Daca tot dureaza pana sunt moderata, vreau sa va mai intreb ceva: cand puteti face rost de www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=768" target="_blank">aparatoare baie bebeconfort ca ma intereseaza. Poate asa nu mai urla chiti cand o spal pe cap.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
Of! Ma ucide tehnica avansata. Scrisesem un raspuns mai vast dar s-a pierdut. Concluzia era ca luni, 6 noiembrie o sa va putem da raspunsul.
Bun! Luni fac toata comanda, ca am in vedere 3 produse. Va multumesc!
linkul ala nu functioneste :(
da io mi-am luat ieri si fimea n-a mai bazait la baie e pt prima oara in atatia ani :D
Freia si " target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC
Iaca www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3007" target="_blank">link-ul corect. Intre timp Felicia a primit aparatoarea si cred ca ne poate spune ea daca Ilinca mai plange la baita.
si uitai sa precizez ceva... fimea are 3 ani si cateva luni si chestia aia ii intra pe cap desi e recomandata pana la 24 de luni
Freia si " target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC
Multumesc, dar inca nu am testat-o decat pe uscat. Maine. In schimb, avem poze cu ea:
http://new.photos.yahoo.com/feliciamirela2001/album/576460762332978672/photo/294928803497657766/4
E clar! Eficienta... ca eficienta! Dar, dupa cum se vede din poze, sigur poate fi folosita si pe post de palarie eleganta :))