Aniversatii de nov-dec 04 (133)
Raspunsuri - Pagina 26
FELIS spune:
quote:
Originally posted by paxela
eu una sunt terminata am avut o sambata "minunata" , la 11 am avut programare sa imi extrag maseaua de minte...am stat o ora pe scaun si nu a putut sa o scoata
![]()
drept urmare am ajuns la alt dr la Fac de stomatologie, care a reusit uimitor e repede intrebandu-se cum celalalt nu a putut, dar cert e ca am stat in dentisti de la 11 la 3
, cand am ajuns acasa eram rupta de sete, de foame, mi sa facut rau noroc ca m-am dus la mama care a stat cu fimiu si cat am fost in crize bb a dormit, si ea a stat cu mine ca sotul era la munca
Alexa21+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Eu am o singura chestie in minte: ma mir ca nu ai nascut pe scaunul aluia cat te-a chinuit sa iti scoata maseaua...
si in starea in care erai... nu stiu cum ai mai reusit sa pleci la Fac de Medicina, sa iei taxi... Auzi tu : femeie insarcinata, cu maseaua balanganindu-se in gura dupa ce te-a chinuit aproape o ora... ... Pai eu nu cred ca as mai fi fost in stare in situatia ta sa ma mai ridic nici de pe scaun 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
miria_cristina spune:
Saracuta!
Bine cel putin ca mananca!
Eu, ca sa nu-si scoata ciorapii, ii dadeam dres pecare il udam periodic. Facea ea scandal, dar nu mai reusea sa-l dea jos.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
PAXELA - Cum oi fi rezistat la dentist gravidutza?
Eu merg acum la dentist si mor de frica, dar sa mai fiu si gravida! Sa nu poata nenea sa-mi faca anestezie de cal, sa iau calmante cu pumnul?!
Aoleu!!!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
simonacip spune:
Felis, tu ai dreptul la program de munca redus pina implineste Mihaita 7 ani...Nu poti face nimic in sensul asta?Pina la urma trebuie sa-ti ceri drepturile, ca stii cum e, nimeni nu sare sa te ajute..
Paxela, in ce priveste maseaua de minte....am scos si eu 2 deodata acum 2 luni, am crezut ca mor de durere dupa interventie...Tu esti in trimestrul 2 deja? Ai putut sa-ti faci anestezie? Stii cumva la ce dr ai fost la fac de stomatologie?
Oti, cum se simte Ana? E mai bine? Ce procedura au si astia in strainatate...![]()

Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
paxela spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Felis, tu ai dreptul la program de munca redus pina implineste Mihaita 7 ani...Nu poti face nimic in sensul asta?Pina la urma trebuie sa-ti ceri drepturile, ca stii cum e, nimeni nu sare sa te ajute..
Paxela, in ce priveste maseaua de minte....am scos si eu 2 deodata acum 2 luni, am crezut ca mor de durere dupa interventie...Tu esti in trimestrul 2 deja? Ai putut sa-ti faci anestezie? Stii cumva la ce dr ai fost la fac de stomatologie?
Oti, cum se simte Ana? E mai bine? Ce procedura au si astia in strainatate...
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
din fericire am ajuns in trimestrul 2 si am putut face anestezia , la fac de stomatologie am fost la Dr Chirila, de fapt a fost cam asa , primul dr a zis ca trebuie operat osul sa iasa si sa ma duc luni la fac ca atunci sunt chirurgi ca sambata gasesc doar rezidenti, ii povestesc sotului si il pun sa sune sa vada daca totusi nu e un dr care sa ma poata vedea sa isi dea cu parerea macar, la telefon i sa zis sa vin si sa il caut pe Chirila, am ajuns l-am cautat l-am gasit, si printre pilele lui foarte siderat ca cine ma trimis la el ma vazut si pe mine dar doar dupa ce a verificat cine mia zis ca la el sa vin
, norocul meu ca sotul vorbise la tel cu un alt dr si nu cu o asistenta caci probabil in cazul ala nu sar fi deranjatdar oricum bine ca am scapat
Alexa
21+
si
paxela spune:
oti, sanatate multa Anutei, cum se mai simte?
Alexa
21+
si
FELIS spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
Ti-am zis eu ca e complicat si f mult de explicat: eu m-am dus la servici nu pt bani, ci ca sa imi pot face credit ipotecar... Deci cum sa le ceri salariu pe care il vrei si sa mai pui si conditii de program? ... Asa eu am 2 servicii ca mai am si firma mea...
De ex in clipa asta sunt plina de nervi, ca pt firmele de acasa am vrut sa fac declaratiile: calculatorul mi s-a blocat odata, imprimanta mi-a facut varza niste declaratii, si in tot acest timp la fiecare 2 min trebuia sa ma ridic ca Mihai ori trantea o usa de biblioteca, ori deschidea usa la bucatarie (unde e frig) si daca am vrut sa il pun in tzarc la 3 min s-a pus pe urlat... si nu a tacut pana nu l-am scos de acolo...Si uite asa , treaba de 30 min am facut-o in 2.30 ore...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Madachan spune:
La multi ani DARIA si DENNIS!!!!!
La multi ani si celor care s-au sarbatorit zilele trecute!!!!
Roserb,multumim ca nu ne-ai scos din listuta .Noi scriem mai rar,in special in weekend ,ca atunci am timp.
Otilia,sanatate Anei! Mai are febra?
Noi suntem bine.Cu mancarea stam mai prost.Avem doar 11 kg ,imbracat.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002
Otiliav spune:
La ora 10 ne-am trezit si avea 38.6. Am incercat de aseara sa-i dau nurofenul in doua reprize adica 3 ml odata si 2 la 4 ore ca tremura din cauza ca scadea brusc temperatura si plangea ca Ana frig, isi pune pilota in cap. La ora 1 avea 40 si inca nu era vremea sa-i dau nurofen. I-am facut baie caldutza si am reusit sa scad temperatura apei, dar bazaia si tremura. A scazut la 39.6 si la ora 2 i-am dat 3,5 ml nurofen, plus jumatate zupozitor de novocalmin 300 ca doar din asta mai am, iar la 6 jumatatea cealalta de supozitor si 1,5 ml nurofen, la 10 i-am dat nurofen 3,5 iar la ora 14 sa-i pun supozitor cu paracetamol, sper sa gasim. Nu a mai facut 40 in ultimele 9 ore si nici nu a mai tremurat deci merg asa ca vad ca-i fresh acum. Mi-a adus pianul "canta mami a pian", a apasat pe butonul cu percutzii si a adus is 2 pestisori sa-i chitzaie. Deci avem concert.
Felis, ce sa zic, imi dau seama ca sunt chestii care numai tu potzi sa le rezolvi.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Otiliav spune:
Daria si Denis, sa fitzi sanatosi si cumintzi, sa va intelegetzi bine precum cei mai iubitori fratzi!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana