Aniversatii de nov-dec 04 (133)
Raspunsuri - Pagina 3
roserb spune:
Bitsule, grozave pozele, sunteti niste frumosi si cred ca ati avut o petrecere pe cinste.Ken cred ca o sa rupa multe inimi la viata lui
Try, imi pare tare rau ca ati avut necazuri, sper sa se termine o data toate problemele si sa va linistiti si voi.
Corina, multa sanatate si voua, cred ca nu ti-a fost usor in perioada asta!
Da, Aime, si eu ma gandeam ca ar merge ceva mai vesel pe post de fond, sa ma uit si eu sa vad daca se poate alege altceva.
Eu am calculatorul de la servici virusat, din fericire nu a afectat decat messengerul pana acum, sper sa-i dam de cap pana la urma![]()
In caz ca nu intru maine, urez asa:
Andrei (Diana 2004), Alex(Try), Damiana (Miria Cristina), LA multi ani, sa va fie viata senina si fericita!.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
diana2004 spune:
Multumim de urari !O sa am miine niste emotii !Dupa ziua lui Andrei o sa incerc sa trimit si eu poze pt montaj (tehnica asta ma omoara !).
Zic si eu deacum LA MULTI ANI pt BIANCA ,TUDOR ,ALEX SI DAMIANA !

Corina75 spune:
Pupacim si Andreiutul tau, Diana, sa creasca mare si frumos si sa ne sarbatorim cu toti Andreii si Andreele in 30!!!!!
Aime, cand e deadline-ul ptr poze? Am vazut si eu montajul...super emotionant si dragut foc!!!! Ce copilasi frumosi mai!!!!
Corina si
Andrei (24.11.2004)
aime spune:
quote:
Originally posted by Corina75
Aime, cand e deadline-ul ptr poze? Am vazut si eu montajul...super emotionant si dragut foc!!!! Ce copilasi frumosi mai!!!!
nu exista deadline
miria_cristina spune:
Mai, fetelor, eu sunt nauca, zau asa!
Am intrat sa vad ce mai scrieti si am inceput sa plang

, ca va ganditi la fata mea pentru maine si-o urati!

In loc sa ma bucur pentru ziua de 5 si sa continui cu pregatirile eu 

prin casa!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Acum, am mai vazut si filmuletul lui AIME!!!!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
la multi ani! gemenuhsilor bianca
si tudor
sa cresteti mari si sanatosi si sa va dea Dumenzeu tot ce va doriti in viata
monica
ad_rianna spune:
felis, otilia, dutzi, bits, cici, dana, onitza, jasmine, andreea, corina, aime, roserb, diana, monica....sper ca nu am uitat pe nimeni
va multumim din suflet pt. urarile voastre si va dorim ca toate sa vi se intoarca inzecit. e atat de placut sentimentul ca cineva se gandeste la tine de ziua ta 
astea sunt pentru voi: 

noi maine vom avea party-ul si am emotii ca va fi cam "inghesuiala" in apartament, doar 4 copii si vreo 10 parinti
. sper sa fie ok...am fost azi la o aniversare la McDonalds si nu le-a placut deloc. mai spre final s-au mai destins ca au fost cam tot timpul maraiciosi
dana pai daca folositi huggies poti lua de la oferta din cora. si eu sunt multumita de ele, cred ca voi mai lua. sigma shoping center este la parterul IEIA, sigur stii unde e.
sunt foarte suparata. cei de la quelle mi-au zis miercuri ca 3 dintre produse au fost trimise din satu mare...dar cred ca au luat-o prin bucuresti ca inca nu au ajuns in cluj
bits ce tort frumoooos.
candideaza la cel mai frumos tort cu siguranta
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Madachan spune:
Cu intarziere-
MARIA 
KENZO 
ANA 
BIANKA-CRISTINA si TUDOR -ANDREI 
Si sarbatoritului de azi
ANDREI
.Sanatate multa si sa aduceti numai bucurii parintilor!
Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002
onitza spune:
LA MULTI ANI ANDREI !!!
Sa fi sanatos, fericit si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!!! sanatate si lor!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006