Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
LunaNoua spune:
Ioana, poi ... hai sa iti povestesc un plan
Prima zi:
...vai !! mama...au dat mesterii de la geam cu surubelnita in mobila asta de pal alb... vai-vai .. acu e o pata maaaare .... maro pe ea ... dar nu e asa mare ucruu, nu?
A doua zi:
..ofof... ca uite ca Razvanel a facut pisu pe mobila asta ... si eu nu am vazut .. si s-a dus pe tot palul ... si acu s-a umflat un pic lemnul .. si cam miroase ... si e cam galbejit asa .... dar nu e mare lucru, nu ?
A treia zi:
...ah...ca am uitat lumanarea parfumata pe mobila ... si s-a terminat ... si s-a cam afumat....s-a parlit un pic palul asta alb asa frumoooos...dar nu e mare lucru, nu?
... a patra zi o sa dea sotul mamei tale telefon ca trimite pe cineva sa ridice mobila
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
Neatza! - vorba vine...
Silvi sunt pe baricade, din pacate nu stiu greutatea dar sper sa se vada la haine cum ai spus tu.
Ali zici de haine roz, noi inca de a se naste Carla am avertizat pe toata lumea sa nu vina cu roz! Inafara de renumitul "trusou" care vine doar in 2 culori (roz si bleu) restul hainelor ff rar au fost roz. Acum de pilda are doar o tinuta roz, restul in toate culorile: rosu, gri, bleumarin, portocaliu, bej, verde... Mi se pare enervant ca gasesc hainute in proportie de 80% roz. Nu mai zic cand intru in magazin cu ea si mereu sunt intrebata ce e (nu are cercei si nu e in roz) si cand zic ca e fetita mi se arata niste haine siclam eventual cu sclipici de-mi vine sa vars. Asa ca imbraca fata in toate culorile!
Moni bafta cu controlul!
Denisa off, si stomacul acum? Baga ceva pansamente, probabil e de la medicamente si stress. Incearca sa te menajezi, hai ca nu mai e mult pana esti programata la doctor si sper sa iti dea tratament si sa te repari repede.
Ioana forte complicata faza cu socrul, intr-adevar. Sper sa nu ai surprize mai tarziu.
Zicea cineva de raportat parintii care bat copii pe strada, sincer eu sunt de acord, sunt impotriva oricarei vilente fata de copii. Sincer de cate ori vad faze de-atea pe strada ma iau de mamele care bat copii si ce e la gura mea... pe una am vrut sa o altoiesc odata dar m-a tinut Cristi. Nu vreau sa nasc polemici pe aici, sa nu va suparati pe mine dar cred ca este foarte foarte grav sa dai copilului chiar si o palma!
Azi m-a sculat Carla la o ora absolut chinezeasca (vreo 7 jumate ) si evident ca nu a luat decat 3 lingurite de fructe (ce ma fac fetelor? de cateva zile nu mai vrea fructe deloc-deloc) si acum deja cam miorlaie de somn.
Mai intru dupa ce adorme si-i fac de papa, mai ales cand o sa-mi fie foame o sa intru sa o injur pe Silvi (glumesc, pup fata!!)
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
Deea bun planul, Ioana ia vezi daca merge! Mai si eu la fel ca tine, cand va citesc pe voi imi dau seama ca a implinit Carla nu stiu cate luni, sincer!
ANABORDEA LA MULTI ANI!!!
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
LunaNoua spune:
J...dar nu ai pus cercei la fata??????????? Vaaaaaaaii!!! ce sacrilegiu !!!!! Nu se mai invarte Pamantul din cauza asta !!!!
(la fel auzeam si eu. Acu...nu se vede ca n-are cercei de par... si am scapat de babe, dar de bunica-sa inca nu. Tot timpul o cauta: "n-ai cercei?" ... de parca ar fi fata handicapata, ori in mari lipsuri daca nu are cercei...offf...cand om scapa si noi de prejudecati?)
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Urez si eu LA MULTI ANI! sarbatoritilor zilei, Nicolas, Andrei, Daria-Ioana, Daria-Oana, Matei si in special de la noi un maare pentru Marcolino ginerica cel frumos! Sa va creasca mari si sanatosi, ca frumosi sunt toti!
Si daca tot am pus poze sa va zic si ce face Diana. Spune: bu-bu, baba, beee, caca si caiii (nu stiu ce e asta), da si dai, ga, ghe ghi, ha-ha (ceva in genul sa atraga atentia), nie-nie (nervoasa), papa, apa, puf-puf (tigara lui mami), tata, tati, tai (de plecare),tu-tu (masina) va-va. Nu vrea sa spuna mama deloc si sa bata din palme. Stie sa faca ceau cu manutza, merge cu premergatorul in viteza, stie ca nu are voie la flori si face pasi tinuta de manutza. E cuminte, se joaca singura cam o ora, dupa care se enerveaza si vrea la mama. Nu merge in patru labe decat in patutz si ...cand e aproape adormita. Eu tot mai sper insa...
Papa binisor, moare dupa branza si iaurt, cereale nu mai vrea. Nu vreau sa zic cate kg are ca pana si Dianei de Moni i s-ar zbarli parul...pt ca nu a mancat vreo 4 zile din cauza incisivului de sus. Acum poate recupereaza.
Va multumesc pt aprecierile la adresa ei...eu ii vad pe toti bebelusii vostri, niste scumpi care mai de care.
Va pe toate si pe copilasi!
Ingrid S si Diana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/T_Ioana/T_Ioana.jpg)
T_Ioana spune:
Vai Deea, am ras de m-am prapadit! Esti mortala!
Sa nu crezi ca dintre cele enumerate de tine nu s-au intamplat deja cateva....:
Am udat prea tare o floare si a iesit apa pe mobila si evident ca s-a "ingrasat" palul ala
La bucatarie am mai varsat apa fierbinte (cand ii fac dimineata laptele copilului si sunt chiauna de somn) si la fel, a luat palul proportii
de zgariat, murdarit, patat e inevitabil.....am facut combinatii de n luate cate..ca sa incercam sa facem suficient spatiu. Va dati seama ca la fiecare mutat de mobila dintr-o camera in alta a mai avut ceva de suferit. Ultima oara ne-a zis un prieten (care vine mereu sa ne ajute) ca data viitoare cand mai vrem sa mutam mobila el vine cu un totpr
Nu pot sa comentez ca nemernicul asta tot mamei ii reproseaza ca facem diverse fara acordul lui.
Asta vara cand am fost la Constanta am surprins o discutie noaptea tarziu (eu iesisem de la dus si ei erau pe balcon si credeau ca toata lumea doarme) in care individul ii reprosa mamei ca dupa nunta in loc sa venim sa ne sfatuim cu el ce sa facem cu banii i-am cheltuit pe tampenii (ne-am luat Dacia, am cumparat cadouri la nasi, ne-am luat combina frigorifica, calculator si alte "tampenii" de genul asta........ma rog, e drept ca am cheltuit enorm in luna de miere.....dar pana la urma erau banii nostri). Va dati seama, ii reprosa mamei!!!!
Oricum, parerea mea e ca e labil psihic si o distruge si pe maica-mea.Saraca mi-e asa de mila de ea ca nu a avut nici un noroc in viata...si taica-mio a fost un nemernic si s-a comportat mizerabil cu ea si individul asta o face sa sufere!
Ca sa va dau un ex:
Chiar spre final si-au bagat economiile de o viata la FNI (cca 125.000.000 lei-erau ceva bani la vremea aia.....) si au facut asta dupa ce s-au sfatuit in prealabil, au intors problema pe toate partile, au discutat cu diversi prieteni, plus ca individul este si economist! Bun, dupa ce s-a intamplat ce s-a intamplat cu FNI-ul,a inceput sa bata toba peste tot ca asa ii trebuie daca a ascultat de gura nevestei si s-a luat dupa capul ei, acum a ramas in gol si a pierdut toti banii. Va dati seama cam cum se simtea mama (pt ca intr-adevar de la ea plecase ideea cu investirea in FNI) si in perioada respectiva a avut niste momente in care efectiv am crezut ca o sa o ia razna....parca se pierdea, nu stiu daca intelegeti ce vreau sa zic......am mai vazut faze din asteala persoane foarte in varsta nu la oameni de nici 50 de ani! Imi era asa de mila de ea.....dar cel mai grav e ca nu vrea sa recunoasca ca are o problema si ii ia tot timpul apaprarea nemerniculuii.
Eu am ajuns sa ii doresc acestuia o moarte usoara si cat mai grabnica, poate asa scapa si mama de o viata de necazuri si o sa aiba o batranete linistita!
Va rog sa nu ma condamnati!Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/T_Ioana/T_Ioana.jpg)
T_Ioana spune:
Si pentru ca azi a m fost aproape toata ziua off-topic vreau sa va zic ca am reusit sa vad si eu nist epozici: cu Tibi si cu Diana de Ingrid. Minunate! Cel putin la Diana eram moarta de curiozitate sa vad cum arata (e drept ca nu am reusit sa vad decta 3 poze ca se blocheaza calculatorul) dar este superba. O Dulcica de fetita cu nist eochi mununati si un nasuc mic si scump. Tare frumusica!!!!
Tiberica ficior mare si ......va rog sa nu va suparati sau sa dati cu pietre..........mi se pare cel mai sexy din toata secta.....o sa cade gagicile ca mustele cand o sa-l vada!Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
irinel2005 spune:
Silvi, am inceput si eu -a de astazi.
1,68m, 67,7 kg, target 55 kg (nu rideti ca sint atit de "ambitioasa", insa inainte de sarcina aveam 52 kg; e drept ca de cind am ramas insarcinata m-am si lasat de fumat si nu l-am mai reluat).
Oricum, vreau sa va spun ca e cea mai sinistra -a pe care am tinut-o in viata mea. Nu-i asa ca am uitat sa mentionez ca urasc laptele batut? Eu sint fan lapte si iaurt.
Bianca, si noua ne place la nebunie bostanul copt la cuptor, insa noi il mincam asa simplu, fara alte cele. Ii pun o bucata in minuta si da-i bataie.
Mai nou, rontaim (apropo fetelor, e bun si pentru cind ies dintisorii) rondele din acelea de orez expandat (simple, fara iaurt sau ciocolata)..
Azi o sa incercam varzuca de Bruxelles; sint curioasa daca o sa-i placa.
JG, si pe noi ne intreaba deseori pe strada daca Ilinca e baietel (cu toate ca are cercei); de fapt, uneori nu ma intreaba, insa folosesc pronumele masculin.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Am gasit ceva frumos pt noi si pt copii nostrii...(la anul sau peste doi ani..cine stie...)
http://www.suntmamica.ro/Cantece-si-poezii-93/
Nu am citit ce ati scris dar am sa citesc ..mai incolo ca e amiaza deja si eu nu am mancare pe azi.... netu lui peste... Merg sa fac ficat in ceapa...
Pupici la toate
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/teolinda/teolinda.jpg)
teolinda spune:
si
sarbatoritilor zilei si tuturor zilelor si lunilor care am absentat de pe-aici
.
Multumim de urari!
Tocmai m-a tras ANASebe de maneca sa bag in mesaj pe-aici .
Noi abia ne-am mutat iar la apartament. Nicolas este f nefericit ca nu-si mai aducea aminte de la 4 luni ca si asta e casa lui. In plus lipsa de spatiu cred ca il "doare" cel mai mult.
Vreau sa va doresc sa slabiti cat aveti nevoie CURISTELOR sectei. Multe felicitari pentru mobilizare si vointa si mai multa!
Eu am inceput sa merg la sala. Si eu m-am apucat de un regim alimentar insa nu ma bag la radicalitati d-astea ca voi ca nu fac fatza. Am si eu de dat jos cam 10 kg sa ajung la greutatea de dinainte sa raman insarcinata. si cand ma gandesc ca asta primavara mai aveam doar 4 de dat jos dar am avut "grija" de silueta mea toata vara si m-am ingrasat ca o ... FULGA
.
Nicolas este bine, miscacios. Se deplaseaza singurel taras ca la armata sa in genunchi si pe coate insa prefera sa mearga in picoare tinut de ambele maini(neaparat). Adora sa urce si sa coboare praguri, trepte... ce gaseste in cale, sa ne escaladeze pe noi , sa se ridice in picioare dar NUMAI agatandu-se de noi.
Are 4 dintisori( 2 jos, 2 sus) si un motz super lung.
Cand este cu mine acasa il "striga" pe TA-TA , cand e cu Robert o striga pe MA-MA. Mai spune CA-CA ( dar fara a sti ce inseamna), DA, ETE, AIDEEE( un fel de haide),ATA ( probabil de la asta)... si alte balmajeli intelese de el.
Nu cred sa mai fi luat in greutate cine stie ce insa este f atletic cu carnea tare( nu pufos)... ce mai... e barbatel ca doar se apropie de prima aniversare
.
A... sa nu uit... succes curajoaselor care se apuca de BB2. Eu ma ingrozesc la gandul asta cand vad ca uneori nu fac fata nici macare unui singur copil.
Pupicei tuturor bebeilor si mamicilor.
O saptamana excelenta!
LILIANA si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)