Danutz numara pana la 5! La numai 1 an si 8 luni!

Danutz numara pana la 5! La numai 1 an si 8 luni! | Autor: Danza

Link direct la acest mesaj

Asa e cum e scris in titlu> de vreo 3 zile Danut numara pana la 5. Eu ii spun unu, iar el repeta nunu, apoi zice doua, tei, poatu, cici!
De la 2 la 5 nu greseste ordinea niciodata. Numai ca trebuie cineva sa-i dea startul> eu, tati sau dadaca.
Acum, cum are mai multe obiecte in fata incepe sa numere. Aseara cand ii dadeam sa pape, simt ca pune manuta pe mana mea si incepe sa-mi numera degetele. E atat de destept!!!

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

draga Danza,

chiar geniu as putea spune! tine-ne la curent cu evolutia! cand o sa ia premiul Nobel sa ma invitati si pe mine! glumesc, dar vestea este intradevar remarcabila! succes in continuare.

cora si mara mica 8l

SANATATE MULTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

FELICITARI DANUTZ!!!
Esti un baietel de nota 10!!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bravo Danutz! Pupici de la mamica lui David (1 an si 9 luni)...care nu stie sa numere si nici nu vrea sa-si spuna numele. La chineza insa, e cel mai tare.
Danza, sa-ti traiasca puiul istet!

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Hi,Hi,Amalia am si eu un chinez in casa!!!O fi mai usoara limba asta!!!Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Bravo,Danutz!Si la mai mare!
Amalia si Criss,limba chineza e foarte apreciata de bebei se pare...am si eu un chinez veritabil in casa...da' stie sa numere pana la 6...in engleza.E un inceput...Pupici la bebelasii chinezoi frumusei!

Irina & Veve cea cumintzica foc!
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Felicitari! Ce copil inteligent si frumusel pe deasupra
Sa va traiasca si sa va bucurati de el.

- Adela &Julia -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coryna spune:

Mai ce de copii destepti! Si nepotelul meu, Vladut (1 an si 7 luni) stie sa numere pina la 10, cu o mica sincopa la 7, dar ...numara. Ce substanta magica au luat copiii astia de ne uimesc asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Bravo Danutz!Tine-o tot asa, nu te lasa...
V-am vazut si pe site-ul de la yamaha si tare mi-ati mai placut cu toti in frunte cu Danutz,cel dragutz!!!
Mii de pupicei

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza spune:

Bravo Danut!Tine-ne la curent ,se pare ca ai un baietel super destept!Si mai e si frumos pe deasupra!Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! alinutza si bb.Sara(4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Bravo Danut!
Ce copil destept si frumos pe deasupra
Cristina si Cristina

Mergi la inceput