Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

77,7 kile!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odiooooossssssss!!! adica + 15!!!!!
de acu` asta ar trebui sa fie semnatura mea, nu !!!

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

Am ajuns si eu acasa....si am vazut ca merge netul...ura!!!!
am fost fara net aproape 2 zile, timp in care am vazut ca n-ati stat degeaba....

In primul rand, bun venit acasa pentru [red]dandusasi Crinutza-Maria. Abia astept pozele...dar nu-i graba, dana...asteapta sa te refaci...important e ca te stim ok, cat despre Crina sunt convinsa ca e o frumoasa... numai bine! aveti grija de voi!

Apoi, am vazut pozele cu printesucile, Karinutza si Alessia. Sunteti foarte scumpici si delicate. Bun venit acasa, Adina!!!! Te asteptam curand si pe tine, Miro!!!!

De asemenea, bun venit pentru Bambo si Porumbita80[/red]...

In rest, mult succes fetelor care se pregatesc de nastere....felicitari celor care au trecut deja de experientza asta si...multa liniste, energie si sa prindeti cat mai multe ore de somn, pentru cele care au revenit acasa, cu bebeii!!!!

37+ cu

Poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

ok, hai ca merg la culcare, ca de-abia mai vad ce scriu, de somn....

am fost azi la medic... piticul Octavian cica nu vrea sa iasa prea curand...ceea ce e bine!!! sa stea acolo sa se faca mare! Dr. a spus caam colul inchis si e departe...la tuseul vaginal...nu a coborat inca...in rest totul pare ok...nu m-am lamurit cum nasc, pentru ca nu e clara pozitia (azi nu am avut ecograf la dispozitie!!!). Poate o sa fie mai clar sapt viitoare, la utmatoare vizita la spital....

Somn usor, vise placute!!!!

37+ cu

Poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Iar umblu pe aici pe la ore tarzii din noapte!
In primul rand vreau si eu sa votez pt FULGISORI.

Alexandra superbe poze cu zapada. Noi aici la malul marii mai rarutz vedem zapada. Anul trecut i-a adus mosu' lui Di sanie, dar din pacate n-a apucat decat vreo 3 plimbari sa faca. Sper ca anul asta sa aiba mai mult noroc. Si Bella e superba. Eu sunt topita dupa dupa caini, din copilarie imi doresc unul, dar din pacate e mai greu de crescut la bloc, iar acum cu astea mici... Daca insa voi avea norocul si voi reusi vreodata sa ma mut la casa probabil ca imi voi lua cel putin 2 (1 maidanez + 1 de rasa).
Miraco felicitari pt numele alese. Si noi aveam planificat ca in weekend sa alegem numele pt bb dar ne-am luat cu altele si nu am apucat inca .
Fatima parca tu intrebai de concediu de crestere dc poate fi transferat sotului - din cate stiu nu poti sa "transferi" concediul sotului, dar poti face astfel : dupa ce inchei cele 126 de zile de CM (prenatal+postanatal) tu te poti intoarce la serviciu , iar sotul sa intre in concediu de crestere si ingrijire a copilului de pana la 2 ani.
Bamboleta si Porumbita bine ati revenit acasa .
Bamboletta sa-ti traiasca printesa ca tare dulce e. Pare asa micaaa in brate la taticu'.
Porumbita sa-ti traiasca si tie flacaul si sa va aduca numai bucurii.Bine ca le mai incurajezi pe fete ca poate mai dispar din iepurasii de pe aici .

Pupici si pt mamici si pt burtici si o saptamana usoara si cu multi bebei (vad ca weekend-ul a fost linistit)

Luly 35s cu si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am lipsit pt ca mi-a fost rau,ieri.desi am iesit de doua ori la cumparaturi.cred ca am avut tensiuena scazuta rau.
seara am iesit iar la cumparaturi,ca aveam chef,l-am ptrezitpe al meu,hai,imbraca-te sa mergem la magazine! nu a zis nimic,eu am mai vorbit la telefon ,el era deja in usa,icanltat ,imbracat si iizic: " nu ai comentat tu nimic ,nimic?" ca efectiv nu spusese nici pss,s-a imbracat si ma astepta sa termin cu telefonul.si el zice: " pai am vrut sa comentez,dar apoi m-am gandit ca oricum ma faci sa merg,si asa de ce sa mai comentez?".l-am plimbat la trei magazine,numai dupa tampenii,cosulet,umerase pt copil,forfecuta,perie ,jucarioare..nici nu mai stiu,maruntisuri.bai,nu stiu ce o fi avut ,ca nu a zis nimic,nici nu a pufait .ca mai pufaie prin magazine.si ii zic acasa: eeei,am auzit eu un puff puff la magazin,dar m-am facut si eu ca nu te vad ! si mi-am vazut de cumparaturi
seara mis-a facut iar rau,si am adormit asa.drept urmare,azi m-am trezit dupa 12 ORE de somn!! amd ormit 12 ore fara sa merg la baie!! eu care ma duc din 2 in 2 ore.toata ziua am fost molesita,nu am putut sa stau aici pe scaun ,si seara am tras un vin,si mi-am revenit ca prin minune.si asa,acu bantui pe aici,ca am dormit prea mult!

dianocica,stai linistita ca mai ai cateva saptamani,si alea,cum te.ai decis,le iei intr-o zi.eu zic sa pastrezi patutul,sa-ti faca o croitoreasa int-ro saptamana niste chestii din alea de acoperit,frumoase,daca vrei iti dau poza sa se orienteze,si de banii aia ii cumperi lui bebe altceva.
chris,chiar daca sa zicem ca nuai avea lapte,desi nu cred,oricum le poti purta ,nu?
fa chiftele din dovlecei,din cartofi..daca nu suporti carnea.
fatima
,sunt cu culorile,eu,dintotdeauna.

biberoane eunu am cumparat,doar sterilizator,ma gandeam ca iau cand o fi nevoie..sau sa iau deja sa am in spital la nevoie sau cum??

cristina
,off,mititica,inseamna ca e rau daca face asa!te cred si pe tine ca nu mai rezisti!! dar o inteleg si pe ea..
la mine nu e asa frig si intuneric ca la tine,sunt un pic mai departe ,dar am fost si p-acolo o perioada.
am notat si eu numarul,e cu 0044?
danidani,pai cred ca esti cam gata,tu!
mio
,nu se-ndura sa iasa :) ii place la caldurica.
scrie si tu FIX FIX FIX!
Lorym,multa bafta!! sa scapi repede !! te asteptam cu drag inapoi,imreuna cu fetita!! multumim sotului pt vesti !! multumim si Darriei!
carla,daca nu esti sigura,ceri atunci daca e nevoie.tu vorbeste deja cu dr ta,sa stie ca daca ai dureri mari,e posibil sa ceri epidurala,daca nu,nu.
Dana,bine ai venit acasa !! cu CrinaMaria in brate! sanatate multa !! abia astept sa vad pozele !
ALEXANDRA,si azi tot friptura am mancat,cu cartofi prajiti.se intampla ceva cu mine,cu fii-mea.de 7 luni nu am mancat asa ceva,si nici inainte nu ma omoram,uram cartofii prajiti cu carne.si acum de trei zile mananc acelasi lucru! daca imidadea asa ceva trei zile,inainte,muream de foame!! eu sunt din aia de mor de foame si nu mananc daca nu imi surade.
se minuneaza al meu de mine,si face la fripturi,de drag ca mananc!
Ripley
,multumim,si tie sa iti traiasca AnA Ecaterina !!
frumos nume!
bamboletta,bine ai venit acasa,scumpi !! cu printesa Antonia-Gabriela !!sa iti traiasca!
nu pot sa cred ca acum ne scrii: " ma duc ca plange bebelina"!
porumbita
,bine ai venit acasa! sa iti traiasca Mario-Gabriel,frumos si santos!
ma bucur ca ai avut nastere usoara,esti buna de incurajat !!tati cum s-a comportat la nastere?
chiar fetelor,la voi au asistat sotii la nastere ???
miraco
,mie imi palce Alessia Elena! Elena a fost numele meu preferat de cand am ramas insarcinata am zis ca il pun ,dar nu ii place sotului .apoi am zis Alessia,si tot nu i-a palcut tare.Nu ca nuas pune ue ce as vrea ,ca pana la urma,eu aleg! Dar am vrut sa ne placa amandurora.am cam ramas pt Sofia ,de comun acord.
am facut macaroane cu branza si zahar si stafide.
biabaus
,palcinta cu branza eu o fac cel mai usor: cumpar foile congelate,iar branza o pisez repede cu furculita,oua cu zahar si pun compozitia intre foi si gata!la cuptor.eventual si stafide.crestez foaia cu cutitul,in patratele,sa fie usor de taiat apoi.
ramsam,vad ca nu te induri de noi,stai pana la FIX FIX FIX si tu!
danita,e deja grasunel bebitul!
dolores cum mai e??
kokorina ,cum mai e Sophia?

TEMA ZILEI:
asta imi place cel mai mult!! "Craciunei si Craciunite de 2006".

hai sa va arat ce am croit eu azi .un cosulet in care sa pun cremele si alte nimicuri ale lui bebe.un cosulet .am cumparat un cos normal,din rachita,si i-am confectionat eu imbracamintea,mi-am sucit mintile cum s-o fac,si am reusit.am imbracat si un ursulet la fel.e alb cu roz,dar fiind seara pare cam portocaliu .

32+

Mergi la inceput

buna dimineata!
m-a trezit o javra de carcel de nu m-am vazut....dupa care hai la baie cu treburi importante. ma asez eu bucuroasa ca se rezolva si treaba asta, si ma apuca toate alea-al meu fusese la baie, probabil azi noapte, si hartia nu a vrut sa se schimbe singura! lasa ca vede el cand se trezeste! pai ce, m-a angajat ca schimbator de hartie la baie? ca nu-i pica mana daca aduce si el...

in alta ordine de idei, aseara am vorb cu cineva de la serv si normal, m-am umplut de nervi. au verificat actele, dar sunt 2 adrese din urma pe care nu le-au facut. nici cei care trebuiau sa le primeasca nu au facut adresa mai departe, la randul lor, insa lucrurile au mers in virtutea inertiei si activitatea nu a incetat, chiar daca nu exista aceste verigi pe circuit. asa ca daca cineva e chitit, nu o sa se intereseze ca nu s-a produs nici un prejudiciu, ci ca nu avem hartogaraia in ordine. si v-am spus ca nu e mare lucru, avem si noi de dat 2 adrese interne intr-o luna, dar nici pe alea nu suntem in stare. imi pare rau ca e tardiv, si imi pare rau ca o sa o iau numai eu dupa ceafa si ca restul scapa. daca nu era treaba cu copilul si m-as fi intors la munca, vedeau niste zile fripte cum meritau. asta inseamna sa nu dai de greu. daca erau undeva unde se speteau muncind erau si mai atente. asa, ce or gandi-munca noastra e in hopuri, azi avem, maine asteptam sa ne soseasca, si daca tot stam, hai sa nu ne socam intelectul cu lucruri banale ca o adresa!
acum nu mai am ce face decat sa sper ca fiind note interne poate nu s-or lua de ele, sau ca nu o sa fie tam-tam-ul prea mare. e clar ca o sa fiu eu singura care si-o ia pe coaja, asta e, dar sunt f suparata ca au fost asa de indolente, si una dintre persoane imi datoreaza mult prea multe ca sa fi lasat sa se intample asta. de fapt asta e supararea mai mare, ca am vorbit in prealabil, am explicat ca la cei cu capacitate redusa de intelegere si am avut incredere.ma intreb care e greseala mai mare-ca am ajutat persoana sau ca am avut incredere sa imi acopere spatele si in definitiv sa isi faca treaba pt care e platita. asta e o lectie, una in plus la capitolul vezi pe cine si cum ajuti, si una noua cu increderea. mai nasol e ca de fiecare data cand am ajutat pe cineva am ajuns sa regretam, iar ajutorul nu a fost ceva minor, ci servicii sau locuinte. am zis ca si eu am avut maini intinse atunci cand ma asteptam mai putin si cand nu se intrezarea vreo solutie si deci ar fi srumos ca daca pot sa fac si eu diverse pt altii care au nevoie. de fiecare data insa se dovedeste ca tot eu ajung sa regret, si zau daca inteleg de ce, facand un lucru bun, trebuie sa ajung sa imi para rau. nu pretind recunostinta eterna,nu de asta o fac, dar in cazul asta puteam si eu sa fiu ajutata fara nici o problema, nu era necesar nici un drum pe marte pt asta, ci doar un pic de responsabilitate la munca.
in fine, gat cu vorba. astept si restul fetelor la o cafea

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna dimineata.

Am vb. cu Loredana acum cateva minute: nu a nascut inca. Au reinceput contractiile acum dimineata, tot neregulate. Sa speram ca incep si cele adevarate, ca nu o vor tine mult si ca o sa nasca usor. Poate naste astazi si sa scapa de toate, sa fie cu fetita in brate, sanatoase amandoua.
A reusit sa se odihneasca un pic fiindca a fost "liniste"(daca se poate numi liniste) in salon.

Mergi la inceput

se raceste cafeaua, dar voua nici ca va pasa... relelor, eu de ce nu mai pot sa dorm? vreau si eu!!!

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Chris, nu fii suparici, ca-s aici si io...nu dorm de la 6.00, dar mi-e cam rau...cred ca e glicemia...azi e una dintre zilele alea naspa!!! Pfiuuu...si acuma trebuie sa ma duc la centrul de transfuzii sa-mi fac titrul de anticorpi, apoi la medicul de familie...m-am saturat!!! ...Vreau sa treaca mai repede timpul sa nasc odata!!!

Lory, Domane ajuta sa scapi si tu azi si sa fiti bine amandoua, si tu,si fetita!!!! ...Multumim Darria de vesti...

Va pup pe toate...

Aaaaa, inca ceva...Saryta, pune te rog in listutza varianta corecta cu Fulguletzi doar...

Oana 33+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Eu nu pot lipsi de la cafea...ca o fac in fiecare dimineata la 7...
Saracuta Lory sper sa vina azi printesa ei...Hai fetelor sa facem galerie Of ca tare greuu trebuie sa fie sa stai si in spital...Ma gandesc si la dolores...ce mai stiti de ea...?
Asizaam notat si eu reteta...
Alex multumim pentru zapada
Porumbitafac ce fac si citesc mesajul tau referitor la nastere...L-am strigat si pe iubi si i l-am citit si lui...sper din tot sufletul sa fie la cat mai multe dintre noi asa ca vad ca se poate si fara chinuri...Mai ales ca ne facem si epidurala...Pai vedeti ce fac eu acum???Imi fac curaj singura.Pai inainte de a pleca stiti ce mi-a zis al meu..."iubi de miercuri intri in sapt 36...deci peste o sapt esti in 37 si se poate spune ca....si a tacut...m-a pupacit si a plecat la lucru.Stiti ce vroia sa spuna,nu? Si acum stau si -mi beau cafeaua cu voi...si mai citesc postarea porumbitei...ca asa bine face...Alunga din iepurasi si mai moaie ceva morcovei...
Chrisia mai lasa-i tu pe aia cu serviciul...
Bambosuperba fetita ti-ai tras...Vreau si eu...(ooo dar ce curaj am prins)Mai bambo ia spune tu...nu trebuia sa nasti cu epidurala...Tie ti-a scapt firul din spate...parca era un mesaj...
Mamicile.....vreau si eu sa stiu cum a decurs o nastere cu epidurala...cine ne da detalii.Dar pe bune...cum s-a intamplat la voi?
Miro hai si ne pove...cum ai nascut ca zau la protv n-au dat astia nimik...Asta inseamna ca n-a fost prea rau nici la tine...Hai si mai alunga cativa iepuroi.
Mai stiti cine lipseste de mult...Ssau n-am fost eu pe faza...MarcelaTrebuia sa plece la Bucuresti cu masina...ca n-au mai primit-o aia in avion...Ce mai stiti de ea???
Aelitamami da ce esti tu asa secretosa...Tot nu spui pe ce meleaguri esti? Frumos cosulet ...esti priceputa.Daca tu l-ai croitorit...imi dau seama ce rochite va avea bebelina ta...daca la ursulica i-ai facut asa fustita

Miraco34+ cu Alessia Elena
burtika

Mergi la inceput