Aniversatii de nov-dec 04 (133)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Deoarece prin WE nu prea intru urez de pe acum La multi ani si pentru Damiana de Miria si Alex de Try....sa va traiasca si sa fie sanatosi, cuminti si cu respect pentru cei ce-i iubesc si-i cresc...si nu in ultimul rand distractie placuta daca petreceti.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miria ca sa-ti treaca

Fetele nu se vede adresa din link? Tocmai am primit poze de la Camys (deci nu le incarc pe acelea nu, Carmen?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI, BIANCA SI TUDOR, SA CRESTETI MARI , SANATOSI SI VOIOSI SI SA O BUCURATI PE MAMI!

Aime, ce surpriza, super o sa fie montajul cand o sa ai toate pozele ,pupici , sunt in turbo viteza asa ca o sa citesc/comentez mai incolo.
Abia astept sa am timp sa vad pozele lui Ken!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

AIME - Pai, de trecut imi trece cand n-o sa-l mai vad!

De-abia astept sa-ti trimit si eu pozele!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Aime, este superb montajul :-)
As face o sugestie si as vrea tare mult sa nu mi-o iei in nume de rau, este o sugestie facuta cu dragoste si nu din dorinta de a critica Cred ca ar fi dragut sa incerci sa scoti fundalul ala negru pe care apare textul, sa fie fundalul un pic mai vesel. Negrul ala mi se pare un pic melancolic, asa.. Ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Unde spuneati ca e link-ul spre montaj? Ca eu nu gasesc decat link-ul spre adresa de mail a lui Aime...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

nu aime inca nu pui pozele acelea, ca eu sunt la servici si le-am descarcat de pe yahoo si nu se vad clar in montaj, stiu asta pentru ca am incercat si eu sa-mi fac un montaj cu ele azi...O sa le trimit azi-maine.
Merci mult

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

http://photos.yahoo.com/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

LA MULTI ANI BIANCA SI TUDOR!!!Adriana,sa-ti traiasca puisorii,sa fie sanatosi si tu sa fii mereu o mamica mandra si fericita.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Eliza, no problem, dar nu cred ca am alta obtiune, din pacate, daca cineva gaseste cum sa-mi zica, ca eu n-am gasit.
O sa pun link pe prima pagina la montaj, sa incarc niste poze si pun...acu ca mi-am hranit puiul de randunica (ca atat a binevoit sa pape), si l-am culcat.

Edit: am pus link, eu am incarcat toate pozele cu copilasii pe care mi le-ati trimis (am mai pus si la Diana Ellei cateva unde era in prim plan, ca mami a trimis si cu alti copii, si am zis ca cine se uita sa vada doar copilutu sarbatorit), acu care are mai multe, care mai putine...o sa vedem la final...eu astept de la cine mai vrea, pozici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Multumim pentru urarile de bine, Eveline (pupam si noi Biencuta, am vazut pozicile noi ca suntem fani si primim notificare ...), Miria, Danette, Otilia si Bobita.....Andrei e bine acum, parca nici nu-mi vine sa cred prin ce am trecut. Sare si topaie ca si cand n-ar fi avut nimic.

gemenasilor nostri dragi, Bia si Tudor, si celorlalti care au fost aniversati (si am uitat sa le spunem....soooooory: Radu lui Jasmine si Mihnea lui Roserb).
Pupici aniversatilor din WE, in special piticilor made in Try si Miria

Asa e cu alocatia si indemnizatia de CCC, cum bine zice cuscritza Eveline, pana acum era 240.000 respectiv 8 milioane, de la 1 ianuarie se face 2 milioane alocatia ptr copii pana la 2 ani si scade indemnizatia de CCC la 6 milioane, iar ptr copilasii de peste 2 ani alocatia s-o mai indexa cu 2-3 lei.... o gramada de bani...
cat despre bonurile de cresa, eu stiam ca nu au aparut normele....

Va dorim vreme frumoasa.

Corina si Andrei (24.11.2004)

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput