Atelierul Piticilor (2) si CONCURS...
Raspunsuri - Pagina 18
Mercedes spune:
Salutare fetele!
Vroiam sa va intreb pot participa la concurs felicitarile copiilor de 8 martie facute la scoala?
Daca da, voi trimite felicitarile facute de baiatul meu Cristi( 7 ani jumatate), daca nu, nu este nici o problema .
succes tuturor!
Gabbriela spune:
daca felicitarile sunt facute doar de copil, adica invatatoarea nu la ajutat la decupat, lipit sau decorat, da poti participa.. poti trimite mai multe lucrari...
quote:
Originally posted by Mercedes
Salutare fetele!
Vroiam sa va intreb pot participa la concurs felicitarile copiilor de 8 martie facute la scoala?
Daca da, voi trimite felicitarile facute de baiatul meu Cristi( 7 ani jumatate), daca nu, nu este nici o problema .
succes tuturor!
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Gabbriela spune:
Luni se vor vota lucarile de la concursul cu felicitari... si se vor anunta castigatorii!
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
kro spune:
Am trimis si noi pozele pt. concurs in ultima clipa ..... Ne mai primiti ?
... Sper ca DA ! ... Din pacate Felicia nu a facut decat 2 felicitari, martisoare nu am avut timp sa facem (de fapt eu nu am avut timp sa-i explic cum sa faca)
... Dar pentru ca a muncit mult la aceste felicitari si a pus suflet in realizarea lor ... am hotarat sa le trimit doar pe ele ... Speram sa va placa, chiar daca nu va castiga ...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
Gabbriela spune:
pana luni la ora 5 PM ora ro mai puteti trimite lucrari - dupaia gata ca ma trezesc si eu si incepe votarea [:d]... primim si lucrari de ultimul moment.
bafta la toti.
Sanatate si numai bine 
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
[purple][b]april - grupa I (3 - 4 ani)
Mai - grupa II (5 - 6 ani)
iunie - frupa III (7 - 8 ani)
Am si eu o intrebare daca la grupa trei se desfasoara concursul in iunie atelierul v-a fi in iulie? Copii sunt in vacanta cum se v-a proceda???
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate
http://community.webshots.com/user/biluta28
kro spune:
Gabbriela, am si eu o intrebare .... poza cu partea interioara a uneia dintre felicitari nu a ajuns la adresa atelierului ? ... Ca eu am trimis si o asemenea poza doar ca am avut oarece probleme cu expedierea mail-ului si de aceea intreb...ma gandesc ca, poate, nu a ajuns ...
Pupici tuturor .... Asteptam rezultatele ... lucrarile sunt si de data asta f. frumoase ...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
Caprioara spune:
Abia astept sa vad castigatorii!!! Bafta la toti copiii!!!
Daca vreti sa va faceti o idee despre ce ne asteapta in luna aprilie (un preview adica
), puteti deja vedea pe prima pagina, unde sunt anuntate temele, primele lucrari la tema legata de Paste. Sau aici.
Speram sa avem drept sponsor si CasaRetro pentru acest concurs din aprilie.
pup you all,
Caprioara &
Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Gabbriela spune:
biluta, buggy sa raspunda la acea intrebare.
kro a ajuns si al doilea mail dar ce era atasat nu era jpg, si nu am reusit sa il deschid cu nici un program ... sorry
.. inafata de cgaby nu am primit nici o nota :(...
Sanatate si numai bine 
buggy spune:
Gata , am votat si eu- ti-am trimis pe PM Gabriella.In legatura cu atelierul din iulie , nu stiu cum sa facem
. Il putem sustine in septembrie.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

[b]april - grupa I (3 - 4 ani)