intalnire de craciun

intalnire de craciun | Autor: Iyoana

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor
m-am gandit ca ar fi bine sa iau un copilas acasa de Craciun , sa petreaca aceasta frumoasa zi cu noi, in familie.
nu avem copii, "muncim" la unul, dar nu cred ca are vrea importanta.
ati facut vreuna dintre voi deja asta si credeti ca i-ar face rau copilasului?

ma gandesc la momentul in care se va intoarce la orfelinat..

multumesc de feed-back

ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Cu ani in urma locuiam langa un orfelinat,si tare mi-a cazut la suflet un baietel ,eram tanara pe atunci cam 18 ani si atunci cand aveam timp mergeam si il vizitam ii duceam prajituri haine si jucari imi era tare drag de el ,am si plans la mama un timp sa-l adopteze imi amintesc .(eu nu o puteam face pt ca eram pustoaica ),pustiul se atasase de mine si ma astepta aproape in fiecare weekend avea cam 7 ani.Intr-una din zile m-a asteptat o pedagoga si mi-a explicat ca nu fac bine ci un rau,imi spunea cum pustul povestea la toata lumea ca mama frumoasa si tanara o sa vina sa-l ia, dar eu niciodata nu ii promisesem lucrul asta m-a facut sa inteleg ca gresesc si ca e bine sa opresc vizitele decat sa il ranesc cand se atasaza mai mult de mine.M-am retras si am inceput sa-l urmaresc din umbra .
La intrebarea ta nu stiu cum sa raspund pt ca stiu ca tu vrei sa faci un bine dar oare este un bine sau le facem mai mult rau.
Acum tu trage concluzile si ajungi la cea mai inteleapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Da, este adevarat, am stat si m-am gandit mai bine.
s-ar putea sa-i fac mai mult rau decat bine, copilasul s-ar putea sa inceapa sa traiasca doar pentru zilele in care va fi cu noi, acasa la noi.

Am mai citit niste impresii pe acelasi subiect, si nu cred ca ar trebui sa-i creez copilului o alta idee despre "acasa" decat cea pe care o stie el. In schimb, m-am hotarat sa merg sa-i vad, pe copilasii de la orfelinat, si sa le duc ceva bun pentru ei. O sa strang si niste bani pentru sarbatori sa le duc ceva de la Mos Craciun.
Cred ca in felul asta toti copii se vor simti egali.

multumesc pentru rapsuns,

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Chiar la acelasi lucru ma gandeam si eu ar fi bine sa faci mai multi fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Aici s-a mai discutat despre acest subiect.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64720

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Rog moderatorii sa inchida acest subiect

multumesc

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Done

Mergi la inceput