Durerea unei pierderi de sarcina (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana
Nana nici eu nu stiu mai mult decat a mi-a scris in mesaj! Sigur sufera ingrozitor, mai ales ca e o sarcina obtinuta asa greu si cu atatea sacrificii (ma refer la FIV_uri, stimulari si alte alea)! Sper sa reuseasca intr-o buna zi sa aiba in brate bebelusul ei

Tocmai de-asta nu-mi vine a crede ca s-a putut intampla asa ceva, ca am urmarit prin cate a trecut, biata de ea, iar atunci cand a scris mare si rosu m-a busit plansul de emotii, m-am bucurat enorm de mult pentru ea. In sfarsit se infaptuise o minune! E cumplit ca a durat atat de putin!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

saluty
am fost la echo, am fost foarte fericita cind am aflat ca e ciclu in toata regula, ca de acum imi pot calcula zilele fertile, cu alte cuvinte am liber la proiectul bebe.
ovarele sint curate, uterul frumusel cum trebuie sa fie, am iesit din cabinet cu zimbetul pe buze. asa era si dr., super fericita, si mi-a zis ca daca a fost o data o sa fie si a 2 a oara, mai ales fetelor ca am avut endometrioza.
pupici, si scuze ca m-am intins atita.

CJ sigur e sarcina, iti tin pumnii si asteptam sa ne dai vestea cea mare
multumesc fetelor pentru urari si va pup ca tare dragi imi sinteti

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Michelle, Chantal va inteleg si va respect deciziile. Au mai fost fete care au spus ca nu mai vor sa incerce pt ca le e frica sa nu li se intample iar, dar care au prins curanj intre timp. Poate ca ar fi bine sa scrieti in continuare aici tot ceea ce simtiti, eu cred ca va ajuta sa va descarcati. Nu pot uita nici eu disperarea aceea cu care cautam raspunsuri si sa vorbesc cu cineva care intelege si stiu ca mai toti iti spun sau se asteapta sa mergi mai departe...
Michelle nu ar trebui sa te sperie ce spune dr. In general dr nu dau ceva sigur ca sa nu ai ce sa le reprosezi in caz ca se intampla ceva. Eu zic ca trebuie sa fi optimista. Si mie mi-au spus la fel ca sunt sanse sa fac din nou (mici e adevarat), dar mai sunt si multe altele care se pot intampla, numai ca sunt f optimista acum (mai ales dupa ce l-am vazut pe bb la eco). Trebuie doar sa fi mai atent supravegheta si o sa fie bine.
pusichet ma bucur ca ai primit vesti bune. Poate curand ne anunti o noua sarcina. Succes!
cj asteptam rezultatul testului. Tinem pumnii.
Andreea tinem pumnii in continuare. Mai e un pic...

Laura, Cristina, Mari, Mirela, Lariana, Della, Flavia

Ileana 15+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ileana ma simt asa fericita cand ma uit la semnatura ta Parca as fi eu insarcinata! Retraiesc toate senzatiile frumoase din timpul sarcinii! Iti dai seama ca mai ai 1-2 sapt si-l vei simti pe bebe!!! Doamne, ce minunat! Eu o simtisem pe fetitza la 17 sapt si 2 zile, iar la a doua sarcina cica se simte mai repede Ai grija de voi si te pupic pe burtic

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Fetelor, eu imi planuisem sa merg de azi la aerobic si m-am gandit sa fac mai intai un test, ca sa fiu sigura ca nu sunt insarcinata si sa nu dau banii degeaba. Din pacate iar nu am ramas...E z 28, deci nu are cum sa fie gresit testul. Asa ca nu imi ramane decat sa o iau de la capat peste 2 saptamani.

Va pup

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Laura si eu sunt nerabdatoare sa il simt. Asa am auzit si eu ca s-ar simti mai devreme la a 2-a, abea astept loviturile acelea puternice. Nu imi vine sa cred ca am facut 3 luni...
Andreea mai e inca timp daca nu a venit cm.

Ileana 15+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Andreea, imi pare tare rau ca nu a fost sa fie nici luna asta.. Da' lasa, ca 2 saptamani trec repede si o iei din nou de la capat. Pana la urma tot se intimpla!
CJ, ti-ai facut testul? Si eu cred ca esti .
Ileana, asa e cum zice Laura, in curind o sa il simti pe bebe. Doamne, ce emotionant! Trebuie sa fii tare fericita! (si noi suntem, pe linga tine)
Pusichet, ma bucur ca vestile sunt bune., De-acum ai liber la bebe, sau trebuie sa mai astepti?
Flavia, esti bine? Tu obisnuiesti sa scrii zilnic, dar sper ca azi ai fost doar mai obosita de nu ai dat nici un semn. Te pup!
Michelle, in nici un caz sa nu te mai gandesti ca ceea ce ti s-a intimplat se mai poate repeta. Bineinteles ca nenorociri sunt multe, dar daca renuntam din cauza fricii nu o sa reusim sa fim niciodata fericiti. Eu sper ca in maxim citeva luni sa iti facem si tie galerie la testul de sarcina!
Laura, cind vii in Bucuresti la analize?

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Fetelor daca va spun ca ma uit la poza fetitei noastre si parca inca nu-mi vine sa cred ca a murit,ca nu o voi mai tine in brate niciodata,ve-ti spune ca am luat-o razna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Andreea daca nu a venit CM mai sunt sanse sa fie bebe.Iti tinem pumnii ca in curand sa vii cu vestea ca ai II liniute pe testul de sarcina.
Ileana sa ne anunti si pe noi cand misca bebe pentru ca asa cum au spus si fetele, si noi suntem emotionate odata cu tine.Si eu am simtit miscarile fetitei la 17 sapt.
cj iti tinem pumnii sa fie bebe! Asteptam vesti!
Ana-Maria daca totul este bine inseamna ca te pregatesti pentru perioada ferila.Spor la
Laura saptamana asta vii la Bucuresti pentru analize?
Cristina
Michelle si Chantal sper ca fiecare zi care trece sa va mai aline suferinta prin care treceti! O sa vedeti ca in viitorul apropiat o sa fiti mai bine,chiar daca nu veti uita niciodata ce s-a intamplat.Va
Flavia, Mari sper ca sunteti bine!
Eu nu ma simt deloc bine.Simt dureri foarte neplacute in jurul operatiei si nu inteleg de ce. Simt ca si cum imi umbla cineva in burta.Nu mi s-a mai intamplat.Oare ce o fi?
Laura sau Ileana voi a-ti simtit asa ceva vreodata? Va intreb pe voi pentru ca voi aveti cezariana.
Va

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Se apropie Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

De mai mult de doua saptamani imi pun aceleasi intrebari(de ce?unde e dreptatea?) la care din pacate nu primesc nici un raspuns.Stiu sigur ca putere psihica nu voi mai avea niciodata indeajuns incat sa incerc din nou sa fac un copilas.Sufletul meu va plange in fiecre zi pentru ca rana provocata de ceea ce s-a intamplat e mult prea adanca ca sa se vindece vreodata.E atat de dureros!!!Va spun ca,cateodata inca mai am tendinta de a-mi mangaia burtica...

Mergi la inceput