Durerea unei pierderi de sarcina (9)
Raspunsuri - Pagina 18
pusichet spune:
salut
zilele trecute va intrebam cind ar putea sa apara CM dupa avort spontan, ei bine, azi au aparut citeva pete maro, care nu stiu cum sa le consider ciclu sau altceva?
am vb cu dr. si merg la ea luni dimineata, mi-a dat sa iau vitaminaK.
acum, alta intrebare, e posibil sa fie sarcina??
pupici
si, scuze, daca pun prea multe intrebari
ana maria
Laura Ioana spune:
Mari la 3D se pot depista eventuale probleme, dar am mai auzit de cazuri in care nu au vazut malformatii grave la 3D. Probabil conteaza si ce medic foloseste aparatul. Masoara fiecare osisor, vede vezica, inima cu toate camarutele, creierul etc si poate vedea si sexul Te pupacesc (de fapt va pupacesc pe toti 4 )
Pusichet imi pare rau ca ai suferit trauma avortului. Nu stiu ce sa-ti spun exact, mie mi-a facut chiuretaj (desi eliminasem sacul cu o zi inainte) si mi-a zis ca CM-ul ar trebui sa vina cam la 21 de zile de la chiuretaj. Si cum ar putea fi sarcina? Mie mi-a interzis contact sexual 21 de zile, dar voi tine cont de recomandarile de la avorturile trecute, adica 14 zile. Tu ai intretinut deja raporturi?
Poze Laura
blueeyes2003 spune:
Mari intamplator,astazi am citit un articol despre ecografiile importante din timpul sarcinii.Uite aici:
Ecografia Doppler
Se face in saptamanile 16-24 si nu este o ecografie de rutina. Se verifica starea de bine si ritmul de crestere al fatului. De asemenea, se cauta semne care sugereaza un risc crescut de preclampsie. Masoara fluxul de sange prin placenta si cordonul ombilical dupa acelasi principiu ca si radarul politistilor!
Ecografia 3D
Ecografia "traditionala", adica cea in doua dimensiuni, are un fascicul ultrasonor care "examineaza" fatul si se intoarce ca imagine vizual, in timp real.
Cea tridimensionala acumuleaza un mare volum de date care sunt interpretate de soft-urile din dotare in planuri diferite, sub forma de sectiuni. In plus, are o mai mare acuratete a detaliilor, cum ar fi buze, urechi, degete, sex. Pentru practica curenta si pentru sarcinile fara probleme nu este absolut necesara, dar este spectaculoasa , avānd in vedere ca iti ofera o imagine aproape fotografica.
Mirela
pusichet spune:
fetelor, se pare ca e ciclu adevarat, cu dureri si singerari specifice CM.
ma bucur ca luna asta pot sa calculez din nou perioada fertila si poate da dumnezeu sa fie bine pina la urma.
da, laura am avut raporturi, mie dr. nu-mi zisese sa fac pauza, poate ca a considerat ca stiu, sau ar fi trebuit sa stiu. cred ca am fost putin inconstienta.
poate ca pina de Craciun vine bb si pe la noi
pupici
ana maria
blueeyes2003 spune:
Pusichet este foarte bine ca lucrurile au intrat pe un fagas normal si de acum stii ce ai de facut!
Sa dea Dumnezeu sa vina bebe pana la Craciun! Iti tinem pumnii!
Mirela
Laura Ioana spune:
Ana Maria iti tin pumnii sa reusesti din prima! Dupa CM-ul asta sa mergi la un ctrl, sa-ti faca o eco pt a vedea cum se prezinta uterul, ca sa fii sigura ca potzi demara proiectul bebe pana in Craciun
Mirela sper ca sunteti ocupati, da? Nu lasati nici o zi sa treaca fara pasiune in perioada fertila
Poze Laura
blueeyes2003 spune:
Laura mersi ca te gandesti la mine!
Nu lasam timpul sa treaca in zadar! Acum suntem in pauza!
Tu ce faci? Esti bine?
Mirela
Laura Ioana spune:
Mirela cate o pauza mai merge, dar sa nu va lasati pe tanjala!
Io ce sa fac? Ma pregatesc sa ma bag in pat si sunt cam cu sotzul! Imi vine sa-l toc! Asta e, o sa-mi treaca si sper sa-i treaca si lui (ca pe el l-au apucat bazdacii, din senin - cred ca i s-a urat cu binele ori s-au adunat multe suparari). Sunt foarte trista, dar stiu ca vom fi bine, in final; mereu suntem bine in final!
Sa aveti o seara placuta
Poze Laura
blueeyes2003 spune:
Laura cred ca este aceasta situatie intre voi pentru ca intr-adevar,s-au adunat prea multe suparari si la un moment dat cedezi nervos.Chiar ca viata v-a pus la multe incercari,dar sunt convinsa ca intr-o zi totul va fi asa cum va doriti!
Iti doresc din suflet sa depasesti aceaste momente si totul sa fie bine! Iubirea invinge orice obstacole si cu siguranta ai simtit de multe ori asta!
Noapte buna!
Mirela