Aniversatii de nov-dec 04 (133)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Daniela multumim mult!

problema e ca de 2 zile nu prea vorbeste cum vorbea el de obicei si isi manifesta frustrarea cu ajutorul palmelor peste fatza mea,ma musca iar in seara asta la culcare nu a vrut sa ma pupe.mi-a spus"nu vei pup".s-a intors cu spatele si l-a luat pe Tony ,un baietel din plus in bratze si asa a adormit.pe Tony in aceasta seara l-am "introdus" in scena tocmai ca sa-l poata lua cu el la camin si sa-i inspire increderea pe care mami tocmai i-a zdruncinat-o.i-am cumparat si lenjerie cu Thomas pt camin ca sa nu se simta singurel cand e momentul pt nani la camin,acum il avem si pe Tony sper sa trecem peste momentul asta rapid.daca nu vad schimbari luna asta cred ca renunt la camin si cat voi sta in spital am sa angajez o baby sitter tocmai ca sa nu traumatizez copilul.e cam mic sa inteleaga ca mama il lasa cu copii sa se joace si apoi vine dupa el

30,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Bitsule, asa e, e grea perioada asta de acomodare, mai ales la copilasi asa mici.Eu zic sa mai insisti un pic , poate se obisnuieste, altfel, singurica iti va fi tare greu in ultima parte a sarcinii si dupa ce nasti.Singura parte neplacuta pe care o vad in ceea ce priveste caminul, e ca va aduce de acolo viroze si alte cele pe care le va pasa si celui mic, deci dupa nastere va trebui sa pui in balanta sa vezi cum e mai bine.Nu stiu daca iti mai amintesti, eu am oprit-o pe Bianca de la gradinita vreo 3 luni pe perioada iernii, dupa ce l-a tot imbolnavit pe Mihnea...

Felis,mama, incearca sa te mai odihnesti si tu un pic,sa te pui pe picioare, in ritmul asta iti va fi greu sa mai faci fata. Nu te mai poate ajuta si soacra macar din cand in cand sa stea cu Mihaita?

Fetelor, dragelor, imi dati voie sa mai triez un pic listuta? Sunt mamici care nu au mai dat nici un semn de viata de la nastere, si lista e inutil de lunga. Ce ziceti?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Onitza, , baiatul mare este al nostru (al sotului de fapt) are 14 ani, clasa a 8-a, ai dreptate ca maine-poimaine o sa fiu soacra......daca incap de ma-sa care ne mai necajeste din cand in cand ca sa nu uitam cine face legea....

Felis, vai de capul tau, incearca sa te mai si odihnesti ca altfel nu o sa poti fi tu, si Mihaita are nevoie de tine! Cel mai mult.....oooof, munca asta, stiu cum e!!!!

Roserb, am constatat uitandu-ma pe listuta ca nu cunosc f multe nume...dar nu am vrut sa ma bag ca eu nu sunt de la inceput cu voi....dar ma raliez..

Va pup

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ce rau e la servici...cu program de 8 ore si 1/2.ma cam obisnuisem asa...mai putin servici
Felis..eu ma mir mereu cum de mai poti....ai grija ,Mihai depinde mult de tine.Incearca sa mai si dormi!
Roserb,cale libera la listuta(eu una oricum nu ma pricep..)..din partea mea.Sunt multe fete care erau f.f. active pe vremea burticilor,dar acum..cine stie de ce sunt absente.
Bits,Mariuca asa era cand Sebi statea in alt oras,cand eram toti 3 nu putea nici sa ma atinga,urla de mama..mama.Acum tu stii mai bine,cresa sau bona.ai grija de tine,de Ken si BB mic!
O seara buna tuturor

POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Ce m-am enervat, ca am vrut sa postez ceva si mi s-a sters tot.

Bits, rezum un pic ce scrisesem. Eu nu cred ca daca il duci pe Ken la gradi il traumatizezi, odata si odata tot trebuie sa incepeti asta. Deobicei acomodarea dureaza o luna si ceva la copiluti ca ai nostri, care au fost obicnuiti pana acum numai cu mama. Si cred ca si tu ai nevoie de mai mult repaus acum inainte de nastere. Dar intr-adevar daca ai posibilitatea sa-i gasesrti o bona, poate ca e mai usoara trecerea, desi eu pledez pt contactul direct cu copiii, macar o vreme. Apoi, dupa ce nasti, daca poti (desi e greu cu bebe mic) poti sa-l tii acasa ca sa eviti si adusul de virusi la cel mic. Hai, curaj, mamico ca sa iei decizia cea mai buna pt voi.
pe Ken pe care tocmai l-am vazut in poze si e un frumos ca si mami a lui, o graviduta model. Cand trebuie sa nasti?

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ONITZA - Da', de ce nu iei tu un creion negru si incepe sa desenezi singurica peretele. Ca pe-o schita. Fireste, te inspiri din carti de colorat sau carti cu basme. Sa vezi ce frumos or sa-ti iasa! Daca gresesti ceva poti sterge cu o guma, ca se ia.

Fa un drum serpuit si pe el o fata si un baiat care lasa sa casa seminte in spate. In capatul drumului fa o casa colorata din turta dulce. Pe tot parcursul drumului fa figurine din desene animate si copaci, ciupercute, flori, animalute...Imagineaza-ti un raulet pe o parte a drumului, iar pe cealalta iarba si bolovani si fluturi.
Iar pe un alt perete deseneaza un castel, cu printese, cai, printi, sabii, buzdugane, soare, luna, copaci, pitici.
Adica, sa amesteci pe fiecare perete cat mai multe personaje din desene animate chiar daca nu au legatura intre ele.

Fireste, ca poti face scene sau peisaje bine definite, dar acestea sunt mai saracacioase si cer insistarea pe detalii.

Idei sunt cu duiumul!
Fa-ti un desem pe o hartie si dupa aia, incearca sa te ghidezi improvizand.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ah ce simplu pare cand zici tu miriaparca, parca m-as apuca si eu de desenatdar cred ca s-ar inspaimanta piticutzii mei cand o sa-mi desavarsesc "opera de arta"
eu nici macar la "copiat" cu hartie pe deasupra nu ma pricep prea bine...zau mai bine face alex decat mine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

bon soir!

suntem in plin proces de acomodare cu bona, si treaba merge bine, da' eu mamai paranoica ma tin dupa ei (pe nevazute ) ca sa fiu sigura ca totul e bine. Deja Vladut nu mai face la olita decat cu Dada, papa numai cu Dada, se joaca numai cu Dada....chiar i-am lasat si singuri...cica a fost bine, doar un moment de melancolie, cand Vladut a scos o papusa din Mini Cooper-ul in dotare si a analizat-o, a mangaiat-o, a pupat-o si apoi a zis "mama" , dupa care si-a continuat joaca. Sper sa fie ok si cand voi pleca la servici (AMR 5 zile) si sa nu trebuiasca sa fac naveta .
In rest toate bune si frumoase. Felicitari sarbatoritilor , intru mai rarutz acum, vreau sa las totul in ordine , dar sper ca la servici sa ma si relaxez (cf sfatului dragei de Roserb ).
Va pe toate si numai bine

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Dar chiar nu este foarte greu sa desenezi ce zic eu.
Bine, nu inseamna ca se termina totul intr-o zi-doua.
Si chiar daca iese mai stangaci desenul, are farmecul lui, iar un copil il gusta din plin cu mult mai mult haz decat un adult.

Tu nu stii ca pictura naiva are farmecul ei?
Sau desenele facute de copii pe asfalt?
Daca as stii ca i-ar placea fii-mii cand s-o face mai mare as desena impreuna cu ea.
Este o senzatie asa placuta sa-i vezi felul de-a desena la o varsta frageda!

Mie mi-ar placea, iar un perete se spala usor cu putina lavabila.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Roxana,chiar daca scriu mai rar,sa stii ca sunt prin zona.Sa nu ma stergi de pe lista. ca p-aia vin la tine!

Cristina,ce frumos povestesti tu.dar eu sincer nici macar n-as avea curaj sa pun mana pe creion.

Pupici la toata lumea.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput