Atelierul Piticilor (2) si CONCURS...
Raspunsuri - Pagina 12
AT_Piticilor spune:
Si lucrari primite:
Familia mea- lucrare realizata de Alessandra Ana-Maria-7 ani si 6 luni (fata Alinei)
Bine ati venit Alina si Alessandra Ana-Maria!!!
Familia mea - lucrare realizata de Matei-5 ani (baiatul Caprioarei)
spor la lucru si numai bine
Gabbriela spune:
Toate lucrarile care urmeaza in acest post sunt a lui Cristina (fata lui Anina_n)
Felicitari Cristina si La Multi ani
1. Albina desenata de mami si pictata de Cristina(4 ani si 7 luni)
2. Brad colorat de Cristina (4 ani si 11 luni)
3. Braduti facuti de Cristina(4 ani si 11 luni), primul, ceilalti 2 fiind facuti de Medi(9 ani si 10 luni) si Patri(7 ani si 5 luni), verisoarele Cristinei
4. Camp cu flori, peisaj pictat de Cristina (4 ani si 7 luni)
5. Pomi fructiferi din cereale, lucrare facuta de Cristina (4 ani si 10 luni)
6. Colier si bratara, facute de Cristina (4 ani si 11 luni)
7. Floarea Soarelui, facuta de Cristina ( 4 ani si 10 luni) cu ajutorul lui mami
8. Fluture, facut de Cristina (4 ani si 11 luni)
9. Fructe, lucrare facuta de Cristina(4 ani si 10 luni) cu un pic de ajutor de la mami, la desenatul unor fructe.
10. Iarna, lucrare facuta de Cristina(4 ani si 11 luni), mami pictand doar copilasul din sanie.
11. Ingerasi, ornamente facute de Patri(7 ani si 5 luni), Medi(9 ani si 10 luni) si Cristina(4 ani si 11 luni), exact in aceasta ordine.
12. Tortul Barbie de la 5 ani ai Cristinei.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Caprioara spune:
Bravo Cristina, foarte frumoase lucrarile! Si ale verisoarelor la fel!
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
katty spune:
Ce lucrari frumoase am vazut azi!
Bravo Cristina, imi place si tema facuta de David cu degetele, si celelalte facute de Julian, Carina, Matei, Ana si Ruty.
Al meu este intr-o faza de nu are chef de activitati plastice!!! A fost si bolnav, asa ca...Rabdare si...tututn!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Anina_n spune:
Multumim pentru aprecieri !
In curand vom mai expune cateva lucrari.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
AT_Piticilor spune:
Si iata ce a sosit astazi, o lucrare foarte frumoasa de la o fata foarte frumoasa :
Picturi cu degetelele - Peisaj, Alexandra Ana-Maria (7 ani si 6 luni), fata Alinei
AT_Piticilor spune:
Tort - 5 years old -> tortul lui Matei, baiatul Caprioarei, de la aniversarea celor 5 ani impliniti pe 7 ianuarie 2007.
La Multi ani Matei!
AT_Piticilor spune:
Tema saptamanii este:
BROASCA TESTOASA
- tema propusa de Gabbriela
Materiale:
- un CD vechi
- hartie verde si galbena
- betisoare
- lipici, foarfeca
Mod de lucru:
- se traseaza conturul dupa un CD si se decupeaza din hartie galbena
- se lipeste pe CD hartia
- se lipesc picioarele pe partea cealalta a CD-ului
- se decupeaza capul si se lipeste
- se decoreaza broscuta si i se pun ochii
Buburuza-shop spune:
Dragi mamici si copilasi talentati,
Va urmaresc cu drag, "din umbra", inca de la primele postari ale acestui subiect-serial, pentru ca atunci cand nu sunt Buburuza-shop, cand sunt doar eu, mama Buburuzului, imi place sa ne jucam, sa mazgalim, sa modelim (sic), sa mesterim... Ba chiar am facut impreuna cu Bubu meu si cateva dintre primele teme ale Atelierului (Albinuta, Sora-Soarelui, gradina cu flori...)
Tocmai de aceea, cand am hotarat sa lansam pe un www.buburuza.com/Scripts/openExtra.asp?extra=15" target="_blank">Concurs de Buburuze, primul gand a fost sa va anunt mai intai si mai intai pe voi. Sunt sigura ca cel putin unul dintre castigatorii concursului este pe-aici, pe undeva. Va astept la concurs, cu drag!
Gabbriela spune:
multumim de oferta ... si sper ca se vor inscrie mamici si vor trimite lucrari.
Noi avem un concurs al nostru cu ceva sponsori de la funscience si de la ISA multimedia - nu ai vrea sa fi si tu unul din sponsorii nostri la acele concursuri - premiul nu trebuie sa fie mare si o cutie de culori sau un set de carioci e de ajuns. Vor fi 3 castigatori pe luna - deci 3 cuti de carioci.. ce zici de propunerea mea?
PS: te rog trimite o poza cu lucrarile realizate de tine si piticu tau si o sa le postez la albumul cu lucrari.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato