Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Adinazot si Mirona, aveti niste superbitati de fetite!!! Sa fie sanatoase si norocoase!!!
Dandusa, Bamboletta si Porumbita80, bine ati venit acasa!!! Refacere rapida si laptic mult, mult!

Aelita, foarte frumos patutul!
Cristina1974, multa sanatate Iasminei! Sper sa se faca bine cat mai repede, mititica.
Tinem pumnii pentru Lorym, sa nasca mai repede si fara dureri!! Multumim sotului ei pentru vesti!

Dianocica, nu dispera, ca nu esti singura care nu are camera lui bebe pregatita. Eu am cumparat doar caruciorul si niste hainute. Mai am de alergat pe la cumparaturi, dar deocamdata nu am unde sa le pun, pentru ca dormitorul mic e plin de tot felul de chestii, pe care trebuie sa le mut in sufragerie, dar numai cand aceasta va fi terminata. Am zugravit-o, dar cand am scos ieri linoleumul, ca sa punem parchetul, s-a scos cu tot cu sapa si trebuie sa turnam alta, dupa care cica dureaza 2 saptamani sa se usuce bine, bine cimentul ala. Lasa ca mai avem timp!

Teutz 32+ Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bianca, se face super simplu, uite asa:
- 5 oua intregi
- 12 linguri faina
- 12 linguri zahar
- 12 linguri ulei
- 12 linguri lapte.
Toate se amesteca cu mixerul, dupa care se pune 1 praf de copt stins cu otet/lamaie.

Intre timp se freaca branza de vaci cu 2 oua intregi, o cana de zahar si 2 pliculete de zahar vanilat.

Apoi se pune in tava folie aluminiu. se toarna jumate de compozitie, apoi se pune branza si se intinde, dupa care se toarna cealalta jumatate de compozitie. Se da la cuptor la foc potrivit si se intoarce cam dupa 20-30 minute. O scoti si o lasi la racit (nu afara pe balcon ca se lasa), apoi pui zahar pudra deasupra si o mananci rapid ca-i buna, buna......(Se poate face si cu fructe, in loc de branza de vaci)...

Oana 33+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

A, si mie imi place mult ideea cu Fulgusori (Fulguletzi, Fulgisori)!

Teutz 32+ Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

mersi frumos asiza o sa-ncerc s-o fac si asa, ca eu ma chinuiam sa fac aluatul la fraged, dar daca se poate si fara chin, incerc si-asa; iti dau maine de veste cum a iesit

Bianca 39+ si
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Buna!M-am gandit ca ar fi cazul sa apar mai des.
Au inceput sa vina bb-ei acasa.Mamicilor sa nu renuntati la san,poate ca uneori e mai greu la inceput,dar merita tot efortul credeti-ma.Eu cu Teo nu am avut un orar,era la cere(in prima luna cred ca nici nu poti sa-i faci orar pt ca atunci cand suge, fata de biberon depun efort si obosec asa ca sug mai des),iar ca sa stimulez secretia beam 2liri pe zi de ceai de chimen si anason.Ideea cu lingurita pana cand accepta san-ul e cea mai buna sau mai puteti incerca cu siringa(asa le dadea in materitate,dartrebuie sa ai experienta sa nu se inece).
Noi azi am fost la mall la "bile"(in traducere adica la locul de joaca pt copii).Cam la doua saptamani mergen,de cand s-a sticat vremea.Are fimea o personalitate,dupa ce se joaca cam o ora si abia mai sta pe picioare nu putem pleca acasa trebuie sa mergem sa mancam la restaurant altfel nu se poate.Asta vara nu mai puteam intra in parc ca ea vroia la masa(era o trasa in apropiere).Daca asa face la 2ani si 6luni,ii cam copatimesc pe baietii care ii vor face curte.
Si mie varianta cufulgisorimi se pare cea mai draguta,asa ca votez pt.
Ana34+cusi mamicaTeodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna ziua burtici!

Hop si eu pe forum inca asa cum ne stim - 2 in 1. Azi a fost zi de leneveala, de plaimbari, de curatarea sufletului, de familie... fain.

Despre Lory va spun ca a avut travaliu fals toata noaptea cu cantractii din 10 in 10 minuta, fara dilatarea colului absolut deloc, dar cu scurgeri de lichid amniotic; travaliul asta s-a oprit brusc la 8 dimineata, asa fara explicatii. Era un pic disperata din cauza asta, dr. i-a facut nu stiu ce injectie care ar trebui ori sa-i provoace contractii si diatare, ori s-o linisteasca de tot. Bineinteles ca ea nu a dormit mai eloc si era epuizata deja la momentul la care am vb noi doua (adik azi pe la 12). Cam atat deocamdata despre Lory.

Fii tare mami, ne pentru tine sa inceapa repede travaliul ala si sa treaca la fel de repede, iar Catrinel Rianna sa fie sanatoasa si frumoasa

Bambo am vazut ca a scris... fericire maxima pe capul ei si pe mami si pe bebelina Antonia Gabriela... si nu renunta deloc la alaptat la san, insista cu sanul sau lingurita, nu cu biberonul!!
Porumbita bine ai venit acasa cu bebelinul Mario Gabriel
Mio imi pare rau sa aud ca bebelushul tau inca nu este angajat la iesire

Alex nu am disparut... sunt tot pe baricade din pacate... eu as vrea sa fiu in spital ca deja ma stresseaza neamurile cu telefoanele, intrebandu-ma daca nu am nascut deja
Nu mai am mult si vine bebe Rares cel tarziu miercuri... mai este atat de putin pana imi tin minunea in brate

Tema zilei: inca un vot pentru FULGULETZI de nov.-dec!

Ramona 39s4z Rares Mihai

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare fetelor ,

nu am apucat sa vad ce ati povestiti la capitolul asta, azi merge prost netul la mine probabil din cauza zapezii asezate pe cablu ;)

am fost la dr , bb are 3150 grame , burta e f tensionata, tre sa vizitez cardiologul saptamana asta (neaparat), eu am redus lichidele ptr ca nu mai puteam merge asa erau membrele de umflate dar se pare ca s-a micsorat cantitatea de lichid amniotic. dr spera sa ne apropiem de 40 saptamani .

cam atat incerc sa citesc ce ati mai scris .

propun: surprize_mici_cu _pitici_nov_dec_06 ;)

pupici
D36 fix

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara fetelor...asa cum v-am promis...am facut pozici ca sa vedeti ce zapada e la noi......
Multumesc pentru raspunsuri Cristina si Asiza.......si aveai dreptate Asiza...de nascut trebuie sa nastem...asa ca va fi cumva....
Bamboletta.....bine ai revenit acasa impreuna cu printesa ta Antonia.........cred ca e greu ca nu vrea laptic....nu exista nici o posibilitate sa o faci sa suga?...asteptam poze cu bebelina Antonia....
Ripley...multumim ca ne esti alaturi...si pentru sfaturi....cred ca ai amintiri frumoase cand te gandesti cum era anul trecut pe vremea asta...nu?...
Miraco...ma bucur ca au iesit bine rezultatele la eco...si va trimit si voua virtual niste ....de zapada......numele e superb!!!!!!
Porumbita...bine ai revenit si tu acasa impreuna cu bebe Mario....ma bucur ca sunteti ok si chiar esti o norocoasa din toate punctele de vedere....ai nascut si usor...ai laptic...bebele e cuminte?......asteptam si poze....
Ramsan....ai aparut>?...ma bucur ca esti ok....si pe mine asa ma streseaza toata lumea...si de nu stiu cate ori le-am spus DPN-ul...
Imi pare rau pentru Lory...saracutza...cred ca e asa de grea asteptarea asta....dar nu ii poate provoca nasterea?>....Ii tinem pumnii si suntem tot alaturi de ea.....
Aelita...unde umbliiiiiiiii.....hai ca ne lipsesti!...
Danita........si de ce trebuie sa vezi un cardiolog????....e destul de maricel bebele..
Daca nu puteti accesa poza ....o puteti face in albumul comun unde am pus oricum mai multe......

alexandra 38 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dandusa, porumbita80 si bamboletta bine ati venit acasa! sa aveti cat mai mult laptic, si cat mai multe nopti linistite!

tema zilei: si mie mi se pare sugestiv FULGULETZI de nov.-dec

33 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Multumesc fetelor pentru urari
Referitor la tema zile si mie imi place FULGULETI
RAMSAN RABDARICA A MAI RAMAS UN PICULET SI RARES ITI VA OCUPA TOT TIMPUL
MERITA EFORTUL CREDEMA

MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL

Mergi la inceput