Aniversatii de nov-dec 04 (133)
Raspunsuri - Pagina 18
onitza spune:
CORINA, sa iti dea Dumnezeu putere sa iti cresti baieteii!!!! nu am inteles foarte exact care este fratiorul lui Andrei, frumusetea din prima poza sau adolescentul cu Andrei in brate
ca, daca e varianta 2, maine-poimaine esti soacra!!!!!
cat despre Andrei, un ranjit, fericit, scump, dragalas , toata admiratia!!!! io m-as baga la bebe 2!!!!!! ![]()
Fetelor, ma ajutati si pe mine va rog in cautarea unui peisaj foarte frumos de pictat pe peretele din camera luiPaul? sunt 2 pereti de fapt, deci spatiu avem destul, m-am gandit la animalute si personaje din povesti care se joaca in padure....chiar si cu o casuta in padure....mai astept idei si mai ales linkuri
...
O
si un
pentru cine ma va ajuta!!!!
..eu am cautat dar nu am fost foarte multumita de ce am gasit ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
andreap spune:
"LA MULTI ANI!" Robert!sa cresti mare,sanatos si voinic!
In sfarsit m-a "luminat" Aime(PUPICI
) si am reusit sa vad mesajele de cand eram
sau proaspata mamica
....Uitasem ca pe 5.11.2004 eu eram pe la servici..in trecere
,ca pe 15.11.2004 scriam ca in noaptea precedenta nu dormisem pana la 12 din cauza nervisorilor fetei mele....ce a trecut timpul...
In sfarsit azi noapte nu s-a mai trezit fata mea deloc...sper sa o tina asa...ca de acum suntem mari.
Alte noutati nu am...se pare ca inca nu o accepta prea bine pe noua bona,fie ca nu o place,fie ca e si mamaie cu ea si face fitze...nu stiu,sa vedem in continuare cum e.
Pupici
POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
andreap spune:
Onitza,incearca aici daca-ti place ceva:
http://www.cameredecopii.raco.ro/foto.html
Mie mi-au placut cateva,acum nu stiu cine le-a facut sau cat costa...bafta!
POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
FELIS spune:
ROBERT ... sa fii sanatos, sa ai parte numai de bucurii si viatza lunga
BUTERFLY... PE UNDE O MAI FI?.....
Eu sunt obosita si am impresia ca nu mai am mult pana o iau razna...
Simt ca nu mai pot... si starea asta o am de vreo luna daca nu si mai mult... doar ca am unele zile cd mai uit... de unele chestii... dar nu tine mult
Nu stiu daca am fost coerenta... da sunt f obo: ma doare capul si ma ustura ochii... as vrea ca ziua sa fie de 48 ore
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
quote:
Originally posted by andreap
Onitza,incearca aici daca-ti place ceva:
http://www.cameredecopii.raco.ro/foto.html
Mie mi-au placut cateva,acum nu stiu cine le-a facut sau cat costa...bafta!
POZE
Poze noi
ANDREUTA, multumesc din suflet!!!! nu gasisem siteul asta, Deja ma voi inspira din www.cameredecopii.raco.ro/galerie/8_alex.html" target="_blank">aceasta camera , e mai pe stilul nostru!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)OCTOMBRIE 2006
onitza spune:
FELIS tu ca sa te recuperezi cred ca ti-ar trebui ca noaptea sa fie de 48 de ore si p-alea sa le dormi, mai mami!!! pai ce faci??? te distrugi??????
sa nu imi spui ca si acum te duci noaptea la serviciu??!!!!!!
acorda-ti o mica perioada macar sa te refaci, ai nevoie ca sa nu pici de pe picioare!!! stiu ca te alfi intr-o perioada foarte stesanta si ca ai multe pe cap, ooooffffff, sper sa va linistiti curand si sa te odihnesti calumea!!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
bits spune:
LA MULTI ANI pentru toti cei care si-au sarbatorit ziua de nastere [red]MARIUCA,ISRA,BIANCA[/red],MIHNEA,MIHAI,ROBERT
sa cresteti mari ,sanatosi si sa vi se indeplineasca dorintele!
noi mai greu pe net caci trecem prin crizele acomodarii cu caminul si ma face cu nervii.ma sufoca,sta numai lipit de piciorul meu,vrea numai in brate(nu se urneste din loc daca nu e luat in brate),il respinge pe taica-su si a inceput sa plezneasca si sa dea cu capul
.are impresia ca taica-su "ma fura"
si e ffff gelos,asa ca in prezenta copilului nu ne atingem,nu ne pupam.de la 9 dimineata pana cand ma duc sa-l iau am timp si eu sa fac curatenie,sa spal si sa mai am grija de mine in liniste si nederanjata
.sper sa treaca repede perioada asta ca e fff obositoare.
30,KEN(1nov 2004)
daniela_sb spune:
Multumim mult pentru urari tuturor!!! Am acum copil mare... Sper sa reusesc in curand sa pun si pozele.
Le uram si noi sarbatortilor de ieri si de azi Isra, Ioana Bianca, Mihnea Ioan si Robert Lucian 

, sa fie sanatosi si fericiti toata viata. Si sa lumineze in continuare viata parintilor lor.

si La multi ani! si celor care si-au sarbatorit ziua de nume.
special pentru Mihaita (felis).
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
daniela_sb spune:
Felis mamico, incearca s-o lasi mai moale cu munca... Pentru puiutul ala care are in continuare nevoie multa de tine. Stiu ca tot pentru el si muncesti dar sa nu patesti ceva muncind atat si apoi sa-ti para rau ca nu poti da timpul inapoi... 

Bits va doresc acomodare mai rapida... si sa reintre totul in normal.
Try s-o tineti tot asa inainte si sa fie la fel de bune vestile cu sanatea.
Am uitat sa spun ca am vazut o gramada de poze... sunt aici o multime de viitoare fotomodele si feti frumosi.
tuturor.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.