Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Cristina imediat pune fata si pt. tine un vot. Cred ca asta va si ramane ... zic eu ca se potriveste cel mai bine, dar mai asteptam si parerile celorlate fete.

Mici minuni de nov dec 06 - 1 vot
Cadourile lui Mos Craciun - 1 vot
Fulgusori de nov dec - 6 voturi
Craciunei si Craciunite de 2006 - 1 vot
Globulete de nov dec 06 - 1 vot

Hai fetele azi nimic, nimic nici un bb .... Lorym hai mami curaj acusica o s-o vezi pe Riana.

Mariana - 36+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dandusa, bine ai venit acasa si printre noi, pe forum!!! Sa va traiasca minunea de fetita Crina Maria!!! Abia astept sa pui poze!!! Cum te simti? Alaptezi? Asadar ti-au facut epiziotomie+nenorocitul de hemoroid...da' las' c-o trece si va fi bine!

Alex, iti povestesc din experienta unei prietene bune care a nascut anul trecut...i s-a facut epiziotomie, pe care la momentul respectiv n-o simtise deoarece se anesteziaza locul...insa a doua zi a inceput s-o cam doara/piste/usture, un timp nu a putut sta deloc pe fund, s-a vindecat destul de greu si acum are cicatrice! Cam asta e...si tu nu-ti mai tot repeta ca-ti e frica de nastere ca e si autosugestie...si mie mi-e frica ca de naiba, da' ce sa facem...las' c-om naste noi cumva si apoi uitam totul ca se pun endorfinele in functiune ...ce frumos fulgusor ai pus la semnatura...fulgusorul Mark Andrei......

Mio, vad ca incerci trickul cu 40 fix fix fix...Daca merge si la tine....m-apuc si io pe la 38 cu FIX FIX FIX

Saryta,

Lory, ma rog pentru tine sa scapi odata...

Oana 33+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Asiza,nu tine faza cu 38 fix,fix,fix.
Ia stai tu la codita,pana-ti vine randul,nu incerca sa trisezi.....Mai ai, mamica, lasa-l pe Denis sa stea acolo,ca-i este bine.Pupicei
Eu aseara am vazut ceva maro,dar vag, vag, pe absorbant..... Si ma gandeam ca poate Georgia vrea sa vina.Si sa vezi boceli ce-i trageam ,si cum ma rugam de ea sa mai stea un pic, ca mi-e fricaaaaaaaaaaaaa.....Of, dar parca tot abia astept sa se intample.I-am si spus sotului meu sa stea pe-aproape zilele astea, ca simt eu ca mult nu mai am.

37+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna ziua,

DANDUSA, welcome back,sa-ti traiasca printesa multi ani frumosi si sanatosi!Felicitari pt cat ai fost de curajoasa.

Alexandra.. ce frumos..vreau si acolo in sighet .trimite poze ca sapt viitoare se va topi.

Fetele mamici,ce faceti, faceti gasca separata la fulgusori? sau ne asteptati si pe noi.
Votez tot pentru fulgusori, dar care e diminutivul corect - fulgusor sau fulguletz?- .Io zic ca fulguletz.Cine are un dictionar de diminutive?

Va pup si o duminica linistita!

Lavinia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Felicitari tuturor proaspetelor mamici si multa sanatate si bucurii. Sa aveti parte de bebelusi mancaciosi si somnorosi si multa implinirea sufleteasca

De asemenea, refacere rapida, si laptic garla.

Sfat din propria experienta: alaptatul este cel mai sanatos si placut lucru pt mamica si copil, chiar dc intampinati greutati la inceput insistati pentru ca merita cu adevarat.

Cu nostalgie imi amintesc de noi acum 1 an, sunt curioasa dc va fi vreo mamica de 10 nov :)

Mult succes viitoarelor mamici, nasteri usoare!!!

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare burtici

Am venit si noi acasa ieri suntem bine numai ca sunt un pic suparici ca Antonia nu vrea sa suga de la san,in maternitate nu aveam lapte si a trebuit sa-i dau cu lingurita lapte formula ,acum mi-a venit laptele da nu vrea sa suga si ma dor tare sanii,trebuie sa ma mulg cu pompa,in rest suntem bine,am nascut natural fara epidurala si fara epiziotomie doar o mica fisura

Lorym nastere usoara

Felicitari noilor mamici
Am cautat poze cu bebei le-am vazut doar pe ale lui miro ce seamana cu mami scumpa

V-am pupat
ma duc ca plange bebelina

o sa incerc sa pun si eu poze mai tarziu sper sa reusesc

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Bamboleta,bine ai venit acasa ! sanatate multa , tie si fetitei! Insista cu lapticul,trage cu pompa,fa tot ce se poate sa nu-l pierzi, iar Antonia o sa se invete ea si cu tzitzi.Daca golesti sanii regulat, o sa-ti dispara si durerea pe care o ai acum,ca asa e intotdeauna la inceput.Mult succes si cat mai putini colicei la fetita!

37+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

cristinutza, lasa ca pana la 38 e suficient...am un bb mare, mare + ca mamica lui e aproape de o tona jumate' deja...asa ca tot incerc trick-ul la 38 FIX FIX FIX......poate, poate...

lavinia, nu facem gasca separata, mai ales ca noi mai avem mult si bine de asteptat pana ne tzinem puii in brate...dar propunem...ca oricum ne-om regasi acolo toate, banuiesc...si, ai dreptate...fulguletz e diminutivul corect, dar suna asa de bine si fulgusor!!!!...

Ripley, multumim ca esti alaturi de noi...si ai dreptate in privinta alaptatului!

Disney bb

Mergi la inceput

Bamboletta, , bine ai revenit!!!!! Insista cu sanul , nu-i mai da deloc formula, pune-o pe printesa sa suga...nu vrea la san deoarece e destul de obositor pentru ea sa traga din mamelon, e mult mai usor si comod din tetina ca nu face atata efort...dar nu te lasa, mai ales daca ai laptic...Bafta!!!

Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Bambo - bine ai revenit sa-ti traiasca Antonia, sa creasca mare si frumoasa. Insista cu sanul pana nu mai poti caci asa e cel mai bine pt. Antonia....o sa vezi ca pana la urma o sa vrea....stoarcete si dai cu lingurita ca sa prinda gustul lapticului. Asteptam poze cu bb si cu mami.

Lavinia - te trec si pe tine cu un vot pt. fulgusori si o sa trec si fulguletzi.

Mici minuni de nov dec 06 - 1 vot
Cadourile lui Mos Craciun - 1 vot
Fulgusori de nov dec 06 - 7 voturi sau Fulguletzi de nov dec 06
Craciunei si Craciunite de 2006 - 1 vot
Globulete de nov dec 06 - 1 vot

Pana o sa nastem toate ne-om hotari noi, nu?

Mariana - 36+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput