Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTZI ANI TUTUROR SARBATORITZILOR- UN PUPIC SPECIAL PT RAISA DE LA EMMA!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

helauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
trezireaaaaaaaaaaaaaaa ce-i asta frate dormiti la ora asta?
io vin de la mall,a fost nopatea reducerilor si in loc sa ma plimb prin magazine ,am stat in restaurante si am mancata ca va................
asa ca
silvi-de luni la cura si io
deci ia sa recapitulez sa vaz de mai tiu minte
LUNI-LAPTE BATUT 1 KG,ROSII 1 KG
MARTI-LAPTE BATUT 1 KG,MERE 1 KG
MIERCURI-LAPTE BATUT 1 KG,CARTOFI COPTI SAU FIERTI 1KG
JOI-LAPTE BATUT 1 KG,CARNE FIARTA SAU GRATAR 1 KG
VINERI-LAPTE BATUT 1 KG
SILVI E K?
INCEPEM DE LUNI DA?
MAINE O SA INCERC SA BEAU NUMAI APA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

GAGICI O INTREBARE:LU DAVID I SE COJESTE PIELE PE OBRAJORI,CA SI CUM AR FI STAT IN VANT SAU IN PREA MARE CALDURA,NUS DAK INTELEGETI,SI PE BARBIE LA FEL,PARCA AR FI O IRITATIE DAR NU CRED,CA SI CUM AR FI TENUL USCAT TARE SI SE IA PIELE
CE SA FACA,CU CE SA-L DAU ?
L-AM DAT CU ULEI DE CORP DAR NU MERGE,O CREMA CEVA HIDRATANTA C ZICETI?

Mergi la inceput

si inca o intrebare,ca m-au apucat nedumeririle acu la 3 de noapte,la cate ore papa bbii vostri,ca vad ca dav cam la 5 ore si papa bine cam 300,e k?
sau e prea rar?

Mergi la inceput

si inca o intrebare
copii vostri is nervosi?
de ex cand nu-l las intr-un loc care-i place mult,adik se baga intre patul mare si patut si inghesuie pe sub patut ,unde e rece si io nu-l las,si dak il iau de acolo tremura din cap strange din pumni tipa ,ma loveste,ma musca face ca toate alea........
asta e un ex numai
dar dak nu-l las sa faca ce vrea ,sau dak nu-i dau ceva ce vrea face niste nazuri de-mi vini sa-l arunc pe geam,io cred ca e cam alintat si tre sa pun batul pe el,voi c ziceti>?
ca cu vorba buna am incercat si al naibii face parca,in ciuda mea

Mergi la inceput

am aberat cam mult si numai prostii cred,o sa recitesc maine sa vaz ce tampenii am scris
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

ANASOL;
1)crema hidratanta de bb exista fie de la nivea su alte firme;
2)la 5h sa pape e ok, nu e rar si emma papa intre 4-5h ziua iar laptea bea la 21 si la 4.30 dimi cate 300ml cu cereale de fiecare data.
3) Si emma mai zgaraie dar de muscat mai rar, mai apuca lucruri si le trinteste intentzionat sau se agatza de noi sa o ridicam sau mai stiu eu ce;
Somn usor ca vad ca ai avut fun pina tarziu la mall!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anasol, Dav a facut dermatita atopica.
Majoritatea copiilor fac aceasta dermatita si se mosteneste. Asta inseamna ca tu sau tati faceti ceva alergii.
Nu e o problema mare.
Oana mea are si ea dermatita. Odata cu venirea vremii reci, in special daca e si vant, la fel se intampla si cu fetisoara ei.
Noi Oanei ii dam cu ELOCOM. Vezi, insa, ca Elocomul asta e pe baza de hidrocortizon si nu-i bun pentru copii. Dar daca cojitele sunt multe, poti sa-i dai cu Elocom DAR NUMAI in amestec cu VASELINA ALBA.
Vaselina alba o gasesti la orice farmacie care are si laborator. E foarte-foarte ieftina.
Si te sfatuiesc ca de acum inainte sa nu il mai scoti pe Dav afara decat dupa ce ii dai pe fata cu vaselina alba. In special in sezonul rece sau daca este vant afara.
De dermatita atopica majoritatea copiilor scapa in jurul varstei de 5 anisori.
Pupici fetelor si bebeilor !

Si pentru ca ieri am uitat, cu scuzele aferente, urez si eu Biancai pentru aniversarea casatoriei si pentru Noemy a Bombonicai !

Si pentru azi
Raisa, Bianca Ioana, Ioana Alexandra, Carla Maria, Filip

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata si de la Tg-Mures unde ninge intr-o veselie si e plin de zapada.
Va multumesc fetelor pt urari
Ieri am avut un program incarcat si eram prea rupta sa mai intru pe net. Am fost si la o pizza aseara, deci totusi am fost undeva Si ca sa sa ma laud ia uita-ti ce am primit...11 trandafiri rosii...superbi..
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=DSC01064.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
Cand am implinit 25 ani am primit un buchet din 25 trandafiri mi s-a rupt sufletul cand l-am aruncat la gunoi
Anasol: si eu zic ca e ok daca papa la 5 ore si papa destul de bine. Dani mananca la 4 ore cate 240 deci cam tot acolo e... Cu privire la "nervii" am mai auzit de copii nervosi asha ca nu te stresa ca sunt destui care fac crize cand nu le convine ceva. Si al meu plange si se chirceste daca ii iau ceva din mana...
La multe lunitze sarbatoritilor zilei de azi Bianca Ioana, Raisa Ioana, Ioana Alexandra, Filip, Carla Maria
Silvia l-am vazut pe Alain la tastatura...super dulce..azi maine iti ia locul pe scaun
Denisa,Emma e o scumpa cu costumasul ei roz
Asteryaro ce dulce e Razvan si cum se distreaza el...
Dana, sanatate Roxanei sa ii treaca repede mucisorii...(Dani nu mai e mucos, acuma tuseste ca ia Humex tocmai ca sa tuseasca) Ce rau e cand au mucisori...
Mirela10sotul meu lucreaza o zi si 2 liber. Cand e acasa sta el cu Dani cat lipsesc eu. Daca lucreaza vine maica-mea ca sta peste drum de mine...(am mutat-o in vara cand a iesit la pensie ca sa fie mai aproape de mine si de sora-mea...statea la 5 km de noi si era cam departe de noi dar aproape de servici.)
Mai recuperez pe parcurs pe cine nu am amintit ca nu am citit chiar tot...
Ieri a venit si Sandra mea acasa ca maine incepe IAR scoala...(s-o manance cainii)
Pe toate si pe toti

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Salutare la mic si mare,
Ia ca-mi veni si mie randu' sa scriu si io vreo 2 vorbe ca de cand nu am mai scris cred ca am fost pusa pe lista disparutelor si a viitoarelor scoase de pe lista...dar asta sa fie baiu cel mai mare..in rest sa traiasca toti si toate impreuna cu mic si mare cu catei si pisicute ca acum tot suntem la vremea in care micutele patrupede se cuibaresc la caldurica.

Hai ca m-am introdus si pana la urma nici nu a fost asa greu

Multumim in primul rand de urarile facute pe parcursul lunilor in care am fost absenta, ne-au prins bine.

De citit am mai citit asa cam tot a 5-a pagina si mai nou cam ultimele 2 de la fiecare capitol ce sa fac nu am timp si cu asta basta nu ma mai "explicitez" si nu ma mai "excuzez" ca risc sa plictisesc.

Despre David ce sa zic e BAIAT MARE, a trecut si el prin toate fazele prin care au trecut cu siguranta toti copilasii nostrii si acum e la faza cu umblatul si cu incercatul marii cu degetul, ma refer la alintat, se to ofuscheaza sa ne pacaleasca plangand si cerand atentie, dar singurul remediu care l-am gasit e sa-l lasam in patuzt sa planga si cam in cinci minute de urlaturi groaznice se potoleste si realizeaza ca nu are ce face si ca e mai bine sa stea el linistit si sa-si cante sau sa vorbeasca de unul singur decat sa ne mai "deranjeze" cu zbieraturile- poate fi o metoda sa-i calmati pe bebei (Anasol am vazut ca tu esti cam pe la faza cu rasfatul- incearca si varianta asta...chiar daca-ti vine sa te duci sa-l iei in brate stai numai langa usa si asculta simfonia e spre binele bebelui).

David de la 1 Nov a inceput sa umble adica a facut primi 5 pasi singur fara nici un ajutor... astazi a facut cam 12 pasi deci in curand cred ca o sa umble binisor...e tare cumintel si scump il iubim si suntem topiti de dragul lui, vorbeste in afara de mama, tata, baba, limba lui cu tot felul de combinatii de silabe....cea mai des folosita e da...si o spune cu atat convingere ca intradevar trebuie sa fi de acord cu el

Cat despre kg la 9 luni a avut 10,770 si 74 cm, cam scund dar sa speram ca se lungeste bondocelu". A facu vaccinurile si nu a avut nici un fel de reactie adversa...insa acum e un pic racit se lupta cu mucii mucii si stranuta cred ca e doar la inceput de raceala ca are mucei aposi.... II dau Tylenol speram sa scape curand.

La faza cu dintii suntem codasi rau...nu avem nici macar un dinte si nici urma sa apara...adica se vad ceva puncte albe pe la baza gingiei de jos dar atat....asteptam cu multa nerabdare evenimentul

Cam atata despre noi...ma opresc ca si asa e enorm mesajul meu...
Pupicei la toate fetele si la bebelini si la multi ani ptr. cei care astazi au ziua de nastere...sa fie sanatosi si mancaciosi si sa cresca ca copii din povesti..repede si frumosi.

Florinini si David (13.01.2006)
David 4 luni
Poze David
Botez David
http://www.dropshots.com/florinini

Mergi la inceput