Durerea unei pierderi de sarcina (9)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanatugs spune:
Laura_Ioana acum am aflat ce-ai patit, i-mi pare sincer rau pentru tine! Dar mergi inainte pentru ca vei reusi cu siguranta !! Nu fi trista, toate problemele trec pina la urma, chiar tu ai spus-o!! Mult noroc!!
Chantal spune:
Mari draga, am vazut ca esti din Iasi. Sa nu te superi pe mine, dar unde iti urmaresti sarcina? La voi in Iasi sau mergi la un doctor mai bun din Bucuresti? Sarcina ta e cu totul speciala, e un miracol ca sa ai 3 bebei dintr-o data si, cred eu, merita o atentie mult mai speciala din partea unui medic adevarat, un profesionist. Nu stiu, eu nu mai am incredere in doctorii nostri astia din provincie (desi si eu tot de acolo sunt). Am hotarat sa nu mai merg la nici un medic aici in Arad pentru ca m-am convins din experienta mea si a altor mamici cu care am vorbit ca sunt toti niste incompetenti avizi numai dupa bani. Nu vreau sa te descurajez dar eu cunosc o mamica aici in Arad care anul acesta a ramas insarcinata natural cu tripleti si, "supravegheata" de doctorii nostri din Arad, adica trimisa acasa si lasata in plata Domnului, i-a pierdut, unul cand era sarcina mica si 2 la 6 luni! Saraca femeie, e inuman prin ce a trebuit sa treaca.
O colega de-a mea de la servici a pierdut iarasi o sarcina la 3 luni, o alta cu 2 gemene la 6 luni de sarcina, "supravegheata" aici in Arad. Ii spuneau ca nu stiu ce are ea si de aia nu poate tine sarcinile. Minciuni! La a treia sarcina a mers in Timisoara la un medic adevarat, nu macelar ca ai nostri, a dus sarcina la termen si are acum un copilas de 1 an.
Iti doresc din suflet ca totul sa fie bine cu cei trei ai tai si sa auzim numai vesti bune de la tine.
Te rog sa ma ierti daca te-am suparat cumva cu mesajul meu. Sa stii ca nu-ti vreau decat binele, nu mai vreau sa treaca nimeni prin ce trec eu acum.
Te
Laura Ioana spune:
Mari, zice bine Chantal. Fugi de doctorii din Iasi, mai ales de Onofriescu! Mai bine faci cate un drum la Bucuresti, decat sa stai pe mana unor casapi!
Ioana saru'mana pt incurajari!
Pup tati fetili
Poze Laura
Chantal spune:
Michelle, iubito, cum mai esti?
Eu azi am fost cu preotul sa ne sfinteasca crucea de marmura cu sculptura de fetita ingeras ce i-am facut-o fetitei noastre. A fost cumplit. Am plans... Mi-a zis preotul ca nu a mai vazut pe nimeni sa sufere asa de mult ca noi cand au pierdut un bebelus. Oare nu toti ii iubesc asa de mult ca noi? Si-atunci de ce ne-a luat-o DD???!!!
Te
andreea16 spune:
Dragele mele, eu sunt z 27 si astept..Nu imi fac mari sperante, ma cam dor sanii si nu prea cred sa fie sarcina. Dar mai stii? Vorba voastra, pana nu e rosu mai sunt sperante. Peste trei saptamani plec in Romania si de abia astept sa merg la medic, sa imi fac o monotorizare, sa vad dc mi s-a mai ingrosat endometrul. Si poate mai fac un tratament, ceva, ca timpul trece si eu nu mai am rabdare...
Mari si Ileana, ma bucur ca nu ne parasiti si ca va simtiti bine alaturi de noi. MIe imi face placere sa citesc despre evolutia sarciniilor voastre, iar exemplele voastre pozitive nu fac decat sa imi dea speranta!
Mirela si Cristina, spor la prestat! Tin pumnii stransi ca luna aceasta sa fie cu noroc.
Flavia, mersi de incurajari! Ma bucur ca esti bine, chiar daca te mai lupti inca cu greturile. De abia astept sa mergi la eco si sa postezi poza!!!
Puyrami si Pusichet, imi pare rau pentru durerea voastra. Sa nu va pierdeti speranta, iar data viitoare trebuie sa fie bine!
Laura, nu lasa supararile si nemultumirile sa isi faca loc intre voi. Din pacate avem tendinta sa ne revarsam nervii pe cei de langa noi. Dar trebuie sa stim sa trecem peste asta si sa nu lasam sa ne afecteze relatia.
Mari, fetele au dreptate. Poate ar trebui sa mergi si la un medic din Bucuresti. Cand citesc ce povesteste Chantal mi se face pielea de gaina. Sora mea locuieste in Medias si acolo vrea sa si nasca, pentru ca asa a facut si cu primul copil si totul a fost in regula. Se duce totusi regulat la Sibiu ptr eco, iar in dec vine in Bucuresti pentru una 3D la 20 de sapt. Mi-ar placea sa stiu ca naste in Bucuresti, dar nu vrea, asa ca sper sa fie totul bine. Sunt totusi atatea femei care nasc in alte orase si nu au nici o problema. Cred ca e important sa dai si peste un medic bun si responsabil.
Va pup mult pe toate si sa aveti grija de voi.
Andreea
cj spune:
'Neata! Revin si eu dupa mai multe sapt.atunci ziua 22,
acum ziua 32 fara urma de urati! CM 26-28. ziua 27 dureri
de CM + o pata maronie, am plans toata noaptea (crezand ca Z27=Z1),
al meu sot saracu nu a mai avut curajul sa ma intrebe nimic.
Durerile prevestitoare CM m-au tinut cam 2 zile de credeam ca or sa vina din clipa in clipa, dar nu s-a intamplat nimic.
in continuare dureri slabe de burtica, sanii durerosi si cam atat. Oare sa sper ?
Iulie/2006 - avort spontan urmat de chiuretaj.
in week. am fost plecata din buc., test nu am facut, dar azi o sa dau fuga la farmacie, si am sa-l fac maine dimineata.
toate fetele !
Laura Ioana spune:
Andreea iti tin pumnii stransi, stransi! Sa speram ca nu vin rushii, ci bebe!
Chantal, iubita, iti inteleg durerea! Dar trebuie sa vrei sa-ti revii! Iti termini psihicul si fizicul daca te lasi coplesita, asa! Lasa-l pe sotzul tau sa te ajute, plangi mult, mult (si eu plangeam zilnic de multe, multe ori, pana simteam ca nu mai am lacrimi si ma durea in coshul pieptului si noaptea, dar acum plang tot mai rar, dar asta nu inseamna ca am uitat-o) cat vei simti nevoia!
Sper sa nu te superi pe mine, sunt foarte bine intentionata si iti spun din experienta mea: eu mi-am impus sa merg mai departe si, cand imi fugea gandul la micuta mea si ma apuca disperarea, imi impuneam sa ma gandesc la viitor sa nu mai intreb DE CE? si nici ce-ar fi fost daca nu mergeam la Iasi sau stateam acasa, in pat sau mergeam oriunde in alt loc! Nu mai pot schimba nimic, asta e sigur si imi doresc mult de tot un bebe!
Sa-ti dea Dumnezeu putere sa rezisti durerii asteia mari si sa-ti dea Dumnezeu un copilas, cat mai repede, care sa te aline (te rog sa nu te superi, dar sunt convinsa ca vei fi fericita cu un copilas in brate!!
Poze Laura
Happiness_4_us spune:
Laura Ioana, Puiramy a pierdut sarcina? Nu pot sa cred. Am plans atunci cand am citit ca e insarcinata si acum am ramas blocata!
Puiramy, chiar este adevarat? Nu imi revin din soc!!! Off, Doamne!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
Michelle81 spune:
Of Doamne fetelor imi pare atat de rau pentru toate cele care treceti prin aceasta suferinta.Nu este drept ceea ce ni se intampla.Pot spune ca va inteleg durerea pentru ca dupa cum stiti si eu am pierdut anul trecut prima sarcina la 9 saptamani iar acum doua saptamani si 4 zile am pierdut-o pe scumpa noastra fetita.Prin cuvinte nu pot exprima exact ceea ce simt,nu pot sa va descriu cat de mare este aceasta durere care apasa sufletul meu.Si de parca nu ar fi de ajuns durerea aceasta,vineri cand am fost la control la intrebarea sotului care este riscul ca la urmatoarea sarcina sa patim la fel doctorul ne-a spus ca din pacate nu ne poate garanta ca nu se va intampla din nou,ca nu va fii din nou bolnav copilasul nostru desi nu este ceva genetic.Acum nu ma gandesc un an,doi sa mai incerc pt ca nu am puterea psihica necesara dar totusi raspunsul doctorului ne-a daramat complet.Vineri am fost si la mormantul fetitei noastre,am plans in hohote pt ca nu-mi venea sa cred ca este acolo,sub pamant,ca nu o vom mai putea vedea vreodata decat in poze.Nu mai am nici o speranta de a fii vreodata fericita.Singura sansa de a mai fii fericita cu adevarat este sa se intample o minune si sa mi se dea fetita inapoi,sa nu se fii intamplat toate astea.Stiam ca viata este nedreapta dar chiar atat de nedreapta sa fie????
Laura Ioana spune:
cj pai sigur e bebe! Ce mai astepti? Fa un test
Nana nici eu nu stiu mai mult decat a mi-a scris in mesaj! Sigur sufera ingrozitor, mai ales ca e o sarcina obtinuta asa greu si cu atatea sacrificii (ma refer la FIV_uri, stimulari si alte alea)! Sper sa reuseasca intr-o buna zi sa aiba in brate bebelusul ei
Michelle pup sufletelul tau indurerat Stiu ca e mare durerea si ca nimic nu te poate face sa te simti mai bine, dar sper ca timpul te va ajuta. Despre ce ti-a spus doctorul, nu cred ca are dreptate intru totul. Daca nu e cauza genetica sunt foarte mici sansele sa se intample asa ceva din nou! Mergi sa faci toate analizele posibile si vezi daca gasesti ceva in neregula! Eu cred sincer ca nu va mai fi o asa nenorocire pt voi data viitoare
Poze Laura