Atelierul Piticilor (2) si CONCURS...

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Am (re)trimis lucrarea lui Andrei cu buburuze. Sper ca e OK.
Alexxia, o sa incerc si eu sa te ajut cu tema ta! Sa vad cat de cooperant va fi Andrei.

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

concursul cu buburuze:
familia de buburuze, lucrare realizata de Andrei - 4 ani si 6 luni (baiatul lui katty)
buburuza, lucrare realizata de Matei - 5 ani si o luna (baiatul lui Caprioara)

Concursul cu Felicitari si Martisoare:
felicitari si martisoare, lucrari realizatate de Matei - 5 ani si o luna (baiatul lui Caprioara)

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Casa mea, lucrare realizata de Matei - 5 ani si 3 luni (baiatul lui Caprioara)

Lucrarile lui Julian - 4 ani si 3 luni (baiatul lui Gabbriela):
Picturi cu degetele 1 si 2
Vulcan
Pt Mami - de 8 Martie
buburuza

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna, Am reusit sa uploadez pozele facute la atelierul Jurassic Park sustinut in clasa fetitei Bilutei28. Felicitari Biluta ai o fata minunata. Sper ca am reusit sa o facem fericita. Poate ne spui cateva impresii. Eu am vazut atelierul si mi s-a parut foarte reusit si ca sa ma laud in continuare am facut niste super fotografii. Abia astept sa imi spuneti cum vi se par.
Sper acum sa mearga link-ul.http://new.photos.yahoo.com/an_stoica/album/576460762394089510"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Uraa, functioneaza, sper sa reusiti sa le vedeti.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

super pozele buggy.. asteptam impresi si de la biluta28.
O sa iau si eu pozele maine si o sa le pun pe album la concurs atelierul piticilor, este ok?

buggy, ce ati decis.. o sa dati iarasi 3 ateliere la cele 3 grupe ce participa la concurs? Nici un copil mai mare de 7 ani nu a venit sa spuan ca ar dori sa participe...
Intreb si eu pt ca e aproape sfarsitul lui Martie si vreau sa situ ce va urma pt april, mai si iunie.

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Superbe, poze. Cred ca s-au distrat de minune copii. Suntem invidiosi

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA NOUA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=5" target="_blank">AICI NE PUTETI VOTA - POZA:BUCURIILE MELE

Mergi la inceput

multumesc de aprecieri.Gabbriela sigur ca poti sa iei, am vazut si eu ca nu s-au inscris copii mai mari si imi pare tare rau.Cum spuneam, continuam cu premiile si putem sa o luam de la capat cu grupele.
O sa ma gandesc si la ce ateliere vom oferi ca premiu.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

april - grupa I (3 - 4 ani)
Mai - grupa II (5 - 6 ani)
iunie - frupa III (7 - 8 ani)

DA?... ce vrea inimioara ta :D... numai da ceva piticilor ca ei sunt cei harnicuti si ei se vor bucura de premii mult.. si oricum eu atelierul piticilor pt copii de la 2 la 10 ani l-am creat... si vom creste impreuna cu atelierul si vom adauga grupa :).. asa sper eu ca va decurge acest subiect minunat si drag mie.

quote:
Originally posted by buggy

multumesc de aprecieri.

Gabbriela sigur ca poti sa iei, am vazut si eu ca nu s-au inscris copii mai mari si imi pare tare rau.

Cum spuneam, continuam cu premiile si putem sa o luam de la capat cu grupele.
O sa ma gandesc si la ce ateliere vom oferi ca premiu.

www.funscience.ro

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna!
Abia acum am vazut pozele sunt superbe. Ana a fost incantata de atelier cu doamna inv. nu am apucat sa ma vad si nici cu ceilalti copii ca sa-i intreb impresii.
Ma bucur ca a facut Andreea poze caci eu nu am putut fi prezenta si mi-ar fi parut rau sa nu vad cum a fost.
Buggy pentru

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput