Aniversatii de nov-dec 04 (133)
Raspunsuri - Pagina 17
Dutzi spune:
La multi ani, Mihaita, sa cresti mare, sa te bucuri de tot ce e minunat pe lume, sa daruiesti si sa primesti pe masura!
pentru mamica ta minunata.
Distractie placuta! Si asteptam pozici
.
onitza spune:
CORINA multi ani de casnicie inainte!!!! sa fiti fericiti, sa va intelegi la fel de bine in continuare si sa auzim de bebe 2!!! 
Haideti sa va povestesc faza tare de acum 10 min
: imi dau seama ca nu i-am urat unei prietene din lista de mess, LA mUlti Ani si cum ii urez eu dupa o zi de munca si dupa Paul agitat: LA MULTI MIHAELA!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
miria_cristina spune:
ONITZAAAA- Ai luat vopsele? Ca tot nu mi-ai raspuns!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
FELIS spune:
quote:
Originally posted by cassandraLa multi ani lui Mihaita, cel mai curajos pitic de pe forum
. Felis sa iti traiasca puiutul si sa va bucurati impreuna de momente minunate!
Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)
Alexandra, Dutzi, Miria

Multumim!
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
fulguletz spune:
la multi ani Mihaele, Mihaeli, Gabriele, Gabrieli si derivatzilor! si desigur, sarbatoritei noastre de azi!
P.S.eveline, mey, cred ca tie iti merge conexiunea la internet f prost si asta e motivul ptr care nu poti vedea filmuletzele...incearca sa le vezi cand crezi tu ca ai conexiune mai buna...
dormitzi bine si treziti-va maine fresh, gata sa fitzi frecate de sefi de la serviciu(cele care merg la job) sau de sefii de acasa(fac referire la plozi, ca pe sotzi nu-i pun la socoteala
)...Nervii sa ne traiasca!![]()

si distractie placuta daca mai suntetzi vreuna pe baricade!
damutza, mey, ti-am lasat un mesaj pe PM...
cu hernie si David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
monica-elizabet spune:
buna noaptea fetelor(ca de obicei sunt ultima la "urat"
)
la multi ani! copilashilor ce implinesc 2 anishori astazi Isra, Ioana-Bianca, Mihnea Ioan, Mihai Daniel sa cresteti mari si sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri
la multi ani! tuturor celor care serbeaza astazi ziua onomastica
un
special pentru Mihaitza, multa sanatate si sa-ti dea Dumnezeu numai bine
va
pe toate si pe copilashi
somn usor
monica
onitza spune:
CRISTINA nu am ajuns in Cora din pacate zilele astea, sper acum la sf de saptamana sa se indure sotul sa mergem, avem foarte multa treaba!
Dar nu renuntam!!!
multam mult de intrebare! am tot zis ca iti raspund si am uitat!
EU deocamdata am de alergat dupa niste analize si de mers iar la ginecologie
...pupicei 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
Corina75 spune:
Felis, Onitza, multumim de urari....

, cat despre bb2, wow, nu......cred ca ajunge.....cum va mai spuneam, sunt muta de admiratie in fata mamicilor cu 2+ bebei.....eu nu mai am de gand...ca sa nu mai vorbesc de al meu sotz...avem 2 bajeti (unul al lui, unul comun) si la gandul ca urmatorul n-ar fi fata...as avea 4 masculi in casa, va dati seama? 
Ia uitati ce galerie de papusi: aici
Va pupam pe toti si
sarbatoritului zilei, Robert Lucian!!!!
Corina si
Andrei (24.11.2004)
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Corina75
Felis, Onitza, multumim de urari...., cat despre bb2, wow, nu......cred ca ajunge.....cum va mai spuneam, sunt muta de admiratie in fata mamicilor cu 2+ bebei.....eu nu mai am de gand...ca sa nu mai vorbesc de al meu sotz...avem 2 bajeti (unul al lui, unul comun) si la gandul ca urmatorul n-ar fi fata...as avea 4 masculi in casa, va dati seama?
![]()
Ia uitati ce galerie de papusi: aici
Va pupam pe toti sisarbatoritului zilei, Robert Lucian!!!!
Corina siAndrei (24.11.2004)
Ei las' ca nu se stie niciodata.Esti tanara si s-ar putea sa-ti mai schimbi parerea.Maine-poimaine te vad pe la "odisee".
Jasmine si
Radu (26.10.2004)