Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)
Raspunsuri - Pagina 11

saryta spune:
saryta spune:

Fetelor avem o problema minora zic eu ... am intrebat-o pe cumatra mea care e prof. de romana care e diminutivul la fulg (fulgi) si a zis ca fulgisori ... asa ca o sa vedem care varianta ne va placea mai mult. Sa nu ma bateti ca eu nu mai pot acu de asta, dar cum sunt singura si nu prea am ce face....
Mici minuni de nov dec 06 - 1 vot
Cadourile lui Mos Craciun - 1 vot
Fulgusori(fulgisori, fulguletzi) de nov dec 06 - 7 voturi
Craciunei si Craciunite de 2006 - 1 vot
Globulete de nov dec 06 - 1 vot
Mariana - 36+  cu
 cu  ANTONIA
ANTONIA 
Mamicuta de  
  -ANDRA si SARA
 -ANDRA si SARA

dianocica spune:
dianocica spune:
 dandusa bine ai venit acasa. sa ti traiasca ingerasul. cum te simti in stare sa stai la calculator sa ne povestesti tot tot tot.
si eu tot pt fulgusori/fulguleti
bamboletta bine ai venit si tie! nu pot sa cred c sunteti deja la calculator.cum adica i ai dat cu lingurita? nu i au dat ei formula acolo? unde ai nascut? sunt tampiti?
dianocica,  34s
34s

miraco spune:
miraco spune:
 Hop si eu...am vazut pozicile cu bebelachi si m-au dat lacrimile.Le asteptam si pe celelalte cu nerabdare.
Votez si eu pentru Fulguletzi de nov_dec.
Bamboinsista si pune-o mai intai la san,chiar daca nu se satura sau mai matzaie putin.E pacat daca ai laptic...sa nu pape tzitzi.
Dandusacand ai timp asteptam si pozicile tale...si poate ne spui de ce te-a durut totusi cu epidurala...???Ca eu imi pun baza in ea...
Alex vrem si noi zapada...
Noi am fost la dr.vineri si a zis ca-i totul ok. e tot cu caputul in jos...mi-a zis sa nu ma mai sperii daca ma mai inteapa/doare burtika din cand in cand...ca ar fi normal de acum incolo,dar daca nu trece cu no_spa si devin regulate sa-l sun.M-a certat ca nu l-am sunat sa-i spun atunci seara...I-am zis ca n-am vrut sa-l deranjez....si doar asteptam sa-mi treaca...am zis ca-i prea devreme si nu nasc...M-a intrebat razand..."si cand ti-o veni sa nasti n-o sa ma deranjezi???de aia ti-am dat nr.sa suni la orice ora..."E un dra gut si am mare incredere in el...M-a chemat peste 2 sapt,sa-mi zica atunci de greutatea bebelinei si data probabila a nasterii...Aaaaaa era sa uit, a vazut-o si iubi cum isi sugea degetelul...Abia astept s-o vad sa-i spun ca nu-i frumos, ca nu asa stau domnisoarele(crecite si cu degetelul in gurita)
gut si am mare incredere in el...M-a chemat peste 2 sapt,sa-mi zica atunci de greutatea bebelinei si data probabila a nasterii...Aaaaaa era sa uit, a vazut-o si iubi cum isi sugea degetelul...Abia astept s-o vad sa-i spun ca nu-i frumos, ca nu asa stau domnisoarele(crecite si cu degetelul in gurita) Miraco
Miraco 34+ si "dulceata lu'mami"
34+ si "dulceata lu'mami"
burtika

miraco spune:
miraco spune:
 Varianta corecta "fulgulež" asta trebuia sa apara la sfarsitul mesajului de mai sus....nu intercalat in cuvantul dragut...sa nu interpretati gresit
asta trebuia sa apara la sfarsitul mesajului de mai sus....nu intercalat in cuvantul dragut...sa nu interpretati gresit
 Miraco
burtika

porumbita80 spune:
porumbita80 spune:
 BUNA LA TOATE BURTICILE SI MAMICILE.
FELICITARI PENTRU BEBEII LA MAMICI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII DIN PARTEA LOR SA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOSI.
VA MULTUMESC PENTRU FELICITARI SI PENTRU GALERIE.
noi de vineri suntem acasica dar puiul meu e atat de dulce ca nu pot pleca de langa el.Bebita e bine papa bine doarme la fel crestem rapid in maternitate a luat 400g, deci 
se dizvolta bine.
Experienta nasterii este una pozitiva adica am nascut foarte usor si repede doctorul a 
fost super ok la lasat si pe sot sa ma asiste
deci totul a decurs exact cum mi-am dorit.
Acum ma simt excelent de parca nici n-am nascut plina de enrgie laptic indeajuns.
deci, curaj la toate care vor naste natural
sa aveti nastere ca a mea fara probleme
si intr-un 15 de ora scapati.
va pup pe toate
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL

miraco spune:
miraco spune:
 Si inca ceva...azi am cazut la sfat cu tati "dulceata lui mami"ramasese singurica fara nume....deci lui tati ii place mult Alessia iar eu as vrea si un nume de sfant...m-am gandit la Elena.Cum vi se pare ca suna...Alessia Elena Tacliciu...
"dulceata lui mami"ramasese singurica fara nume....deci lui tati ii place mult Alessia iar eu as vrea si un nume de sfant...m-am gandit la Elena.Cum vi se pare ca suna...Alessia Elena Tacliciu...
Fetelor...m-am spart azi ...am intrecut masura cu mancatul siparca tot ar mai merge si ceva dulce.Dar nu stiu ce...De cand cu glicemia asta mica as manca mereu si ceva dulcic.voi ce mai faceti bun??? Miraco
burtika

asiza spune:
asiza spune:
 Miraco, felicitari pentru rezultatele la eco!!! Lasa fata sa stea cracita si cu degetul in gura, ca n-o vede nimeni (exceptie mami, tati si nenea doctor, da' asta nu se pune!)  ...Alessia Elena e super...mie imi place mult...
...Alessia Elena e super...mie imi place mult... ! Cat despre dulciuri...eu tocmai am bagat la cuptor o praji cu branza de vaci...
! Cat despre dulciuri...eu tocmai am bagat la cuptor o praji cu branza de vaci...
Porumbita80, bine ai revenit printre noi! Sa-ti traiasca voinicelul si ma bucur ca ai doar amintiri placute despre nastere!!! Vezi, Alex??? Asteptam poze...

Oana  33+ cu
33+ cu  Denis Cristian
 Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!

cristina1974 spune:
cristina1974 spune:
 Porumbita80,bine ai venit acasa! Sa tot nasti asa, usor si repede,ca tine!!!!!!!!!!!!Ma bucur ca ai trecut cu bine de nastere,si bebita al tau papa bine si ia in greutate.e bine sa ne stai aproape,sa incurajezi fetele care urmeaza,ca, la urma urmei, nu e asa de rau.Eu ma autoimbarbatez,si incerc sa imi aduc aminte detaliile alea bune.
Miraco, felicitari pentru vestile de la eco.Ca si Asiza,iti spun si eu sa o lasi pe Alessia Elena( frumos nume) sa stea cum vrea ea, ca oricum e micuta si acum nu e rusinica .O sa aiba ea grija singurica mai tarziu de asta, nu-ti fa grija.A mea are numai patru ani, si deja nu mai vrea sa stau langa ea, cand este la toaleta.....e domnisoara mare,ce mai !!!!!!!
.O sa aiba ea grija singurica mai tarziu de asta, nu-ti fa grija.A mea are numai patru ani, si deja nu mai vrea sa stau langa ea, cand este la toaleta.....e domnisoara mare,ce mai !!!!!!!
Fetelor, voi chiar vreti na-na! Pai in fiecare weekend ma omorati cu dulciuri si mancaruri care mai de care? ce-i asta?
Sa aveti pofta, si sa va ganditi si la mine,da? 37+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
37+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina

biabaus spune:
biabaus spune:
 Miracoeu am tot facut, si evident mancat, placinta cu mere si cu branza; dar sincer cea cu branza imi place mai mult si parca e si mai simplu de facut
dandusa, babmoleta, porumbita80 bine ati venit acasa, sa va traiasca puiutii, sau "Fulgisorii" ; refacere grabnica, mult laptic pt puiuti; cu somnul cum e? asteptam si poze 
Bianca  39+ si
 39+ si 
 poze