Aniversatii de nov-dec 04 (133)
Raspunsuri - Pagina 4
Madachan spune:
Am mai pus cateva poze in albumul ,,Castelul Bran,,.Daca vreti sa ne vedeti...
Am vazut bancul de lucrul al lui Mihnea.Misto...cam asa ceva imi doresc si eu pt. Edy.Inca n-am gasit.Am auzit ca au in Cora din Pantelimon , dar inca n-am ajuns poate sapt. viitoare.Pt. cei interesati au mai multe modele intre 800 mii si 3 mil.
Mi-a placut mult petrecerea lui Kenzo,iar tu,Bits esti o gravidutza frumoasa.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002
bits spune:
LA MULTI ANI ANDREI!
sa cresti mare,sanatos si sa-i bucuri pe parinti!
uram in avans LA MULTI ANI si lui DAMIANA si lui ALEX!

29,KEN(1nov 2004)
onitza spune:
MADACHAN felicitari pentru copil mergator si independent de parinti!!! Paul e teroare, cand mergem undeva cu el, devine dintr-o data foaaaaarte atasat si numai in brate sa-l tii!

Frumoase pozele, bravo! tu arati foarte bine!
Io-s cu ciorba de peste pe foc, cu orezul cu legume, si pestele la cuptor cu mirodenii!
...nu am mai gatit peste de ceva timp si m-am gandit ca o sa ii prinda bine si lui Paul...Mihai in schimb e
ca ii dau peste
...nu ii place
...ghinion!!!
![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
mariussimiuc spune:
Ufff...nu stiu cum se face de raman intodeauna in urma cu urarile...![]()
LA MULTI ANI celor mai scumpi gemeni Bianca si Tudor!Sa va fie viata plina numai de bucurii dragilor!
LA MULTI ANI Ana si Andrei,sa cresteti mari si frumosi!
Si ca sa nu mai raman in urma...
...LA MULTI ANI Damiana!! Si cu ocazia asta ii dau un
lui mami,sa nu mai fie suparata!
Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI Alex!! Sa cresti mare,frumos si sanatos.
Bits,super pozele de la petrecere.M-am delectat impreuna cu Robert,caruia ii place muuuult Thomas! ![]()
Miha 
onitza spune:
Paul nu a vrut sa manance nimik: nici ciorba de peste si nici pilaf cu legume si peste...sunt terminata , nu mai inteleg nimik, ..e crunt de dureros pentru mine ca nu mananca....nu mai stiu ce as putea sa fac, l-am luat si cu frumosul, i-am dat lui sa manance singur, nici sanu vada!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
Jasmine spune:
Onitza,parca tu nu stii ca au toane?Daca nu are chef sa manance,nu mananca si gata,indiferent ce i-ai oferit.Sunt sigura ca nu e din cauza ca nu-i place,pur si simplu NU VREA.Pe Radu cand il apuca pandaliile astea refuza si sa guste,dar decreteaza sec :"nu-mi place".
LA MULTI ANI ANDREI,sa cresti mare,sa fii sanatos si voinic si sa ai o viata frumoasa.
Mai fetelor,oare ce mai face Try?Ma tot gandesc la ea si la Adrian...
Jasmine si
Radu (26.10.2004)[red]
Madachan spune:
Am pierdut mesajul.Si scrisesem mult.....
Onitza ,stiu cum e sa nu manance copilul. Eu i-am facut un fel de program ,la pranz ciorba sau supa iar mai pe seara felul doi.Niciodata nu mi-a mancat doua feluri la o masa. In schimb daca ii dau in cada la baita, sa manance ,ar manca orice si oricat ,ca el e ocupat sa se joace cu barcutele. Poate o mananca dupa somnic.
Inca ceva,multumim ca ne-ai vazut pozele.Sa stii ca nu arat deloc asa bine. Am eu 49 kg dar nu mai am talie mai deloc!Sunt constiienta ca fara ceva abdomene nu o s-o capat ,dar nu ma pot tine de ele.Si nu ma pot lasa de dulciuri....
Bits,i-am aratat si lui Edy pozele voastre,asa de incantat e de Thomas.Si ghinion ,se difuza la tv pe un program pt. copii dar s-au terminat...toata ziua zice,, incepe tinu Toma,,. Adica ...incepe trenul Thomas. Asteapta mititelul sa inceapa...
Edward 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002
bits spune:
mey bag de seama ca si in Romania a prins febra "lui Thomas"?!n-a am facut si eu ce am putut pt ziua lui caci la noi e jale cu Thomas.nu va zic ca a primit de ziua lui de la cana cu Thomas,pijama,lingura,frurculitaza pana la pijama cu Thomas de care nu vrea sa se mai dezbrace
.eu una m-am saturat de cate ori pe zi aud cuvantul Thomas si alte denumiri de trenuri(prietenii lui thomas).daca ii spun unul gresit sa vedeti atunci razboi,se enerveaza si spune ca nu e asa si imi spune el numele sa-l tin minte
.offfff oare cand o sa-i treaca pasiunea asta?????
29,KEN(1nov 2004)
diana2004 spune:
Multumim mult de urari ,cum mai trece timpul !
M-am uitat pe pozele lui Andrei de cind avea citeva zile si mi s-a parut atit de mic ;imi aduc aminte ce mult a contat ca am fost impreuna cu voi
,ca tare nu stiam ce sa-i fac si cum sa-l ingrijesc .
Sarbatoritul doarme acum ,petrecerea e la ora 18 ,mergem la o pizzerie ,sper sa fie bine si sa ne descurcam si cu piticii si cu parintii .Am vorbit si cu Andreeap si vin si ele .
Andrei al meu nu prea vorbeste ,face la olita numai daca il pun eu ,dar maninca singur si e tare pupacios si mamos (vrea sa ma pupe pe gura !)
Sa fim sanatosi cu totii si la anul sa sarbatorim tot impreuna