Cirese de Mai-Iunie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

carmina, , asteptam si noi sa fim asa de iuti ca mihnea frumushescu, da' mai avem un picut de asteptat. azi i-am pus si eu o jucarie in fata si a incercat sa tarasca pana la ea, deci progresam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Lacri...stiu ca tu ai prajituri facute mai mereu...si buuune...da io tare as vrea sa mai si iesim undeva ca ma urc pe peretzi in casa.Poate chiar facem intalnirea de care zicea ioana...doar noi mamici fara cireshici ca tare bine mi-ar prinde...

Ingrid la masa de fructe mananca doar fructe...mar cu banana si 2 masuri cereale,150 gr.Cand ajungem si la legume la 150-180gr. nu-i mai dau laptic,doar papa.

Carmina...Ingrid va manca branza de vaci foartea tarziu...ne-a zis ca dupa 8 luni,pt ca are fontanela foarte mica 1/1 cm (adik sta chiar prea bine cu calciul)si nu e bine sa se inchida prea devreme.Nu stiu cand sa i-o introduci lui Mihnea.Marcu imi zisese ca pe la 6 luni si ceva,dupa galbenushul de ou...apoi i-am adus io aminte de fontanela si a zis ca nu...mai tarziu.

Felicitari lui Frumushescu', ca a papat tot...vezi domn'le ca se poate...voia omu' ceva cu gust din plin,nu amestecuri d-astea simple.

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

dianaR, nu ma poti tu lamuri cu un raspuns, am postat in capitolul trecut o intrebare daca modificarea consistentei mucusului cervical = revenirea menstruatiei, ca daca e asa, barem sa stiu, sa fiu pregatita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

quote:
Originally posted by mikiion

Hai sa fac apelul. Cine mai are copii nedifersificati? Si doar alaptati?
Pana acum am vazut DianaR, ralucis?, angelica_g,amiss_zip, daryana
Mai e cineva? Sa facem clubul copiilor nediversificati sau Mos Nicolae pe drumul diversificarii
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Nici noi n-am trecut inca la diversificare.Avem 4 luni si o sapt. si ne gandim sa trecem la diversificare dupa ce implineste 5 luni.Papam numai tzatza de la mami si vad ca am luat bine in greutate pana acum.Vreau sa specifica ca eu i-am dat doar la masa de la 9-10 suc de morcov crud apoi dupa o sapt. suc de portocala si apoi suc de mar. Si acum as vrea sa i le dau combinate.Asta ar fi singura diversificare facuta pana acum.In rest,nu i-am dat nimic decat laptic de la mine.
Asteptam si noi sugestii de diversificare sa ni le notam in agenda.Va pupam pe toti!
Alina ,mami de o fetita tare cumintica,Delia Amalia
http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by ralucis

dianaR, nu ma poti tu lamuri cu un raspuns, am postat in capitolul trecut o intrebare daca modificarea consistentei mucusului cervical = revenirea menstruatiei, ca daca e asa, barem sa stiu, sa fiu pregatita...

Teoretic, da, se modifica consistenta mucusului, dar nu stiu cat te poate ajuta asta. Daca vrei sa fi pregatita, cumpara niste tampoane, ca nu se stie niciodata cand vine, poate maine, poate peste un an... (nu te-am ajutat prea mult, nu? mai ai rabdare 2 saptamni, daca ovulezi acum atunci trebuie sa vina menstruatia...Sau daca arde fa-ti un eco ar trebui sa se vada modificari recente pe ovar).

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Si inca ceva, daca-i ciclu anovulatoriu, vine menstra fara modificari de mucus inainte si primele cicluri sunt frecvent anovulatorii...Deci ii cam greu sa fii pregatita.

Mergi la inceput

Mihaela, mi-am amintit ca am reusit sa-l adorm pe fiu-miu usor de cateva ori punandu-l pe burtica atunci cand era f. obosit, maraia pana nimerea cu degetul in gurita dupa care se linistea si adormea. Dupa ce adoarme bine (10 min) il intorci frumos pe spate. La Timeea a mers chestia cu intorsul, acum nu mai merge ca se trezeste, dar no tu incearca.

Mergi la inceput

multumesc, diana R, hai ca m-am mai clarificat, mai ales ca nu stiam ca exista si cicluri anovulatorii, mersi inca o data!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

Cocutica, iti multumesc pentru sfat si ma bucur ca ti-ai amintit de mine si de Alec Chiar maine o sa incerc si eu cu rosie, ca tot sunt acasa si ii prepar chiar eu supica.
Eu azi mi-am de luat de lucru de la servici si acasa, asa ca, am citit in diagonala ce ati mai scris...
Aseara am adormit, la propriu, cu nasul in laptop si n-am apucat sa urez "La multe lunitze" razaciosilor: David-Dragalashul, Robert-Dulcelul, Serghei-golanash de maidan si Erik-bambilik. Si nu ne suparam pentru faptul ca lui Alec nu i-a urat nici o cireasa nimic pe 30
Insa noi vom respecta cu sfintenie de acum aceste date, cel putin pentru razaciosi pe care-i cunoastem bine

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Nu m-am gandit ca e asa de improtant sa uram la multi ani la 6 luni, mie mi se pare firesc sa urezi la 1 an... De se vede ca sunt la al doilea copil! Dar Lyly, acu chiar la 5 luni...

Deci, mea culpa si incerc sa recuperez:

La multi ani cirese la prima jumatate de an!: Maya Sofia, (cu fffff mare intarziere) Mariuca, Victoras, Cosmina si Medeea, Sebi, Teo, Serghei, David, Evelyn, Robert si Bianca!

hi hi am scris colorat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

puzzelul l-am cumparat de la un magazin din cluj....fiind chinezarie cred ca gasiti si in bucuresti in dragon....un set are 8 buc si aici costa 22lei...da' cred ca daca gasiti in dragon o sa fie muuult mai ieftin....se numeste EVA puzzel mats.

sunt tot pe fuga

DianaR mai tii minte ca la inceputul unei relatii aniversai fiecare luna....apoi numai o data pe an...si dupa ce te casatoresti poate nu-ti mai aduci aminte
asa facem si noi cu linitele copilasilor

deci la multe lunite si multa sanatate, sa fiti cuminiti si sa papati bine.....hmmm...nu mai stiu unde am ramas cu nominalizarile asa ca reiau
Maia Sofia,Mariuca, Victor, Cosmina si Medeea, Sebi, Teo, Serghei, David, Robert, Evelyn si Bianca!

pe alex il chinuie talentul....http://www.youtube.com/watch?v=oGI_Nc3qjkI pote o fi fan jazz si io nu stiu si-l stesez cu cutiuta muzicala

mihnea zbenguios

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput