daca vrei incearca din prima pe mobil ca dai mai repede de proprietar.
Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Pis iubito nu te mai agita cu seringile iti dau cei de la clinica, mie mi-au dat acasa pentru 4 zile si seringi verzi super gradate si ace maro, si tie sigur or sa-ti dea mai ales ca faci injectiile la ei...eventual sa ai pentru prima zi...ca pentru duminica iti dau ei.. Sa Sti ca eu mi-am luat medical de ieri.. m-am gandit ca nu are sens sa am un stres in plus..mai bine ma odihnesc..

Lachi si eu vreauimi dai??

Ioana am inteles problema voastra... o sa-ti faca bastocist ca si mie, daca totul e ok.

Crinuta

Legaturoooooooo astept Pm tau...

Andicu, auburn, zori, mirabela, mika, tia, leliuta sunteti in concediu???? sau v-a cazut netul???

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Ceau fetelor, Pussi nu suntem nici in concediu, nici netul nu a cazut. Am citit tot ce scrieti dar nu prea am timp sa scriu. Leliuta si fetita ei sunt bine, ieri am vorbit cu ea, cred ca nu prea are timp sa intre sa scrie, Maria ii ocupa tot timpul.
Liana acum ca astepti " polonezii" poate nu vin .
Bafta la toate, va pupam

Tia si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
N-am mai scris ca nu prea am avut ce. Sunt bine, ma mai doare burta din cand in cand, dar nu pt mult timp, mi-e foame si ...cam atat.
Continui sa fiu un pic stresata la gandul daca punctuletzul meu e acolo bine, ca eu nu imi dau seama de asta! sa nu radeti de mine, dar mi-am mai luat un test de sarcina sa verific maine daca e tot II.
Pis,Pussi si Liana, ma rog pt voi sa reusiti! multa bafta cu tratamentul!

toate fetele!

Andreea

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Andicu nu te stresa ca sti ca nu e bine.. puiutul tau e acolo, vezi sa incepi sa vorbesti cu el... sa fie deschisa calea de comincare... sa inteleaga atunci cand trebuie sa vb cu bebicii de la mine din burta si daca nu ai noutati nu e nici o problema poti numai sa intri sa ne saluti cu drag

Tia ma bucur ca sunteti bine

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Liana eu nu am e-mail-ul tau. Ai inceput AC (chiar ma intreba ieri sotul in ce stadiu sunteti si cum sunteti)?

pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Vai Liana dar nu stiam ca esti asa modesta! Auzi la ea: "fac si tripleti, numai sa fac" Nici nu ai pretentii... eu zic ca unul maxim doi e de ajuns pentru o tragere, ca sa nu ajung la balamuc dupa ce ma trezesc cu ei acasa: unul doarme, unul urla cat il tine gura ca ii e foame si unul tipa ca din gura de sarpe ca trebuie schimbat ca a facut pe el. Va imagineati ca chair daca sunt gemeni, tripleti, nu papa deodata, nu fac pipi de-odata si nu dorm in acelasi timp. Nu vreau sa-mi imaginez ce te asteapta Liano! Uite un pup pt. tine si cate unul pentru viitorii tripleti!

Pis sa te bucuri ca ai cu ac nedetasabil ca sunt mult mai faine, acul e mult mai subtire si nu simti nimic. Prepari injectia cu alta seringa dupa care tragi din flacon direct cu asta de insulina.
Masina e OK. am stat azinoapte la Politie pana la 12. Nu are mare lucru ca e rezistenta...si oricum o sa-mi schimbe aripa zgariata. Deci e OK. Ia pupicul norocos!

Pussi Normal ca livram si la fetita un puuuuup mare si norocos si inca unul ca a fost fetita cuminte si s-a lasat de fumat si inca unul ca papa tot si, inca unul de consolare (ca sa nu mai fie suparata ca s-a ingrasat)

Mergi la inceput

Crinuta daca sotul tau e asa de interesat de noi, ii transmit eu personal fiecare etapa in care ma aflu, am si mailul lui doar nu o sa te stresez numai pe tine.. stresez toata familia, sa nu fac discriminari. Va pup pe amandoi

Lachi mesi pentru.. sa sti ca nu ma mai agit cu ingrasatul.. m-am gandit eu.. daca o sa fie o sa tin cura cat vreau dupa ce nasc, el sa fie sanatos ... si daca nu o sa slabesc de necaz...

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor, la Szeged se face ET de blastocist? Analize genetice pe ei fac?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pussi nu stresezi pe nimeni.
Lachi data viitoare o sa-ti cer si eu macar un .
Andicu ma intrebam ce mai faci....
Miki se face transefr de blastocist in anumite conditii (doar sub 30 ani si sterilitate de natura tubara - asa mi-a spus dr.).
poze

Mergi la inceput