Atelierul Piticilor (2) si CONCURS...

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Eeeei, pai nu ti-am spus ca va urmaresc? Stiam de concursul vostru si chiar ma gandesc sa colaboram... In viitor.
Doar ca noi lansam astazi www.buburuza.com/Scripts/openExtra.asp?extra=15" target="_blank">Concursul de Arta Buburuzeasca :)) in cadrul campaniei de promovarea a produselor www.buburuza.com/Scripts/openExtra.asp?extra=17" target="_blank">Aqua Doodle pe cand voi aveti aveti deja temele alese, lucrari trimise... Si n-am vrut sa va incurc. Si stiind ca pe-aici se aduna artistii, am vrut sa va anunt ca mai exista inca o posibilitate ca talentul lor sa fie rasplatit. Poate ca intr-o editie viitoare veti dori sa "buburuzam" impreuna si sigur-sigur vom colabora. Zilele astea sunt asa de ocupata, ca nu stiu unde-mi e capu' - dar promit un mail saptamana viitoare. Bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buburuzo, esti tare!
Ieri am intrat pe topicul tau: Articol promotional - M-am indragostit de Patrick (care m-a dat gata cum e scris) si am vazut toate jucariile! Sunt mortale! Trebuie sa gasesc o ocazie sa cumpar un catelus din ala!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buburuzo, am citit si noi si o sa participam. Dar te rugam sa participi si tu la atelierul nostru cu lucrarile piticului, si poate data viitoare in calitate de sponsor.

Uf, catelul Patrick seamana ca forma cu bietul Toto (catelusul pe care l-a pierdut Matei la Carrefour sambata si care era jucaria lui de suflet - dormea cu el, mergea la gradi cu el) .

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

astept lucrarile ...
ce zici luna martie sa o dedicam bucurutelor? pt concursul de la Atelerul piticilor

quote:
Originally posted by Buburuza-shop

Eeeei, pai nu ti-am spus ca va urmaresc? Stiam de concursul vostru si chiar ma gandesc sa colaboram... In viitor.
Doar ca noi lansam astazi www.buburuza.com/Scripts/openExtra.asp?extra=15" target="_blank">Concursul de Arta Buburuzeasca :)) in cadrul campaniei de promovarea a produselor www.buburuza.com/Scripts/openExtra.asp?extra=17" target="_blank">Aqua Doodle pe cand voi aveti aveti deja temele alese, lucrari trimise... Si n-am vrut sa va incurc. Si stiind ca pe-aici se aduna artistii, am vrut sa va anunt ca mai exista inca o posibilitate ca talentul lor sa fie rasplatit. Poate ca intr-o editie viitoare veti dori sa "buburuzam" impreuna si sigur-sigur vom colabora. Zilele astea sunt asa de ocupata, ca nu stiu unde-mi e capu' - dar promit un mail saptamana viitoare. Bine?

Cu drag de copii,
Buburuza

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Noi am trimis deja lucrarea la Concursul de Buburuze, ca nu vazusem mesajul de sus! Sper sa fie OK!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Gabbriela

Martie... este cam prea curand. Poate Aprilie. Sigur, asta daca sunt de acord si ceilalti sponsori deja "traditionali" ai concursului AT. O sa incerc sa trimit un mail luni sau marti, saptamana viitoare... OK?

Mergi la inceput

vroiam si eu sa ajut cu concursul din martie - din April si pana in iunie nu am acces la net... dar e bine si april poate o alta fata sa se ocupe de teme si de ce mai trebe facut.

trec april pe lista cu tema hmmm... cum vrei sa se numeasca tema?

Poti trimite mail cand ai timp.
zi buna!

quote:
Originally posted by Buburuza-shop

Gabbriela

Martie... este cam prea curand. Poate Aprilie. Sigur, asta daca sunt de acord si ceilalti sponsori deja "traditionali" ai concursului AT. O sa incerc sa trimit un mail luni sau marti, saptamana viitoare... OK?

Cu drag de copii,
Buburuza

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

tort de plastelina, lucrare realizata de Stefan (3 ani si 6 luni) - baiatul lui cgaby

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AT_Piticilor spune:

Tema saptamanii:

Casa mea:
- tema propusa de Karina

Materiale:- tot ce vrei

Mod de lucru:
- in final sa arate a casa :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AT_Piticilor spune:

Si am mai primit lucrari:
Testoasa - lucrare facuta de Alessandra Ana-Maria (7 ani), fata Alinei
Testoasa - lucrare facuta de Matei (5 ani si 0 luni), baiatul Caprioarei
Pictura cu degetelele- lucrare facuta de Matei (5 ani si 0 luni), baiatul Caprioarei
Bradut - lucrare facuta de Matei (5 ani si 0 luni) , baiatul Caprioarei, la gradi

Mergi la inceput