Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ali scumpo, radeam de meniul Iarinei o zi ceapa una usturoi sunt sigura ca n-o sa raceasac iarna asta.
Janina, te primim draga mea, o a vezi ca iti sunt largi hainele si iti vei da seama ca ai slabit. Voi posta cura maine si ti-o trimit si pe PM.Cu apa doar n-am incercat nici eu niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Janina inca nu s-a trezit dar mai stau putin si daca nu se trezeste ma culc si eu ca daca io fi foame s-a trezi ea...

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Deci pana acum s-au inscris la cura Irinel, Janina si pe Ioana o bag automat ca ea si-a exprimat intentia mai demult. Sa vedem daca se mai baga cineva...
Oare Sim0 ce mai face ca si ea a fost data trecuta si aucm imi dau seama ca n-a mai postat de ceva vreme...?
Moni, cu ce sa te platim sa ne "contabilizezi" din nou?Ca daca nu sati cu pe noi adio
Eu una acum chiar sunt pusa pe fapte amri vreau sa ajung la 57 de kg pana de Craciu, Jean a zis ca nu ma cree si vreau sa ii arat ca am ambit` cand vreau.Voi merge si la sala cu sauna+innot o data pe saptamana si mai las si eu si ca nu merge asa.

Mergi la inceput

Silvi si eu sper sa nu raceasca defapt as vrea sa nu raceasca dar nu cred ca se poate asa ceva.

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Dar am scris intr-un hal ...sper sa intelegeti ceva.Sunt de somn, chiar ma duc la culcarica acum.

Mergi la inceput

Ali, binenteles ca se poate. Daca nu e sensibila si are vitamine si nu e expusa mult la frig o sa fie ok.Pai daca Iarina raceste dupa cata ceapa si usturoi papa, Alain dupa galetile lui de lapte baut ce sa faca? Prapaditul asta chiar nu are nici o masa fara lapte.Daca o mai tine asa eu la 10 luni il duc iarasi la medic si la analize ca nu stiu ce sa mai fac cu el.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvi_2005

Alain dupa galetile lui de lapte baut ce sa faca?

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Gata, chiar am plecat.
Ali pai asa e ce sa fac?
Fetelor va pup pe toate, noapte buna.

Mergi la inceput

LA MULTE LUNUTE !!!Bianca Ioana, Raisa Ioana, Carla Maria, Ioana Alexandra,Filip

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

DECI ATI PLECAT TOATE...PLEC SI EU LA CULCARICA...POATE IMI FACE FIGURA SI SE TREZESTE PE CAND ADORM EU

si o noapte buna si linistita sa aveti.

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput