Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

an control de la finantze pentru TVA
ma ocup acasa de curiste

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, noi suntem mai lenesi....ne-am trezit la ora 8,50 ne-am uitat la desenulcanimat de dimineata a papat deja lapticul si acum se joaca cu bunica mea.
La multi ani sarbatoritilor de astazi: tizului nostru Nicolas(Liliana mai baga si tu un rand despre voi pls..) David, Marcolino, Daria cu codite, Daria Ioana, Matei
Vad ca ati vb despre imbaiatul cu copilasii, eu una nici nu-mi mai bat capul cu asta ca Alain ocupa el toata vana asa ca eu ma joc cu el si gata.
Ioana, pupicei pe cucuiul lui Razvanel sa treaca repede ar fi bine sa iti iei niste ciolturi de silicon si sa imbraci colturile mobilei, o sa iti dau un site pe Pm sa iti comanzi daca vrei. Daca nu are Moni timp voi tine eu "contabilizarea" curistelor si o sa stau cu pana ne facem doar ca eu nu sunt asa de inspirata la acordarea premiilor.
Bianca f bine faci ca ii dai si lui rosu, eu pe Alain l-am imbracat de mic in rosu, vernil, galben si e tare simpatic asa.Nu trebuie evitata nici o culoare(poate rozul )
Ali, si tie, sunt dragute fetitele in roz dar parerea mea e ca se exagereaza cu culoarea asta, toata lumea face cadou lucruri roz ei in galben ci caciulita verde ii sta
tareeeeeeee bine.

Deci avem urmatoarele -iste: Anasol, Ioana, Silvi si asteptam sa ved ce zice Miri...daca se baga sau nu. Mai doreste cineva?????/Haideti ca nu-i greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Deea, e o poveste mai complicata. Apartementul asta i-a ramas mamei dupa divortul de tata dar pt ca partajul s-a facut la ani buni dupa divort si mama era deja recasatorita, sotul ei a ajutat-o sa ii dea tatalui meu diferenta de bani (el luase masina, mobilierul, covoarele, aproape tot din casa dar mai ramasese o suma de bani ca sa echivaleze cu 50% din valoarea ap). Si tot in perioada aia mama cumparase nu stiu cati mp de pal alb si au comandat mobilier pt tot ap . Si acum nu putem scoate mobila asta din casa pt ca e facut a de el-sotul mamei. Eu i-as trimite-o la Cta sa se spele cu ea pe cap dar nu se poate. Si pt ca situatia in care sunt ai mei acum e cam delicata, adica au locuinta de serviciu, exista oricand posibilitatea sa apara la Bta cel putin pt o perioada relativa de timp, cica au nevoie de mobilerul asta.
Noi avem toate chitantele, bonurile, facturile de la ce am investitt in casa (termopane, usi, gresie, faianta....pana si de la clante si de la lacul de parchet am pastrat bonul) asa ca daca ii vine vreo idee sa vindem si sa impartim banii noi vom face o socoteala si ii vom plati lui despagubire (desi valoarea investitiei pe care am facut-o e mai mare decat suma investita initial de el -cu toata inflatia)
Imi pare rau daca v-am plicitisit cu amanunte din astea domestice si sper ca pt cine a avut rabdare sa citeasca am fost coerenta.
M-am mai decarcat si eu, ca zilnic imi bag picioarele si alte cele datorita faptului ca nu putem face nimik cu mobila asta.............

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Silvi asa e cu rozul dar deja asa m-am saturat de roz...si apropo de catelul ala din poza e din plush

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi: Nicolas(Liliana mai scrie si tu un rand despre voi pls..) David, Marcolino, Daria pictoritza, Daria Ioana, Matei si ANABORDEA-sa fitzi sanatosi si norocosi!

Bafta curistelor,eu astept sa se raceasca ceaiul ca ma doare stomacul si de 2 ore nu pot sa dorm, desi e 3.30 dimi- v-am pupat!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Chiar am vazut prin magazine ca pt fetitze e plin de roz...astia nu stiu sa faca numai haine roz de fetitze si albastre de baiaetei???

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Pe mine m-a apucat harnicia si rearanjez biblioteca...ca erau toate vraiste in ea si mi-au ramas un sac de copii de pe acte (facute de Jean bineteles)
Ioana, nu cred ca plictisesti pe nimeni, doar macar aici sa ne putem spune of-ul
Moni, spor la treaba la birou, pupici ca te ocupi de noi.
Ali, ce frumos ca voi e asa zapada, pe aici s-a topit toata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Mai fetelor... toate trebuie sa scoateti mielul pt Daria Anei Bordea ...fara exceptie

Daria-Ioana e Daria mea...Daria-Oana e Daria Anei Bordea

meee-ee-eee !!!

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Denisa, off asta iti mai lipsea, cred ca e de la medicamente.Nu ai in casa ceva pansament gastric, mai bine bea un lapte cald sau rece si o sa te calmeze mai repede.
Bianca asa e dar eu cumpar toate culorile de haine ca imi place sa-l vad imbracat"colorat"

Deci azi se mananca lapte batut + rosii....
Raportez si eu 1,65 m si 65 de kg, pe cat de inalta pe atat de lata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!

Nu reusesc sa-l culc pe Tibi, asa ca il las in pace.
Am reusit azi sa vorbesc cu Liliana. Sunt bine amandoi, de abia s-au mutat la apartament, si o sa intre cand are timp si pe DC.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput