--> --> -->

Durerea unei pierderi de sarcina (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Mari, Andreea16, Ileana Marius, Crstina Ana, Laura Ioana, Della, Pepsi (daca am uitat pe cineva afara imi cer scuze), va multumesc pentru incercarile voastre de a ne incuraja pe mine si Michelle. Noi probabil suntem mai sensibile, poate mai pesimiste decat voi, asa suntem noi. De aceea poate suferim atat de mult. Deocamdata, cel putin eu, sunt ferm convinsa de ceea ce am afirmat si din pacate nu pot fi la fel de optimista ca si voi sa ma gandesc la alti copii. Deocamdata , dupa cum am mai spus, sunt pe fundul gropii si nu am puterea si nici nu vreau sa ies de acolo.
Ma bucur in schimb pentru voi ca sunteti atat de puternice si aveti taria de a privi cu optimism spre viitor. Va doresc sa vi se implineasca toate visele si sa deveniti toate cat mai curand mamici.
Va

Mergi la inceput

Cristina Ana, iti doresc o aniversare fericita si cat mai multi ani impreuna cu sotul tau. Si un bebe mic cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

multumesc irlandeza

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Laura, Chantal, Mari, Andreea, va multumesc din suflet pentru urari. Sunteti toate niste dragutze!
Eu inca mai sarbatoresc cu sotul, dar am intrat doar sa va spun ca astazi am avut doua teste de ovulatie "foarte pozitive". De fapt mi-am facut trei teste (unul cind eram la serviciu, dar asta nu a iesit prea bine, cred ca nu am asteptat eu destul). Dar acum sunt cam in ceata. Pe prospect scrie ca ovulatia e in urmatoarele 24 ore dupa ce testul iese pozitiv. Oricum, eu am prestat si azi-dimineata, si acum si probabil o sa o fac si maine. Asa ca sper sa nu-mi scape bebe luna asta!

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mari, vai am stat azi dimineata cu Dominic acasa si m-am uitat la TV pe un program ii zice TLC, si ce crezi tu ca am vazut eu de la 9 la 11.30??? O emisiune superba cu nasteri si sarcini de gemeni si tripleti! Doamne ce mi-a placut, si daca stiam ca dureaza atitea ore iti faceam o copie pe video si ti-o trimiteam,vai a fost atit de frumos.....iti dai seama mai bine de 3 ore, si aratau tot, povestea cuplului, si pina la nastere, inclusiv cezariana(ca normal ca toate au nascut prin cezariana), si era o familie au avut la prima sarcina tripleti si la a doua gemeni, si inca mai vroiau copii....vai a fost tare frumoasa emisiunea, si chiar daca riscul era mai mare, toate s-au terminat cu bine.....si eu sint inca indecisa la ce medic sa merg, mi-am luat 2 rv-uri, voi vedea... ai grija de voi.

della, da am fost mare eroina la detartraj ca doare ca naiba, fara nici macar nici o anestezie. ma bucur ca Richie e mai bine, cu tusea aia incearca siropul ala ce ti l-am mai spus eu de echinaceea si propolis(de fapt sint picaturi), totusi chiar tuseste de 8 luni? poate ar trebui o radiografie, vezi tu asa sintem noi mamicile mai paranoia, chiar rideam cu o prietena, care are un baietel, ca i-a spus medicul sa mai faca un copil ca prea e concentrata pe fiul ei si nu-l lasa sa respire....si eu sint de parere ca ne dai curaj, cel putin si la mine e asa.

cristina, te felicit inca o data pe tine si pe sotul tau, sa o tineti tot asa, si stii ce va doresc eu voua ca si cadou?!unul cu ochi,

mirela, nu-l lasa pe al tau barbat sa scape, ca acu e momentul, ia sa faca el bine sa stea frumusel acasa, acuma si-a gasit sa plece?

andreea, eu nu vreau sa te stresez dar sa stii ca-ti tin pumnii.

pusichet, din pacate eu nu stiu sa-ti raspund ca eu am avut chiuretaj, mi-a venit ciclu la citeva saptamini dupa.sanatate multa.

chantal, ai mare dreptate fiecare sufera diferit, ca sintem diferiti, durerea e la fel de mare ptr toata lumea, dar reactionam diferit. cum ti-am mai spus da-ti timp ca trebuie sa-ti faci doliul intii, nu te mai gindi acuma la alti copii, etc, plingi vorbeste, lasa-te ajutata, iti spun sincer pe mine faptul ca am deja un pui ptr care trebuie sa merg mai departe si trebuie sa am grija de el ca e al meu si-l iubesc enorm, m-a ajutat sa merg mai departe, nu sa uit, ca nu voi uita niciodata, dar sa merg mai departe de dragul lui, a suferit atit de mult baietelul meu de doi ani, sa ma vada la pamint, nu mai avea mama...si saracu cu ce-a gresit el? asa ca m-am ridicat de dragul lui, si-ti zic sincer nu stiu ce faceam fara el, tu si michele trebuie sa parcurgeti etapele doliului, o prietena mi-a dat un site care vorbeste despre asta si m-a ajutat f mult, dar e in franceza). iti doresc putere si sper sa va putem ajuta pe amindoua macar putin.

michele, cum mai esti?

eu, ma lupt cu greturile in rest sintem bine, va pup

Flavia +9, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina iti tin pumnii sa nu-ti scape bebe luna aceasta.E super ca esti asa optimista!Inca o data iti urez La Multi Ani si sa aveti o viata frumoasa!
Flavia daca ar fi dupa mine sotul nu ar mai pleca niciodata de acasa dar serviciul este destul de important dupa cum toate stim.Dar suntem in grafic!Prestam de zor!
Ai grija de tine!
Mari esti in saptamana a 8-a! Mie mi se pare ca trece repede timpul,parca mai ieri ne anuntai ca esti Te cred ca esti nerabdatoare sa-ti vezi puiutii la eco!
Laura, Andreea, Della, Ileana, Chantal, Michelle va pe toate! Aveti grija de voi!

Mirela

Mergi la inceput

Falvia, multumesc pentru intelegere.
Tu ai deja un pui si pentru el trebuie sa lupti si sa mergi mai departe. Intr-adevar, el nu e vinovat pentru ce s-a intamplat si are nevoie de mamica lui. Sa fii tare pentru el!
Te si va doresc multa sanatate si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

Laura Ioana Buna Laura.Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat si sper din tot sufletul ca DD sa-ti daruiasca pana la urma bebeii mult visati.Sunt si eu din oras cu tine si de curand dupa al doilea FIV care se anuntase a fi o sarcina am patit si eu ca tine.La 12 zile de la ET am facut testul BHCG la Iasi si a iesit 29,3 prima data dupa 6 ani de chinuri eram insarcinata.Nu-ti pot descrie fericirea care am trait-o si eu si sotul.Am vb cu dr si la 2 zile mi-a spus sa o repet.Asa am si facut.Bhcg scazuse la 26,9.Am crezut ca a cazut cerul pe mine.Asta se intampla joi sapt asta .Nu vreau sa te plictisesc cu povestea mea, oricum e minora pe langa ce-ai patit tu de-a lungul timpului.
Rugamintea mea este daca si tu vrei bineinteles sa mai comunicam, sa ne mai sfatuim si daca imi poti spune unde se poate face Bhcg mai aproape de Piatra?Tu unde l-ai facut?
Te pupicesc si sper sa ti se indeplineasca dorintele mult visate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Puiramy imi pare foarte rau sa vad prin ce chinuri treci si tu Nici nu stiu ce ti-as putea spune, sa te aline, cand tu te chinui de atata timp sa ramai insarcinata si acum patesti asa ceva!
Daca ai dr aici in Piatra, sa-ti faca internare de o zi la noi la spital si acolo iti fac analiza asta. Pe trimiterea pt internare tre' sa scrie dozare Bhcg. Rezultatul ti-l da in aceeasi zi (de luni pana joi, ca analizele de vineri le cam lasa pe luni).
Multa sanatate si sa auzim numai de bine

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Flavia, multumesc frumos pentru incurajari! Nici nu stii ce mult ma ajuta exemplele astea pozitive! Ma bucur ca un copil cand mai aflu de cate un caz de asta fericit! In care totul s-a terminat cu bine! Ca de statistici sumbre sunt satula!! Ma bucur sa vad ca si tu esti bine! Nu mai este mult si o sa scapi si de greturi! Ca pe urma intram in perioada de aur a sarcinii, aia in care avem o gramada de energie, nu?

Puiramy si Pusichet, imi pare rau ca treceti si voi prin asa ceva!

Fetelor, explicati-mi si mie care sunt beneficiile ecografiei 3D. IN afara de faptul ca iti vezi copilasul foarte frumos? se depisteaza si alte probleme mai usor? Iar ecografia Dopler ce presupune?

Va doresc un week-end cat mai frumos si va pe toate,

Mari

Mergi la inceput